Bebek Beslenmesi Yoğurt vermeye korkuyorum.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Anladım. Biraz sıkıntılı bir süreçmiş ek gıda dönemi. İnsan korkuyor. Dediklerinizi vermiyorum. Bi yandan da çeşit vermek iyi olur. Sebzeye alışır. Yer ilerde de insallah. Allah bağışlasın yavrularınızı.

Amin inşaallah hepimizinkini bize bağışlasın
Ek gıda evet biraz zor
Maalesef alerji durumları olabiliyor
Burdan paylaşalım akıl alalım ne yapıyoruz
Yumurta beyazı da ilk bir yıl verme demişti bana doktorum

Amin inşaallah hepimizinkini bize bağışlasın
Ek gıda evet biraz zor
Maalesef alerji durumları olabiliyor
Burdan paylaşalım akıl alalım ne yapıyoruz
Yumurta beyazı da ilk bir yıl verme demişti bana doktorum
Evet çok güzel yönlendirmeler oluyor burda. Devamı gelir inşallah

aynen canım kasaptan ilikli kemik aldım kaynattım küçük küçük katıyorum çorbalarına, yağsız dana kıyma aldım onları minik şekillerde yuvarladım et suyu katmazsam onlardan katıyorum bir iki tane ama cevizin alerjik olduğunu bilmiyordum günde yarım ceviz veriyorum yine egzema oldu cevizden olabilir demekki

Başta neden alerji olsun en sağlıklı şeyler gibi yorumlar olmuş aksine süt ve süt ürünleri çok alerjendir.Simdiye kadar vermişsinizdir ama 1 çay kaşığı ile başlanır.Benim oğluma denerken alerjisi oldu malesef kestik süt ve süt ürünlerini

Denemek lazım tâbi üç gün kuralına göre
Bende başlayacağım ek gıdaya
Oğlumda alerji olduğu için çok zorlanmıştım inşallah kızlarımda yoktur bişey rahat atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…