yok artik ya..

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Ya kizlar inanmiyorum okadar sectim begendim koltuklari konu actim paylastim sizinle. Simdide etrafimdaki herkes sakin istikbalden alma istikbal eskisi gibi degil dediler. Busuru para verip sonra pisman olma dediler.. napicam kizlar benim kafam karisti ya. Hangi kurumsal markadan almaliyim. Zaten yatak odasi aldk tanidiktan diye magduruz hep dagilgi dolaplar. Kizlar parayla alicam bunu kolayda kazanilmiyor korkuyorum elimde kalir diye. Bana önere bileceginiz bi marka varmi? Istikbal iyi degil diolar ne bileyim.. tepe home cok pahali dogtasda cok pahali.. kilim mondi bellona baska ne varki kizlar ne alabilirim.. alfemo? Yada arno home iyi diolar ama bilemedim.. imdaaat (

Bence begendiyseniz alin.Cunku birinin iyi dedigini baskasini begenmiyecek.Mesela size dogtas iyi demisler bende cok iyi degil diye duydum.Kimseyi dinlemeyin bu konuda

İstikbal bence gayet iyi. Bende eşyalarımı istikbal'den alacağım. Kim ne derse desin. Kullanandan tavsiye almak daha güzeli..
Daha dün dayımın karısı bi yatak odası aldı. 2 yıl öncede abimin ev eşyalarını ordan aldık, bi sorun çıkmadı. Daha eskiye gidersek annemin 10 senelik koltukları var.

Niye iyi olmasın tatlım bence gayet iyi bi marka. Sonuçta yılların markası yani.

Biz enza mobilya aldık tavsiye ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok şaşırdım açıkçası İstikbal'e iyi değil demelerine, bizim oturma odamız Bellona ki İstikbal ile aynı firma, tarzları farklı sadece, hiç bir sorunla karşılaşmadık, hatta koltukların kenarlarında beyaz kaplamalar vardı, küçük bir leke olmuştu, aradık gelip temizlediler. Kendimiz silsek de çıkarmış, annem deri diye çekinmişti silmeye. Bence hiç kafanızı karıştırmayın alın beğendiğiniz mobilyayı.

6 senelik oturma grubum İstikbal'den hiçbir sorun yok ilk günkü gibiler hala.
Bence beğendiyseniz alın 5-10 yıla sıkılıp değiştirirsiniz zaten :)

istikbal hala gayet iyi bir markadır beğendiyseniz boşverin sıkmayın canını

alfemodan sakın alma benm mobilyalar daha 4 sene oldu dağıldılar
kardeşim istikbalden aldı misler gibi bayıldım ve çokta güzeller
etrafımdaki herkeste istikbalden alıyor.

İstikbal bellona yataş aynı firmanın diye biliyorum ben canım kayseri üretimi yani. Bence inegöl üretimlilere bak onlar daha kaliteli

Ben bellonadan almıştım, memnunum
2 yıldır kullanıyorum henüz ama..

Son düzenleme:
ohooo milletin her dediğine bakarsan yandın hiçbişey alamazsın canım =)

istikbal iyidir... benim kuzenimde koltuklarını yatak odasını istikbalden aldı... bi sorun yok....

senin içine sindiyse al gitsin canımmm.....

Arno modelleri de sağlamlığı da çok iyi gerçekten ben alalı 1 yıl oldu melisa mobiyasını çok memnunuz. Evt istikbal için öyle diyorlar

Benim annem ve babam 7 yıldır kullanıyorlar çok iyi demirlerinde daha yeni yeni çok az dökülme oluyor ama cok saglam ve hemen ilgilleniyorlar garanti olarak mesela bizim yatagın yayı bozulmustu hemen aynı gun degistirdiler

bizim şu istikbal oturma grubu dağılsa ne iyi olur

yok anam beni öldürür o taş gibi kalır hiç gitmeye niyeti yok keşke kırılsa falan yaaa başka alsak kim diyo dağılıyo diye
:26:

istikbal eskisi gibi deil doğru ama yinede mobilyada öneririm kaliteli cnm sen bakma millete

boş ver markayı beğendiğini al nasıl olsa hepsi tahta ve kumaştan yapılmış bir gün kırılacak senlemi yaşayacak sanki

ortada ki tam ortada duruyor bunlar çok saçma koymuşlar yastığını sıkı sügerleri var yastıkları kaldırdığın kanepede çok rahat ederek yatarsın açılıp yatak şeklini alıyor . Ben yastık renklerini mor ve turkuaz mavisi yaptım berjiyerleri sadeydi krem rengi tonlarındaydı hala çok hoşuma gidiyor mobilyam

Annem yıllardır istikbal oturma gruplarını kullanır sapasağlam. Bir grubu eskimeden köydeki evine koydu. Sadece süngeri biraz çöktü ama uzun zamandır kullanıyor. Kaç çocuk tepindi üstünde

İki sene önce başka bir takım aldı. O da çok sağlam görünüyor.
Elma kasasından değil ya istediğin markayı beğendiğin modeli al. Sıkılınca değiştirmek isteyeceksin sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…