senelerdir kuaforluk mesleginde hep git gellerim oldu..17 yasinda ilk ciirak olarak girdigimde de hem istiyordum bu isi deli gibi hemde karatsizdim dersane gidip univ.okumak baska mesleklere gitmek konusinda..dersane tercih ettim..olmadi...senelr gecti evlendim hep dilimde kuaforluk var ..kursa gittim tamamlayamadim hamilelikten dolayi...kurs hocasida benden cok memnundu calisicagim yeri bile ayarlamisti...ama benim aklim yine karisikti ..pazar gunleri bile full calisma temposu gec kapanis erken acilis hepsi kafamda soru isareti...sonra makyozluk sevdami bastirmak icin part time makyozluk yaptim devami gelmedi part time isin...esimde cok kaarsiydi bu meslegi kati bir sekilde istemiyordu sirf pazar calisicam gec cikicam genelde omur boyu boylemi olucak diye beni engelliyordj..neyse ikna ettim..ilk once kalfalik belgesi alip oyle ise baslayacaktim yarin kursa yazilicaktim cok kararliydim ama suan vazgectim sanirim...netten bakiyorumda bu calisma saatleri cocuklu bir anneye uymazki cok yogun
vardiyali bile degil omur boyu hep durum bu...sabah 7 aksam 9 falan...ve suan yine yarim kaldi galiba bu hayalim...ve yine vazgeciyorum ..insallah pisman olmam...siz vazgecermiydiniz peki benim yerimde olsaydiniz...baska meslege yonelirmiydiniz yeteneginiz varken....birde bilenlere soruyorum sadece makyozluk yapabilirmiyim kuaforrlerde ..makyozlerde is olsun olmasin acilis kapanisa uymak zorundami..makyaj belli bi saatten sonra gelmiyor bosuna yinede bekletirlermi 9 a kadar fslsn...nolur bana yol gosterin arkadaslar..kafam cok karisik...bir yandan cocuk bir yandan parasizlik bir yandan meslek aski biryandan yogun tempolu is sattleri....napicami sasirdim