Yok arkadaş aradan seneler geçsede insan unutamıyor.

Anlamadım ben seni valla.Unutmak mı istiyorsun unutmamak mı...

Mesajlarına bakılırsa senin de unutmaya pek gönlün yok gibi

sen onu daha çok seversen ölmezsin merak etme. ama daha çok aldatılacağın kesinkafamçokkarıştı

Anlamadım ben seni valla.Unutmak mı istiyorsun unutmamak mı...

Mesajlarına bakılırsa senin de unutmaya pek gönlün yok gibi

mavim mavim... yeni bir çivi bulmadan ayrılmaya gücü yok konu sahibinin . yeni birini bulunca unutmaya niyeti olacak. ama şimdi olmaz...:jeyyar:

dogruya dogru,civi civiyi soker misali...Baska birine sans vermedigin surece bu insandan kopman biraz zor olur.Simdi sana prensesler gibi davranir ama gun gelir yine eski haline doner.Gorduk tum bunlari yeri geldi yasadik...Ya bi kalemde sileceksin kesin kararli,ya boyle kabul edeceksin yarin ne olacagi mechul.Seni uzen biri hayatinda olmasin daha iyi...

Müjdemi weriyim.. ayrıldıımmmmmmmmmmmmmmm. . Çok üzgnm 2 günde bi kere ağladım oda gece çok yanlz hsttm kndmi.... ondan... OH beeeeeeeeeeeeeeee dicem ama cnm acıooo

ilk yazınızda size çok kızdım.bir defa aldatan ikiyide yapar üçüde niyeyse hep erkekleri affeden biz oluyoruz iki güzel kelimeye kanıyoruz.şükür ki ayrılmışınız

Sizi aldatan birini hala sevebiliyomusunuz ben mi yanlış okudum.
Galiba aldatılmanın ne demek olduğunu bilmiyorsunuz.
aldatılmanın biri ikisi olmaz....

cmrem ve madam çok teşekkr ederm güzel yormlarınz içn sayenzde bi kez dha nefrt edyrm.... aldatmayan erkek yokki ya ben bi kere yaşadım bunu fakat etrafm örneklerle dolu yaaaa

Müjdemi weriyim.. ayrıldıımmmmmmmmmmmmmmm. . Çok üzgnm 2 günde bi kere ağladım oda gece çok yanlz hsttm kndmi.... ondan... OH beeeeeeeeeeeeeeee dicem ama cnm acıooo

Senin adına sevindim en iyisini yapmışsın kaydirigubbakcemile5

cmrem ve madam çok teşekkr ederm güzel yormlarınz içn sayenzde bi kez dha nefrt edyrm.... aldatmayan erkek yokki ya ben bi kere yaşadım bunu fakat etrafm örneklerle dolu yaaaa

Senin çevrende sevgilisini aldatanların çok olması herkesin birbirini aldatacağı yada bütün erkeklerin aldattığı anlamına gelmez canım :teselli:

benim amcamın bir tavsiyesidir. bir kuşu avcunun ortasında tuıtacaksın ne çok sıcaksın nede çok gevşek bırakacaksın....opuyorumnanaktan..
bizler kendi seçimlerrimizi yapıyoruz sanırım çok şımartıyoruz bu erkekleri onlarda bize uyguladıkları takdikleri başka birine daha deniyorlar ne kadar sevselerde hepsi aynı boş durmak istemiyor... gençlikte evlenmeden herşeyi her heyacanı değerlendirmek istiyorlar...
boş verin bu erkekleri ben senelerdir yanlızım inanın hiç bir tarafım da eksilmedi :)))) dahası kıskanmıyorum, üzülmüyorum beni aldattı diye... yok msjlarını kontrol et. elbiseleri kokla istediğini yap. sen sıktıkça takdik gelişrtirir. ama sen ondan başkalarını düşünmeye başlarsan.... onunla yapamadığı hissettirsen ... seni kaybetmemeye çalışır gibi geliyor... ben bunları sadece gözlemlerimden seyrettiğim fimlerden çıkartıyorum. galiba çok mantıklı biri olmaya başladım...
erkekler ben onlarla fazla diyologta bulunmam kadın erkek ilişkilerinden pek anlamam şahsen.. hepsine arkadaşça yaklaşırım.. malesef bu da yaşam tarzım. fazla samimiyet tez ayrılık getirir.

yeni birini bulmak mı? yapmayın hiç bir işe yaramaz bu tarz oda erkek sonuçta... biraz başka şeyler yapın erkek eğemenliğinden kurtulun hayatta tek başında mücadele verebilirisiniz... sosyal aktiviteleri katılın kız arkadaşlarınızla gezin... bir çivide başka bir acı verir yanlış kararlar vermeyin..
sana çok iyi davranmasıda çok tehlikeli.... taktik meselesi buda sanırım :)))) çok ilgileniyimde sevdiğimi düşünsün :)))) ben çok kalpsiz oldum sanırım :))))

Son düzenleme:
Benimde 4 senemi verdiğim sevgilim yıllar sonra çıktı geldi..
ılk aşkımdı çok sevmiştim biçok şeye göğüs germiştim..
Biçoğumuz Benzer olayları yaşamışızdır....
Benim yaptığım tek bişey vardı sanada tavsiye ederim cnm..
Bi kağıda liste yap sana yaptığı iyilikler ve kötülükler diye..
Odanda sürekli göreceğin bi yere as ve 2-3 gün sürekli aklına geldikçe oku..
Emin ol aldattığını her okudukça dahada uzaklaşacaksın..
Bende öyle oldu..Aldatılmak çok acı bir olay hazmetmesi zor..
Gururlu ol ve sağlam bas ayaklarını yere! yerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…