- Konu Sahibi Dishy_____
-
Senin yaptığın iş değil tekrar neden döndün ona :S
3 yılımı werdim.. ilk aşkım... Ayrıldık uzun süre we şimdi barıştık beni aldatmıştı.. sewdiğim için barıştm herşey yolunda bana tapıyo resmen.. hergün ewlenmenin planını yapıyo..Çok sewiyorum ama aklımdan çıkmıyo yaptığı BİTmeli...Kaç Sene Geçti HaLa Unutamadım Varmi Bi Çaresi ? Unutmak istyrum bitirmek istyorm sewmemek istyorum..AKıl werin.... aşkını unutan yokmuu..... :1no2: bilmiyorumkismile
Sevmek ayrı birşey tekrar yapmayacağı ne malum erkek sonuçta.
Bence sevgilinin tanımadığı bir arkadaşını sevgiline yönlendir bak bakalım güven testini geçebilicekmi.?
o seni sevmiyor aldatıyor, sen sevdiğin için barışıyorsundelikafadulden
seni sevmeyen birini seversin, anlarım. onun sevmediğini bile bile nasıl kabul edersin işte bunu anlamam:bbo:
ve akıl istiyorsunkafamçokkarıştı
Dishy cim;
Seni takdir ettim öncelikle...
Bir kadının aldatılmayı hazmedememesi ve buna karşılık da ayrılık için düşünmesi çok asil bir davranış.
Seni kutlarım.
Senden başkasını gözü gören birisi ne olursa olsun o hatayı tekrarlayacaktır.
Asla affetmemen taraftarıyım...
Gerisi senin iç muhasebendir...
Hangisi sana doğru geliyorsa öyle yap ama kaç sene diye önemseme asla senelerini onla geçen.
Biz kadınlar bunlara dikkat ederiz, erkekler onca zamanı 1 kalemde silip atabilirler...
Şu an onunla berabermisin? hem beraberken hemde sana yaptıklarını unutamıyormu sun? aklınla kalbin kavgamı ediyor? uzun ilişkiler zamanla bağımlılık haline geliyor, sevgiden ziyade aradaki o bağ varya.... Onu affedemiyorsan görüşme onunla, mutlaka seveceksin başkasını.Ama yeterki bu sevgiyi içinde büyütme..
Konu sahibi,hala çocuğun kendisini sevdiğinden adı gibi (!) emin zaten.
Yapacak birşey yok.Çünkü konu sahibesi bu çocuğu hep daha fazla sevmek istiyor,unutmak istemiyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?