Yok böyle bir ağrı:(

Live_Your_Life

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
803
1.515
313
Bir kac gundur çıkmaya çalışan 20 yas disimin ağrısı yüzünden bayramdan da gelen gidenden de hiç bir şey anlayamadım. Disci koltuğuna oturmaya oldum olası çok korkuyorum. Korkudan gidemiyorum acidan da duramiyorum.. bayram sonrası hastaneye gideceğim de merak ettiğim
Cektirip kurtulanlar var mi ? Cok ağrı oluyor mu cektirirken.

İyi bir doktora kökü kalmış dişimin köklerini çektirdim. Korkumu yendim sanki biri ağzıma hafif bastırmış gibi hissettim. AA bumuymuş dedim. Korkma şu çektiğin acıya değmez inan

Ahh canım geçmiş olsun, çıkmaya çıkamayan illet birşey ya tam 2 tane aldirdim ameliyatla şimdi çok rahatim işinin ehli bi doktor bulursan çok acı cekmiyorsun uyusturuyor zaten operasyondan sonra biraz sancı ve şişlik oluyor buz kompleksi yapıyorsun sürekli ayrica birşeyde yiyemiyorsun ılık çorba ile 1 haftayı geçirince normale dönüyorsun

Tatlım çektir ve kurtul. Dişin gömülü değilse normal pozisyonda geliyorsa eğer korkma. Bende çok korkuyordum ama bu korku nereye kadar giderdi ki ?

Dört yirmiliğide aldırdım. Hiçbir şey hissetmedim, cok cabukda iyileşti.beklemeden doktora git gerçekten bu Ağrı'yı çekmektense bir kerede çektir kurtul.

Yatay duruyorsa çok ağrılı oluyormus ve ameliyat yapılıyormus galiba o yüzden ödüm kopuyor. Bu gece uyutmazsa sabaha nöbetçi dra gideceğim başım catliyor geçer geçer diye avutuyorum kendimi:(

Ahh canım geçmiş olsun, çıkmaya çıkamayan illet birşey ya tam 2 tane aldirdim ameliyatla şimdi çok rahatim işinin ehli bi doktor bulursan çok acı cekmiyorsun uyusturuyor zaten operasyondan sonra biraz sancı ve şişlik oluyor buz kompleksi yapıyorsun sürekli ayrica birşeyde yiyemiyorsun ılık çorba ile 1 haftayı geçirince normale dönüyorsun
Tavsiye edilen drlar var onlar da bayram nedeniyle yok o yüzden pazartesi randevu alıp gidebilirim de öncesinde ilaç veriyorlarmis sanırım cektirmeden önce. 30 yasima kaldı 2 yil. Cikmak bilmedi bu meret.

Öncelikle geçmiş olsun . Konu açılmışken bende sorayım :KK73: Benim 20 lik dişlerden çıt yok . Herkes ağrı çekiyor, ameliyat oluyor , çektiriyor vs . Benimkiler niye sessiz .. ? Hepsi çıkmış gibi ama birgün başıma bela olacak hissediyorum :KK17:

Tavsiye edilen drlar var onlar da bayram nedeniyle yok o yüzden pazartesi randevu alıp gidebilirim de öncesinde ilaç veriyorlarmis sanırım cektirmeden önce. 30 yasima kaldı 2 yil. Cikmak bilmedi bu meret.
Bende vermedi doktor çekince antibiyotik ve mazejik kullandım 1 hafta çok zor Allah yardım etsin cikmadiysa dahada çıkmaz o aldirmaktan başka çözüm yok

Bir tanesini çektirdim, diş hekimi diğerlerini operasyonla aldırmamı söylemişti kökü derin olduğu için.
Hiç acı hissetmedim, sadece bir iki gün yanağımda çarpmışım gibi hassasiyet oldu.
Dişim çekildikten 2 saat sonra dürüm yiyordum, o kadar ağrısız bir işlem.

