Hiç yoğurt yapmadım ama elisa için dolaptaki anne sütlerini değerlendirmek istiyorum çöp olmasın diye, yoğurtla ömrünü uzatmış olur muyum yada tutar mı?Ben thermomixle yapıyorum
Ben anne sütü ile denemedim hiç ama şuan ek gıdada değiller ya yine boşa gider gerçi 4 ayda vs başlayan var ek gıdaya. Yoğurt yapanı ben de gördüm dondurucuda 1 sene kalsa da sıkıntı yok dediler süt için sabun vs yapan da varHiç yoğurt yapmadım ama elisa için dolaptaki anne sütlerini değerlendirmek istiyorum çöp olmasın diye, yoğurtla ömrünü uzatmış olur muyum yada tutar mı?
Beko ve arçeliğe baktım da sadece kendi kabıyla 5-6 kavanoz kapasitesi var. Ki bana yeterde artarda.Ben anne sütü ile denemedim hiç ama şuan ek gıdada değiller ya yine boşa gider gerçi 4 ayda vs başlayan var ek gıdaya. Yoğurt yapanı ben de gördüm dondurucuda 1 sene kalsa da sıkıntı yok dediler süt için sabun vs yapan da var
Tutmayabilir de videolarda bazen olmuyo ama verilir her türlü. buzlukta 6 aydan fazla saklanabilir diyen de var ben sağımı bıraktım maşallah baya da varmış çok rahatsız ederse 1 kere sağıyorum önce fırında vs dene tutarsa lazım olur ilerde de normal yoğurt içinde kullanırsın makineyi. Sütü domdurup dişi için verirsin baktığım videolarda çok muhallebi pankek vs yapanda var. En kötü ek gıdada verirsin o zamana kadar bazen duşta vs kullanırsınBeko ve arçeliğe baktım da sadece kendi kabıyla 5-6 kavanoz kapasitesi var. Ki bana yeterde artarda.
Ben banyosunda vs de kullanmak zorunda kalıcam çünkü dolapta 200 poşete yakın süt var ve 2,5 ayları kaldı sadece
İlk 2 ay devamlı olarak sağım yaptım artık dolap almadığı için sağmıyorum onun yerine sık emzirmeye çalışıyorum. Şuanda da öyle deli gibi dolap dolduracak kadar gelmiyor zaten. Emdiği kadarı geliyor. Çok rahatsız etmedikçe sağmıyorum. Ki kızım biberon aldığında biberona alışınca beni emmek istemiyor. O yüzden de dolabı eritene kadar biberonda veremiyorum yani. Çöpe gidersede çok üzülürümTutmayabilir de buzlukta 6 aydan fazla saklanabilir diyen de var ben sağımı bıraktım maşallah baya da varmış çok rahatsız ederse 1 kere sağıyorum önce fırında vs dene tutarsa lazım olur ilerde de normal yoğurt içinde kullanırsın domdurup dişi için verirsin baktığım videolarda çok muhallebi pankek vs yapanda var. En kötü ek gıdada verirsin o zamana kadar bazen duşta vs kullanıyorum ben de
Benimki bi ara gece emmiyordu artık emiyor sağmıyorum ben de sık sık emziriyorum kalanlar da 10 gün emzirmedim o ara stok bitti. Bence 6 aydan fazla durur bir şey olmaz üvey babam çocuk doktoru o diyo 1 sene kalır ne olacak. İçine sinmezse atarsın. Yoğurt mantıklı bi seçenek benceİlk 2 ay devamlı olarak sağım yaptım artık dolap almadığı için sağmıyorum onun yerine sık emzirmeye çalışıyorum. Ki kızım biberon aldığında biberona alışınca beni emmek istemiyor. O yüzden de dolabı eritene kadar biberonda veremiyorum yani. Çöpe gidersede çok üzülürüm
İlk sarı sütlerden birkaçını verdim zaten hastayken bakacağım bozulur gibi olursa atarımBenimki bi ara gece emmiyordu artık emiyor sağmıyorum ben de sık sık emziriyorum kalanlar da 10 gün emzirmedim o ara stok bitti. Bence 6 aydan fazla durur bir şey olmaz üvey babam çocuk doktoru o diyo 1 sene kalır ne olacak. İçine sinmezse atarsın. Yoğurt mantıklı bi seçenek bence
Bence bişi olmaz kalır dolapta ek gıdada yoğurt muhallebi yapar kullanırsın 1 sene olmasa da 7 8 aydan bişi olmaz mamayla vs mayalayan var hepİlk sarı sütlerden birkaçını verdim zaten hastayken bakacağım bozulur gibi olursa atarım
Weevell yıllardır kullanıyorumMerhaba hanımlar, yoğurt makinesi kullanan var mı? Direkt çiğ sütten derecesini vs kendi ayarlayan iyi tutan makine önerisi arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?