albatroza elbet roza elbette Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2022 5.950 10.253 178 24 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tolin #21 Konuyu bilmedigimizden sadece hayirlisi olsun diyebiliriz
MaHlass KK'da geçen 18 sene.. Pro Üye Anneler Kulübü 1 Mart 2007 6.088 12.463 773 37 24 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tolin #22 Ne yaşanmışsa yaşanmış bu saatten sonra bunu düşünmemeye çalışmalısınız eğer hiç başarılı olamıyorsanız over thinking sendorumu bile olabilirsiniz. Geleceğinizi daha fazla etkilememek babında destek alınız.
Ne yaşanmışsa yaşanmış bu saatten sonra bunu düşünmemeye çalışmalısınız eğer hiç başarılı olamıyorsanız over thinking sendorumu bile olabilirsiniz. Geleceğinizi daha fazla etkilememek babında destek alınız.
K KADINCA Guru Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2012 204 204 303 İzmir 24 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tolin #23 Artık önünüze bakmanız lazım o günlerin geride kaldığını görüp yeni ufuklara yelken açmak en güzeli
WOLFROG Ekşiden aynı tadı alamıyorum Pro Üye 24 Haziran 2011 23.452 48.865 798 24 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tolin #24 tolin .!.: Aynen öyle adamın bana mobing yapan kadın kankasi sapikti o da başka bir erkek Öğretmeni taciz ediyordu ve birbirlerini kolladilar hep beyin yoksunları. Genişletmek için tıkla... Öğretmenlere bakar mısınız. Atanamayan, meslek aşkıyla yanıp tutuşan pırıl pırıl insanlar varken bu tipler öğretmenlik yapıyor. Hayat çok adaletsiz. Bence terapi alın ya. Yaşadıklarınız kolay değil. Mobing olayı çok ciddi etkiliyor insanı.
tolin .!.: Aynen öyle adamın bana mobing yapan kadın kankasi sapikti o da başka bir erkek Öğretmeni taciz ediyordu ve birbirlerini kolladilar hep beyin yoksunları. Genişletmek için tıkla... Öğretmenlere bakar mısınız. Atanamayan, meslek aşkıyla yanıp tutuşan pırıl pırıl insanlar varken bu tipler öğretmenlik yapıyor. Hayat çok adaletsiz. Bence terapi alın ya. Yaşadıklarınız kolay değil. Mobing olayı çok ciddi etkiliyor insanı.