- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.397
- 133
- 28
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Kendinizle vakit geçirmek yalnızlık sayılır mı bilmem ? Her zaman o sıkı aile bağı veya arkadaş sıcaklığı bulamıyor insan. En güzeli aktivite yapmak. Örgü , boya , nakış, takı elinizden ne gelirse. Hem vakit geçer hem de kendinizi daha iyi hissedersinizMerhaba KK'nın güzel kadınları,içimde yoğun bir yalnızlık hissi var.Sanki kimsem yokmuş gibi hissediyorum.Varlığımda yokluğumda birmiş gibi.Bazı abla-kardeşlere o kadar çok özeniyorum ki.Beraber konuşup dertleşmeleri,beraber etkinlik yapmaları çok hoşuma gidiyor.Benim de yaşıma yakın bir kız kardeşim var ama aramızda öyle güçlü bir bağ yok.Ben çabalıyorum,ara da sarılıyorum da ama o genelde beni tersliyor.Ben de çaba göstermeyi bıraktım bu yüzden.Arkadaşlarımda ben aramadığım sürece aramazlar.Ben aradığımda da hep aynı şey aklımdaydın,arayacaktım.Bana destek olan,seven bir sevgilim de yok.Bir arkadaşımın kuzeni var aynı yaştalar,iletişimleri o kadar güzel ki,özeniyorum onlara.Benim yaşıma yakın bir kuzenim yok maalesef.Kendimi çok yalnız hissediyorum,bu duygudan kurtulmanın yolu var mı ve sizler kendinizi sevmek için neler yapıyorsunuz?Kendini seven birinin yoğun bir yalnızlık duygusu yaşamayacağını düşünüyorum.
umarım artık şu süreç biter.Bu dönemde herkes kabuğuna çekildi.
Kim yalnız hissetmiyor ki şu an kendini.
Dışarı çıkamıyoruz , sevdiklerimize sarılamıyoruz bile , sosyal hayat eskisi gibi değil.
Doğal bir zamanda olsak yeni arkadaşlar edileceğiniz ortamlara girin derdim de
Sanırım başkalarının kurduğu ilişkilere bakmamam lazım,insan ister istemez aile bağları güçlü insanları görünce etkileniyor.Kendinizle vakit geçirmek yalnızlık sayılır mı bilmem ? Her zaman o sıkı aile bağı veya arkadaş sıcaklığı bulamıyor insan. En güzeli aktivite yapmak. Örgü , boya , nakış, takı elinizden ne gelirse. Hem vakit geçer hem de kendinizi daha iyi hissedersiniz
Aslında oyalanacak dağ gibi bir şeyim var,o da kpss.Kpss'e hazırlanıyorum.Benimde son zamanlarda buna benzer bir derdim var. Yalniz hissediyorsun cünkü yapabilecek, seni oyaliyacak birseyler bulamiyorsun muhtemelen. Bu sebebten diger insanlardan meddet umuyorsun.
Kendi yaptigim seyi sana tavsiye edecegim. Ac survivor 2021 izle. Ben cok keyif aliyorum. Zaman geciyor. Ardindanda survivor panaroma izliyorum.
Kendini sevmeyen kendine deger vermeyen birine kimse deger vermiyor son cumleniz cok hosuma gitti. Aslinda cevap sorunuzun icinde kendinizi sevmekten geciyor..Merhaba KK'nın güzel kadınları,içimde yoğun bir yalnızlık hissi var.Sanki kimsem yokmuş gibi hissediyorum.Varlığımda yokluğumda birmiş gibi.Bazı abla-kardeşlere o kadar çok özeniyorum ki.Beraber konuşup dertleşmeleri,beraber etkinlik yapmaları çok hoşuma gidiyor.Benim de yaşıma yakın bir kız kardeşim var ama aramızda öyle güçlü bir bağ yok.Ben çabalıyorum,ara da sarılıyorum da ama o genelde beni tersliyor.Ben de çaba göstermeyi bıraktım bu yüzden.Arkadaşlarımda ben aramadığım sürece aramazlar.Ben aradığımda da hep aynı şey aklımdaydın,arayacaktım.Bana destek olan,seven bir sevgilim de yok.Bir arkadaşımın kuzeni var aynı yaştalar,iletişimleri o kadar güzel ki,özeniyorum onlara.Benim yaşıma yakın bir kuzenim yok maalesef.Kendimi çok yalnız hissediyorum,bu duygudan kurtulmanın yolu var mı ve sizler kendinizi sevmek için neler yapıyorsunuz?Kendini seven birinin yoğun bir yalnızlık duygusu yaşamayacağını düşünüyorum.
Bence çözüm yolun yine kendinde meşgul edecek birşeyler bul kendine kimseye ihtiyacın yok boş kaldıkça yanlizlik cokmesin üstüne kitap olur film olur bu dönem bitene kadar en azındanMerhaba KK'nın güzel kadınları,içimde yoğun bir yalnızlık hissi var.Sanki kimsem yokmuş gibi hissediyorum.Varlığımda yokluğumda birmiş gibi.Bazı abla-kardeşlere o kadar çok özeniyorum ki.Beraber konuşup dertleşmeleri,beraber etkinlik yapmaları çok hoşuma gidiyor.Benim de yaşıma yakın bir kız kardeşim var ama aramızda öyle güçlü bir bağ yok.Ben çabalıyorum,ara da sarılıyorum da ama o genelde beni tersliyor.Ben de çaba göstermeyi bıraktım bu yüzden.Arkadaşlarımda ben aramadığım sürece aramazlar.Ben aradığımda da hep aynı şey aklımdaydın,arayacaktım.Bana destek olan,seven bir sevgilim de yok.Bir arkadaşımın kuzeni var aynı yaştalar,iletişimleri o kadar güzel ki,özeniyorum onlara.Benim yaşıma yakın bir kuzenim yok maalesef.Kendimi çok yalnız hissediyorum,bu duygudan kurtulmanın yolu var mı ve sizler kendinizi sevmek için neler yapıyorsunuz?Kendini seven birinin yoğun bir yalnızlık duygusu yaşamayacağını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?