Hidrosfer Hidrosfer sagolun:)
Kiminin erken çıkar kiminin geç kiminin hiç çıkmazmis sizde o şanslilardan olabilirsiniz:)
Ben 3 yil once dolgu yaptırmadan önce röntgen cektirmistim o zaman gomuluydu bu disler. Agrin yoksa almayalim demişti dr bende agrim yok demiştim aldirmadim. Diş drunuza giderseniz önlem olarak bi röntgen çektirin bence

deynepnaz deynepnaz korkuyorum valla:) cok uzun sürüyor mu cektirme işlemi. Anestezi sonrası hemen hissediyor musunuz ağrıyı
Benimki normal diş çekimi gibi sürdü.Öncesinde ilaç sıktı,az bekledi,sonrasında çekti.Ben acıyacak diye beklerken ,daha uzun sürmesini beklerken işlem bitti dedi.Sonrasında yüzümde hafif şişlik oldu ama uzun sürmedi.işlem zorlu olur diye eşimle gitmiştim çekime,Ama gerek yokmuş..Anestezinin etkisi geçtiğinde de hafif ağrıyı hissedince ağrı kesici içtim,uzun sürmedi.Şu an bir dişim yine var yirmilik,onu da çektireceğim.Belki dr çok iyiydi bu konuda ,onun etkisi vardı belki de.

Bende vermedi doktor çekince antibiyotik ve mazejik kullandım 1 hafta çok zor Allah yardım etsin cikmadiysa dahada çıkmaz o aldirmaktan başka çözüm yok
Dokundugumda aynadan baktıgimda minnacik sertliği hissedip görüyorum tam cikmadi. Bundan bi ay önce aynı yer ilk defa agrimaya başlamışti ama bi kaç güne gecmisti bu da öyle olur sandım uyutmuyor beni. Cektirmeyi düşünüyorum da dusundukce kalbim sıkısıyor

Bir tanesini çektirdim, diş hekimi diğerlerini operasyonla aldırmamı söylemişti kökü derin olduğu için.
Hiç acı hissetmedim, sadece bir iki gün yanağımda çarpmışım gibi hassasiyet oldu.
Dişim çekildikten 2 saat sonra dürüm yiyordum, o kadar ağrısız bir işlem.
Bence bu biraz da çeken drun elinin iyi olmasiyla da alakali bir durum. Iyi bir dra gitmem lazım aklıma geldikçe tirsiyorum yeminle

Bence bu biraz da çeken drun elinin iyi olmasiyla da alakali bir durum. Iyi bir dra gitmem lazım aklıma geldikçe tirsiyorum yeminle
Elbette etkisi yok değil.
Fakat biz ailece çok zor uyuşan insanlar oldumuzdan, 2 iğne vurarak ve sprey sıkarak uyuşturdu dişimi.
Siz de eğer sonrasında rahat etmek istiyorsanız iğne isteyebilirsiniz hekimden.
Bir 15-20 dk bekledikten sonra zaten balyoz vursalar vız geliyor.

Benimki normal diş çekimi gibi sürdü.Öncesinde ilaç sıktı,az bekledi,sonrasında çekti.Ben acıyacak diye beklerken ,daha uzun sürmesini beklerken işlem bitti dedi.Sonrasında yüzümde hafif şişlik oldu ama uzun sürmedi.işlem zorlu olur diye eşimle gitmiştim çekime,Ama gerek yokmuş..Anestezinin etkisi geçtiğinde de hafif ağrıyı hissedince ağrı kesici içtim,uzun sürmedi.Şu an bir dişim yine var yirmilik,onu da çektireceğim.Belki dr çok iyiydi bu konuda ,onun etkisi vardı belki de.
Aynen bende onu diyorum iste drun tecrübesiyle de alakali olabilir. Benimki sol altta. Cenem de küçük o yüzden korkuyorum ya uzun ve ağrılı olursa diye. Ama yorumlar beni rahatlatti çoğunlukla iyi geçmiş disi çektirmek

Öncelikle geçmiş olsun . Konu açılmışken bende sorayım :KK73: Benim 20 lik dişlerden çıt yok . Herkes ağrı çekiyor, ameliyat oluyor , çektiriyor vs . Benimkiler niye sessiz .. ? Hepsi çıkmış gibi ama birgün başıma bela olacak hissediyorum :KK17:
Cikmistir bende disciye farkli bi sebeple gittigimde soyledi doktor cikmis diye agri olmadi dedim herkesde olmaz dedi

Back
X