Yok böyle bir ağrı:(

Elbette etkisi yok değil.
Fakat biz ailece çok zor uyuşan insanlar oldumuzdan, 2 iğne vurarak ve sprey sıkarak uyuşturdu dişimi.
Siz de eğer sonrasında rahat etmek istiyorsanız iğne isteyebilirsiniz hekimden.
Bir 15-20 dk bekledikten sonra zaten balyoz vursalar vız geliyor.
Evet bunu söylerim bende. Aciya cok dayanamıyorum üstelik boynumda kolumda kireçlenme çıktı ağrı kesici vs kullanıyorum ağrılar beni mahvetti buna ek olarak kolesterol kansızlık için de ayri ilaçlar alıyorum. Şimdi de dis agrim çıktı ilaclar da bunyem de birbirine girdi

Benimki normal diş çekimi gibi sürdü.Öncesinde ilaç sıktı,az bekledi,sonrasında çekti.Ben acıyacak diye beklerken ,daha uzun sürmesini beklerken işlem bitti dedi.Sonrasında yüzümde hafif şişlik oldu ama uzun sürmedi.işlem zorlu olur diye eşimle gitmiştim çekime,Ama gerek yokmuş..Anestezinin etkisi geçtiğinde de hafif ağrıyı hissedince ağrı kesici içtim,uzun sürmedi.Şu an bir dişim yine var yirmilik,onu da çektireceğim.Belki dr çok iyiydi bu konuda ,onun etkisi vardı belki de.

Doktor sıktığı ilaçtan sonra iğne yapmadı mı? Yani iğne yerine ilaç mı sıkılıyor?

Benim en büyük korkum o iğne, hele ki damaktansa :KK43: eğer iğnesizse ve İstanbul'daysanız özelden yazar mısınız hangi doktor, semt?

Konu sahibi kendi derdimden yazmayı unuttum, çok geçmiş olsun. Mecbur çekim...
Estağfurullah arkadaşim sagolun. Şu 10 günde başıma gelmeyen kalmadı sağlık olarak da mal olarak da yinede herşey e çok şükür bin şükür.
Yalnız ben hayatımda daha çözemedim şu 20 lik disin görevini:)herkes çektiriyor da hic çıkıp da Cektirmeyen var mi acaba? Nette Okuduğum kadarıyla en çabuk Çürüyen dislerdenmis o yüzden çektirmek gerekirmis

Yatay duruyorsa çok ağrılı oluyormus ve ameliyat yapılıyormus galiba o yüzden ödüm kopuyor. Bu gece uyutmazsa sabaha nöbetçi dra gideceğim başım catliyor geçer geçer diye avutuyorum kendimi:KK43:
benim yatay ve gömüktü 2 tanesi, aldırdım. son ana kadar korkudan neredeyse bayılarak o koltuğa oturan biri olarak 15 dk sonra kalktığımda aa bu kadar mıymış dedim. ameliyat kelimesi seni korkutmasın, çünkü uyuştuğu için sen ne olduğunu duymuyosun bile. benim ameliyat sonrası biraz zordu çünkü çok şişmişti yanağım. ama hepsi gelip geçiyor. hiç korkma. doktorun iyi olsun ve bilek gücü önemli. mutlaka erkek doktor ve çene cerrahı olsun.

benim yatay ve gömüktü 2 tanesi, aldırdım. son ana kadar korkudan neredeyse bayılarak o koltuğa oturan biri olarak 15 dk sonra kalktığımda aa bu kadar mıymış dedim. ameliyat kelimesi seni korkutmasın, çünkü uyuştuğu için sen ne olduğunu duymuyosun bile. benim ameliyat sonrası biraz zordu çünkü çok şişmişti yanağım. ama hepsi gelip geçiyor. hiç korkma. doktorun iyi olsun ve bilek gücü önemli. mutlaka erkek doktor ve çene cerrahı olsun.
Çene Cerrahisine direkt randevu Verirler mi acaba onu öğrenmem lazım. Aynen bileği güçlü pat diye çekip hissettirmeyecek bir dr olmalı:) bu arada yazan herkese de cok geçmiş olsun inşallah bende kurtulurum

Estağfurullah arkadaşim sagolun. Şu 10 günde başıma gelmeyen kalmadı sağlık olarak da mal olarak da yinede herşey e çok şükür bin şükür.
Yalnız ben hayatımda daha çözemedim şu 20 lik disin görevini:)herkes çektiriyor da hic çıkıp da Cektirmeyen var mi acaba? Nette Okuduğum kadarıyla en çabuk Çürüyen dislerdenmis o yüzden çektirmek gerekirmis

Tabi ki yine de buna da şükür. Ama diş konusu aman Allahım çok zor. O ağrıyı çekmek ayrı, dişçi ayrı dert...

