- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Zaman ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için, Çok teşekkür ederimmerhaba çok güzel görünüyor çorba ve sunuma bayıldım canım ellerıne saglık :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaman ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için, Çok teşekkür ederimmerhaba çok güzel görünüyor çorba ve sunuma bayıldım canım ellerıne saglık :)
Zaman ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için, Çok teşekkür ederim![]()
Ne oluyor burdaRabia ortalığı karıştırmaya mı geldin
Biz küstük sanaBenim Gelinim çok hamarat
Senin gibi beceriksiz değil
Bir yarışmaya katılamadın bunca yıl
![]()
Arayı karıştırıp sonrada sütyen mi sallıyon
İyi o zaman yardım edenin varsa niye dert ediniyorsun ki.. Uzat ayaklarını bizimle sohbetin tadına var![]()
Bilmez olur mu benim yemek topiğinde ne yemekleri varKatılamadı mı??
Belki yemek yapmayı bilmiyordur![]()
Ne oluyor burdaRabia ortalığı karıştırmaya mı geldin
Biz küstük sanaBenim Gelinim çok hamarat
Senin gibi beceriksiz değil
Bir yarışmaya katılamadın bunca yıl
![]()
Geldim tabinevos geli galiba ayak seslerini duydum![]()
Beceriksiz dedim kendini bir topladısen gelinine becereksiz demissin onu söylüyordu banaben unutmus gitmisdim yoksa hatirlatti
katildim bikere hatirlamiyonmuben anca böyle katilabiliyorum demistim
![]()
Hiç değişmemişsinsen gelinine becereksiz demissin onu söylüyordu banaben unutmus gitmisdim yoksa hatirlatti
katildim bikere hatirlamiyonmuben anca böyle katilabiliyorum demistim
![]()
Ben sana beceriksiz ne zaman dedimHiç değişmemişsinİftiralar diz boyu
![]()
Geldim tabi
Nerelerdesin bizi unuttun
Bak benim Geline neler neler yapıyor![]()
Hiç değişmemişsinİftiralar diz boyu
![]()
Ben sana beceriksiz ne zaman dedim![]()
Bir gün akşam geç saatlerde geyikte konuşuyorduk. Benim için yemek yapmaktan ne anlar o dedinBen sana beceriksiz ne zaman dedim![]()
İşi bıraktın mıcalisiyordum nevosum ondan gelemedim,gel seker veriyim barisalim
birde ev isi cikti basima
senin gelinde ne marifetler varmisben sadece cenesi marifetli saniyordum ama elleride hünerliymis
![]()
Çenede seninle, Yemekte Nevoşla yarışcam diye zayıfladımcalisiyordum nevosum ondan gelemedim,gel seker veriyim barisalim
birde ev isi cikti basima
senin gelinde ne marifetler varmisben sadece cenesi marifetli saniyordum ama elleride hünerliymis
![]()
Ben bile hatırlamıyorumnezman dedin nevosum ben görmedim yani![]()
Ağzıma sağlıkBir gün akşam geç saatlerde geyikte konuşuyordur. Benim için yemek yapmaktan ne anlar o dedin
O gün ne kadar içerlediysem, o gazla gör bak neler yapıyorum![]()
Beceriksiz dedim kendini bir topladıYarışmalardan çıkmıyor çatla görümce der gibi
O sayılmaz böyle detaylı sunum istiyoruz![]()
Yok Rabiş benim çeneme yetişemez o ancak 3 sayfa geriden gelirÇenede seninle, Yemekte Nevoşla yarışcam diye zayıfladım![]()