Çorbalar Yoğurtlu Kesme Çorbası "Anneannemin Sponsorluğunda"

Cadıııı bir de banada katıl diyordun yarışmaya , anlaşıldı amacın beni çiğ çiğ yemekmiş ...
İyikide katılmamışım , nasıl bir Çorba bu hiç içmedim ama hem zahmetli hem de çok lezzetli görünüyor ;)
Eline , emeğine , oklavana sağlık pinko :)
Bol şans.

Cadıııı bir de banada katıl diyordun yarışmaya , anlaşıldı amacın beni çiğ çiğ yemekmiş ...
İyikide katılmamışım , nasıl bir Çorba bu hiç içmedim ama hem zahmetli hem de çok lezzetli görünüyor :KK66:
Eline , emeğine , oklavana sağlık pinko :)
Bol şans.
Tatlımm teşekkür ederim:KK60:
Hiç öyle bir niyetim yoktu, ben beraber eğlenelim diye şey etmiştim o kadar:KK8:
Sen şimdi hashatasın ya ben sana bu çorbadan yapacaktım:KK19:

Tatlımm teşekkür ederim:KK60:
Hiç öyle bir niyetim yoktu, ben beraber eğlenelim diye şey etmiştim o kadar:KK8:
Sen şimdi hashatasın ya ben sana bu çorbadan yapacaktım:KK19:
Sağol canım , keşke öyle bir şansım olsa , çok isterdim şu çorbayı içmeyi ..

Dün hanım ablanın Ballı tarifini yedim , vallahi şuan zıkkım gibi fişek gibiyim :)

Meg hanım sizi şefime şikayet ediyorum..
İlk günden beri çorbamı sabote etmeye çalışıyorsunuz:KK20:
Buyrun böcekli çorbanızı koyun yarışalım:rolleyes:
BÖcekli deellll:mad: Mantarlı hıhhhhhh
KIralıça elizabetgilin enn sevdiği Londra yöresine ait maşrum çorbasını kıskanmayınıs litfen:KK11:
tabletten foto eklemek zor oluyor siz çorba topiğinden buraya alıntılayıverin bi zahmet şaheserimi:D:63:

BÖcekli deellll:mad: Mantarlı hıhhhhhh
KIralıça elizabetgilin enn sevdiği Londra yöresine ait maşrum çorbasını kıskanmayınıs litfen:KK11:
tabletten foto eklemek zor oluyor siz çorba topiğinden buraya alıntılayıverin bi zahmet şaheserimi:D:63:
Lütfen yapıp yarışmaya katılında herkes görsün şaheserinizi:KK70:

Back
X