Çorbalar Yoğurtlu Kesme Çorbası "Anneannemin Sponsorluğunda"

Gerçekten mi :)) Bdv sürekli girince psikolojimi bozuyor, o yüzden yarışmalara sardım:-) Arada kendime izin veriyorum, o gün hiç konuları okumuyorum. Şansıma da girmediğim gün olaylı geçmiş oluyor:KK30::KK70:

Bende yarışmaya girdim de ne oldu:KK53::KK53:

rüküşlükte yarışıyorum şuan:KK70:

Bdv benim bebeğim:KK53:

Aaa sen yarışmaya mı katıldın? Ne kadar sessiz yarışmacısın hiç fark etmedim:-)

evet öyle oldu biraz üstün körü hazırlanmıştım da öyle sokağa çıkarken kafam esti çektim gönderdim,

nasıl olsa şuan çoğu yarışmacı yarışmadan koptu 4 ,5 kişi arasında yarışıyor çenemi yormanın canımı sıkmanın ne gereği var:KK53::KK53::KK53:

ama bir daha olursa bir daha katılabilirim:KK53:

evet öyle oldu biraz üstün körü hazırlanmıştım da öyle sokağa çıkarken kafam esti çektim gönderdim,

nasıl olsa şuan çoğu yarışmacı yarışmadan koptu 4 ,5 kişi arasında yarışıyor çenemi yormanın canımı sıkmanın ne gereği var:KK53::KK53::KK53:

ama bir daha olursa bir daha katılabilirim:KK53:
Bağımlılık yapıyor zaten bu yarışmalar:-)
Yeni kombin belirlenmek üzere sanırım, o zaman önümüzdeki yarışmada kesin varsın:KK19:

O yılların aşçısı, bayrağı devralmam biraz uzun sürecek ama istikrarlıyım:-) Yaptığı ne kadar yöresel yemek varsa kollarımı sıvıyorum, sandığım kadar kolay değillermişo_O

Teşekkür ederim canım benim, bende kendimden bu kadarını beklemiyordum:rolleyes::-)

Sende yillarin ascisi olursun canim :))) Bu tarifinle belli ettin canm kendini ;)

bu nasil güzel bir sunum böyle :KK57: bende sunum ariyorum tabak nerde diye bakiyorum :KK70:
meger ekmegin icindeymis :kk77:

mükkemel görünüyor cadim,ellerine emegine saglik :kk77:

yarismada basarilar dilerim :KK68::KK68:

bu nasil güzel bir sunum böyle :KK57: bende sunum ariyorum tabak nerde diye bakiyorum :KK70:
meger ekmegin icindeymis :kk77:

mükkemel görünüyor cadim,ellerine emegine saglik :kk77:

yarismada basarilar dilerim :KK68::KK68:
Çok teşekkür ederim:KK60:
Dedim şimdi senin benden pek ümidin yoktur, utandırmayayım seni, şöyle güzel bir tarifle karşına çıkayım:rolleyes:
Nerelerdesin sen, cadının marifetlerini kaçırıyorsun:-)

Çok teşekkür ederim:KK60:
Dedim şimdi senin benden pek ümidin yoktur, utandırmayayım seni, şöyle güzel bir tarifle karşına çıkayım:rolleyes:
Nerelerdesin sen, cadının marifetlerini kaçırıyorsun:-)

benden berecikli ciktin,bu sunumu ben yapamam olmadi yani :rolleyes:
iyi diyelim iyi olsun cadim :KK51: bana rahat gün yüzü yok :KK51: isi biraktim dinleniyim dedim simdide ev tasima meselesi cikti, maf olcam imdaaattt :mad:
sen nasilsin cadim ?

benden berecikli ciktin,bu sunumu ben yapamam olmadi yani :rolleyes:
iyi diyelim iyi olsun cadim :KK51: bana rahat gün yüzü yok :KK51: isi biraktim dinleniyim dedim simdide ev tasima meselesi cikti, maf olcam imdaaattt :mad:
sen nasilsin cadim ?
Hazır taşınıyorken, İstanbul a yerleş ben yardım ederim sana:KK36:
İyi çok şükür bende de bi yaramazlık yok, sen beni terk ettin diye yarışmalara adadım kendimi:cry:

Hazır taşınıyorken, İstanbul a yerleş ben yardım ederim sana:KK36:
İyi çok şükür bende de bi yaramazlık yok, sen beni terk ettin diye yarışmalara adadım kendimi:cry:

ben surdan suraya nasil yerlescegim onu düsünüyorum birde istanbula tasincak olsaydim saclarim bembeyaz olurdu :KK70:

bak iyiki terk etmisim seni,tüm marifetlerini herkes görüyor :KK60::KK60:

nevosda becereksiz gelinim var demez artik :-):-)

ben surdan suraya nasil yerlescegim onu düsünüyorum birde istanbula tasincak olsaydim saclarim bembeyaz olurdu :KK70:

bak iyiki terk etmisim seni,tüm marifetlerini herkes görüyor :KK60::KK60:

nevosda becereksiz gelinim var demez artik :-):-)
Evet bi ara öyle diyordu demi:KK57::KK57: Unutmuştum ben onu:KK53:
Kemeri alayımda görsün:rolleyes::-)
Yardım edecek kimse yok mu? Sen bırak herifin yapsın:KK12:

Evet bi ara öyle diyordu demi:KK57::KK57: Unutmuştum ben onu:KK53:
Kemeri alayımda görsün:rolleyes::-)
Yardım edecek kimse yok mu? Sen bırak herifin yapsın:KK12:

kupanida al cik nevosun karsisina sana yapti haksizligi anlasin :KK12:
nevos gelir okursan :KK31::KK31:

yardim edecek cok zaten öbür evin camlarini herifime sildircem :KK53: okadar cok cam varki ben yapamam ,daha parnak kadar cocugum ben :KK48:

kupanida al cik nevosun karsisina sana yapti haksizligi anlasin :KK12:
nevos gelir okursan :KK31::KK31:

yardim edecek cok zaten öbür evin camlarini herifime sildircem :KK53: okadar cok cam varki ben yapamam ,daha parnak kadar cocugum ben :KK48:
Arayı karıştırıp sonrada sütyen mi sallıyon:KK8::KK53:
İyi o zaman yardım edenin varsa niye dert ediniyorsun ki.. Uzat ayaklarını bizimle sohbetin tadına var:KK36:

Back
X