Yok arkadaş aradan seneler geçsede insan unutamıyor.

Dishy_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
270
0
96
İstanbul
3 yılımı werdim.. ilk aşkım... Ayrıldık uzun süre we şimdi barıştık beni aldatmıştı.. sewdiğim için barıştm herşey yolunda bana tapıyo resmen.. hergün ewlenmenin planını yapıyo..Çok sewiyorum ama aklımdan çıkmıyo yaptığı BİTmeli...Kaç Sene Geçti HaLa Unutamadım Varmi Bi Çaresi ? Unutmak istyrum bitirmek istyorm sewmemek istyorum..AKıl werin.... aşkını unutan yokmuu..... :1no2: bilmiyorumkismile

ne yaptı san
neden herşey yolundayken eskiye takılıyorsun
büyük bir neden olmalı

En çok aklmdan çıkmayan şey.. kızın telefonunu elinden çekp aldığımda mesajında bnm sewgilime yolladığım güzl bi günaydın mesajı wardı bu mesajımı o kıza atmıiiii fittrdmm.. mahvoldumm .. beni anlayablr ancak sewenler... ona bana bakan gözlerle baktı we bana dediği cümleleri kurduğunu düşünuyorm... çok berbat bişe yaaaa.....

Ben herzaman söyledim yine söylüyorum; aldatan erkekten hayır gelmez

Bir kere aldattı hadi affettin,aklında sürekli soru işaretleri,acabalar,paronayak olur çıkarsın onun yüzünden.Değer mi böyle bir adam için ?

Sende hata ki ikinci şansı vermişsin,şimdi düşün dur bakalım acaba yapar mı diye...

Unutman zor olur ilk etapta.Sen tekrar barışmak istemişsin,bence unutmayı sen istemiyorsun bu yüzden unutmuyorsun.

Sevmek ayrı birşey tekrar yapmayacağı ne malum erkek sonuçta.
Bence sevgilinin tanımadığı bir arkadaşını sevgiline yönlendir bak bakalım güven testini geçebilicekmi.?

Dishy cim;
Seni takdir ettim öncelikle...
Bir kadının aldatılmayı hazmedememesi ve buna karşılık da ayrılık için düşünmesi çok asil bir davranış.
Seni kutlarım.
Senden başkasını gözü gören birisi ne olursa olsun o hatayı tekrarlayacaktır.
Asla affetmemen taraftarıyım...
Gerisi senin iç muhasebendir...
Hangisi sana doğru geliyorsa öyle yap ama kaç sene diye önemseme asla senelerini onla geçen.
Biz kadınlar bunlara dikkat ederiz, erkekler onca zamanı 1 kalemde silip atabilirler...

canım bunu birkere yapan bi insana ben asla güvenmezdim..
bikere yıktı bütün güvenini nasıl eski halini alırki..
anlıyorum unutamamışsın seviyosun ama ondan ayrılma cesaretini gösterebildiysen eğer zamanla onu untma cesaretinide gösterebilirsin ....
tek yapacağın zamana bırakmak zaman sana unutturacaktır yeterki o gücü kendinde bul ve kararlı ol...
eğer mutluyum devam ediyorum dersende inşallah birdaha aynı olayı yaşamasın ne diyelim herşey istediğin gibi olsun....

Aldatan birine bir şans daha vermek hata bence.
Şans verdin ve her şeye rağmen hala seviyorum diyebiliyorsan olanları unutmaktan başka çare yok.
Ama bir daha olmayacağının da garantisi yok. Güven sorunu insanı yer bitirir.

o seni sevmiyor aldatıyor, sen sevdiğin için barışıyorsundelikafadulden

seni sevmeyen birini seversin, anlarım. onun sevmediğini bile bile nasıl kabul edersin işte bunu anlamam:bbo:

ve akıl istiyorsunkafamçokkarıştı

Sevmek ayrı birşey tekrar yapmayacağı ne malum erkek sonuçta.
Bence sevgilinin tanımadığı bir arkadaşını sevgiline yönlendir bak bakalım güven testini geçebilicekmi.?

