Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su kaynatıp altına koyabilirsin tencerinin altına ama bugün 3.gün olduğu için tutmayabilir tabi yinede deneyin ama aldığınız gün mayalamanız gerekti ertesi gün değil,kestirip peynir yapabilirsiniz ocakta biraz kaynattınız mı kesiliyor zaten.çok acil yardıma ihtiyacım var
dün değil evvelki gün sütümü kaynattım dünde mayalayacaktım.
dalgınlığıma gelmiş sütü ılıştırmadan mayalamışım soğuk soğuk tutmadı ne yapabilirim![]()
sütü ısıtırsan peynir olur.Ayrı bir yerde su kaynat ve süt teceresini suyun içine koy.ya normalde cok guzel yogurt mayalarım bu dalgınlığıma geldi şimdi tekrar nasıl mayalıcamki sütümü ısıtcam içinde yoğurtlu kesmez mi ? :/
Sen ocağa koy karıştırma zaten çökelek kıvamına gelir bir tasim tek kaynat yoksa rengi değişir kahvaltıda yemek için değilde börek içi olarak kullanabilirsinben bunu peynir yapmak için ocakta ne kadar pişircem ?
Benim annem icine tuz koyuyor ve kaynatiyor zaten kesilmeye basliyor sut ordan anlarsinben bunu peynir yapmak için ocakta ne kadar pişircem ?