yok artik ya..

Canim ben evkenirken herseyimi iatikbbalden aldim sadwce 700tl mitfak masama verdim ama yeminle dokuldu resmen kullanamiyorum koltuk takimim o kadar para saydim iki kisiyiz alt tarafi ikili koltiluk yatak oluyo demir kirildi acarken uclu ses cikiyoki oturamiyoruz ve son olarak yatak odam dolabimin ici kackez asagi geldi cekmceler surgusu bozuldu cocuk yok ben dikkat ediyorum ama malesef bin pismanim hani birisi degil hepsi degistiricez hepsi ni o derece ama sen bilirsin canim parayada yazik ben 4 yil once 3.300koltuk takimim 4de yatak odami aldik ama para gitti ama bu dokukler bende kaldi

ama benim çevrem istikbalden çok memnun :) ankarada siteler var orada mobilyayı beğeniyorsan adamlar yapıyorlar.çevrenizde bu tür yerler varsa onu daha çok tavsiye ederim.ben evlendiğimde modalife dan ucuz üçü bi arada aldım.ona rağmen çok memnunum

Sagolun kizlar ya icime su serptiniz cogunluk cok memnun istikbalden demekki yorumlara bakaraktan.. sagolun kizlar.. o zaman bu begendigim istikbalin takimlarindan birini secicem :)) ya bu istikbal alvin koltuk takimi sungerli yada bu istikbal tual koltuk takimi yayli olanini.. tekrar tsk ederm kizlar :*******

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…