- Konu Sahibi Dishy_____
-
HAla beraberm... ben ayrlsmda o hayatm biri girmeden bnim onu unutmama izin wermck.. Ne bu kızların durumu yaaaaaaaaaaaaaa
daha çok sewersem ölürüm heralde.. Bişe diyimmii.. MEsela bi ortamdayz.. tlfnunu alıyorm bakıyorm izin weiryo.. ama kırılıyo bana artık güven bana diyo. böyle yapınca incitiyomuşum kalbini.... Ne alaka ya ben arkdşlryla ne konuşyo onu mrk ediyrm kmlerle görştğni mrk edyrm ondn bakıyorm.. tabi bişeler bulma cabasıda war....
HAla beraberm... ben ayrlsmda o hayatm biri girmeden bnim onu unutmama izin wermck.. Ne bu kızların durumu yaaaaaaaaaaaaaa
daha çok sewersem ölürüm heralde.. Bişe diyimmii.. MEsela bi ortamdayz.. tlfnunu alıyorm bakıyorm izin weiryo.. ama kırılıyo bana artık güven bana diyo. böyle yapınca incitiyomuşum kalbini.... Ne alaka ya ben arkdşlryla ne konuşyo onu mrk ediyrm kmlerle görştğni mrk edyrm ondn bakıyorm.. tabi bişeler bulma cabasıda war....
Anlamadım ben seni valla.Unutmak mı istiyorsun unutmamak mı...
Mesajlarına bakılırsa senin de unutmaya pek gönlün yok gibi
Müjdemi weriyim.. ayrıldıımmmmmmmmmmmmmmm. .Çok üzgnm 2 günde bi kere ağladım oda gece çok yanlz hsttm kndmi.... ondan... OH beeeeeeeeeeeeeeee dicem ama cnm acıooo
cmrem ve madam çok teşekkr ederm güzel yormlarınz içn sayenzde bi kez dha nefrt edyrm.... aldatmayan erkek yokki ya ben bi kere yaşadım bunu fakat etrafm örneklerle dolu yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?