öle şeyler yaptm... cvp atmıyo.. bi kere yanlş attın herlde snlemi urşcm ya fln dedi.. ölee..we onun tanımadığı bi arkdşm yok..eyvahedigeldismile

ONun beni sewdiğine inanıyorum. bensiz olamadığı için hatasının 2. günü bana anlattı şunu şunu yapıyorm arkdşlrının gazına gelmş ... kıza ynmda ben sni istmyrm dedi .. kzda allh belanı wersn die bi msj attı..yinede ayrıldm ..ynmda ağladı... mesjlarına dayanamadm sewdiğimden

Tek istedğm karşıma onu unnutrck biri çıksın kalbm yine titresn... hiç acımadan terkedicem onu.. o bni ne kdr ağlattıı bnde ona yaşatıcam.. o bna nasıl kıydı... nasıl üzüldüm.. ben burda oturmu ona nasıl kıyablrm diyorm... kalbm elvermıyo ama.. belki bna değer wern birini buldğmda buna cesaret edicm...

Son düzenleme:
Şu an onunla berabermisin? hem beraberken hemde sana yaptıklarını unutamıyormu sun? aklınla kalbin kavgamı ediyor? uzun ilişkiler zamanla bağımlılık haline geliyor, sevgiden ziyade aradaki o bağ varya.... Onu affedemiyorsan görüşme onunla, mutlaka seveceksin başkasını.Ama yeterki bu sevgiyi içinde büyütme..

Tekrar başLadıySan Seviyosndur ..
Seviyosanda unutmak imkansızdır ..
bi Kere baqLandıysan qerisi mutLak qeLio ..
Ya hiç Sevmiceksin .. Yada sevincee acı çekceksin ..
ama Madem mutLusun onu unutmak yerine kötü anıLarı unutsan daha iyi bence ..

Konu sahibi,hala çocuğun kendisini sevdiğinden adı gibi (!) emin zaten.

Yapacak birşey yok.Çünkü konu sahibesi bu çocuğu hep daha fazla sevmek istiyor,unutmak istemiyor ki.

HAla beraberm... ben ayrlsmda o hayatm biri girmeden bnim onu unutmama izin wermck.. Ne bu kızların durumu yaaaaaaaaaaaaaa

Konu sahibi,hala çocuğun kendisini sevdiğinden adı gibi (!) emin zaten.

Yapacak birşey yok.Çünkü konu sahibesi bu çocuğu hep daha fazla sevmek istiyor,unutmak istemiyor ki.

daha çok sewersem ölürüm heralde.. Bişe diyimmii.. MEsela bi ortamdayz.. tlfnunu alıyorm bakıyorm izin weiryo.. ama kırılıyo bana artık güven bana diyo. böyle yapınca incitiyomuşum kalbini.... Ne alaka ya ben arkdşlryla ne konuşyo onu mrk ediyrm kmlerle görştğni mrk edyrm ondn bakıyorm.. tabi bişeler bulma cabasıda war....

ihanet bir kere araya girdimi artık mümkün değil eskisi gibi olmuyor.. unutamıyorsun, bilemiyorum belkide insanın kesinlikle unutmayacağı tek şey bu.. güzel günler tatsız hatıralar kırgınlıklar kızgınlıklar unutulsada ihanet hep taze kalıyor.. savunma metozolizması devreye giriyor ister istemez ya tekrar yaparsa şüphesiyle devamlı tetikte duruyor insan, hani tekrar yapsa şaşırmazsın o derece bekliyor oluyorsun hazmetmek hiç kolay değil, ama madem affettin devamlı ihanetini başına kakman yada bunu ona anımsatmanda yanlış olur canım.. ya affetmeyecektin yada affettiysen yeni bir sayfa açacaksın.. ortası olmaz bu işin..

ihanetten çok sana büyük bir saygısızlık yapmış.

aldatmadan aldatmaya fark var,bu adam seni bir gecelik aldatsa,veya anlık olsa bu kadar kızmazdım sana,ama resmen harcamış seni,senin ona attığın mesajı ona atmakta ne demek,hakaret bu resmen,yarın öbürgün evlendiğinizde senin iç çamaşırını bi kıza giydirip,sizin yatağınızda beraber olmaz mı?olur bence

resmen size özel bişeyi kullanmış ya,ne saygısızca ya

O canını yaktı diye sende senin durumuna düşsün istiyosunohaoldumsmile sanırım bende bu duruma düşürülmeye çalışıldım.:gitme:intikam için onunlasın canı acısın istiyosun ağzından cıkıcak lafa bakması haz veriyo sana üzümesi sana yaşattgından sonra düşündürüyo senibenneyaptımki hem nefret ediyosun hem seviyosun.:1no2:hiç bişey düzelmez mucize gerek keşke dersin hep sevgin mi daha büyük nefretin mi düşnürken bile üzümene sebep olur... :çok üzgünüm:ciddi düşündügüm biriyse yada ondan emin olursam devam ederim diyosan ciddi bi adımla devam et ediceksen..yada bitir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…