- Emoji Skoru
- 143
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi KahvemVeBen
Selam hanımlar, o kadar çok doldum ki hatta sinirden demin omzumu incittim birdenbire oldu. Daha önce aynı başlığı açmıştım ve bir süre her şey yoluna girdi diye düşünürken yine arkadaşımla tartıştım daha doğrusu açık açık rahatsız eden durumu söyledim. Daha önce de bahsettipim üzere bir süredir iletişim tek taraflı olmaya başladı. Ne zaman arasak veya buluşsak sohbet o ve onun hayatı üzerğnden akıyor. Hani sanki aramasının sebebi konuşmak ve rahatlamak. Uyardım, anlamasını sapladım geçmişte ama yok biraz dikkat ediyor sonra sil baştan. Özellikle de ben mutluysam, o aralar keyfim yerindeyse yapıyor bunu. Gece benimle konuşmak istiyor iş yerinde olan problemleri anlatmak için. Ama bundan önce sesini duymak istedim vs giriş yapıyor. Uyardım kibarca açıkçası, hissettiklerimi anlattım dikkat edeceğini söyledi ama ben soğudum artık inanın artık telefonu açmaya korkuyorum çünkü ben sınır koymasam hiç düşünemiyor bu kızn zamanı var mıdır, sıkılıyor mu diye eh yeter yahu çok sinirlendim gece gece içimi dökmek istedim. Şimdi beni kötü biri gibi görenler olabilir, olsun ama ne demek istediğimi anlayanlar da eminim olacaktır. Sizce ben mi bencilim karşı taraf mı anlamadım.