Onun görevini ben de hiç anlamadım, bir de bacakta çıkan tüyü :D Evet çok çabuk çürürmüş. Benimkiler 11 yıldır benimle. Taksit taksit çıkıp aheste aheste büyüyorlar... Doktora sordum, ağrı yoksa illa çektirmen gerekmez, küçük çürük olursa dolgu yaparız ona demişti, çok şaşırmıştım ben. Bende ağrı olmadı, gidiyoruz böyle...

8 yıldır kaçıyorum:skandal:
hep de tatillerde bayramlarda denk gelirim diş hekimine gidene kadar kafayı yerim
sonra giderim antibiyotik verirler, bitince gel çekelim derler ben yine arazi:KK53:
ağrı eşiğim yüksektir normal doğum yapmış insanım ama ben de cesaret edemiyorum bir türlü
üstelik dişçi korkusuna sebep olacak bir şey de yaşamadım. 33 yıllık hayatımda bir tek dişime operasyon yapılmadı.
ama kaçış yok bu dert çekilmez, artık sinir ağrısı yüzüme vurmaya başladı. bence siz de bi toplayın cesaretinizi kurtulun.
20lik dişlerde nam salmış bir hekim bulun yeter.
insanları çok dinlemeyin kişiden kişiye fark var. kimisi içimi iyice kararttı kimisi "oh be dünya varmış iyi ki çektirdim" diyor
öyle de böyle de bundan kurtulmamız gerek
bol şans:KK24:

Tabi ki yine de buna da şükür. Ama diş konusu aman Allahım çok zor. O ağrıyı çekmek ayrı, dişçi ayrı dert...

Onun görevini ben de hiç anlamadım, bir de bacakta çıkan tüyü :KK70: Evet çok çabuk çürürmüş. Benimkiler 11 yıldır benimle. Taksit taksit çıkıp aheste aheste büyüyorlar... Doktora sordum, ağrı yoksa illa çektirmen gerekmez, küçük çürük olursa dolgu yaparız ona demişti, çok şaşırmıştım ben. Bende ağrı olmadı, gidiyoruz böyle...
Heheh:)dis bi kerede cekilir biter de bacaktaki tüy hic biter mi her ay lazer her ay epilasyon aboww bu da ayrı dert:/
Ama curuyup curumedigini anlamak için de arada bi dra gitmek lazım

8 yıldır kaçıyorum:skandal:
hep de tatillerde bayramlarda denk gelirim diş hekimine gidene kadar kafayı yerim
sonra giderim antibiyotik verirler, bitince gel çekelim derler ben yine arazi:KK53:
ağrı eşiğim yüksektir normal doğum yapmış insanım ama ben de cesaret edemiyorum bir türlü
üstelik dişçi korkusuna sebep olacak bir şey de yaşamadım. 33 yıllık hayatımda bir tek dişime operasyon yapılmadı.
ama kaçış yok bu dert çekilmez, artık sinir ağrısı yüzüme vurmaya başladı. bence siz de bi toplayın cesaretinizi kurtulun.
20lik dişlerde nam salmış bir hekim bulun yeter.
insanları çok dinlemeyin kişiden kişiye fark var. kimisi içimi iyice kararttı kimisi "oh be dünya varmış iyi ki çektirdim" diyor
öyle de böyle de bundan kurtulmamız gerek
bol şans:KK24:
Wuhuuuu hem de 8 yilll nasıl durdunuz onca agriyla ben iki gündür kendimi yumruklayacam nerdeyse :) agri gidip geliyor gece uyutmadi o kötü oldu.
Benim küçükken geçirdiğim dış cektirme operasyonlari tam bi travma o yüzden korkuyorum. Ama sonunda kurtulmak varsa er geç gideceğim.size de çok geçmiş olsun

Ben çektirmedim :KK53: 22 yaşındayken çıktı bu dişler bende de. Ama bu aralar hamilelikten mi nedendir sol alttaki ağrıyor. Bundan üç sene önce doktorum 20lik dişerimin köklerinin içe dönük olduğunu çekilmesi gerektiğini söylemişti kaldılar öyle hayırlısı bakalım:KK14:

Ben çektirmedim :KK53: 22 yaşındayken çıktı bu dişler bende de. Ama bu aralar hamilelikten mi nedendir sol alttaki ağrıyor. Bundan üç sene önce doktorum 20lik dişerimin köklerinin içe dönük olduğunu çekilmesi gerektiğini söylemişti kaldılar öyle hayırlısı bakalım:KK14:
Şimdi 20 lik dis olan agrimiyorsa sorun değil de cok gec kalirsak çürük iltihap gibi durumlar olabilir belki o yüzden bence yinede cok agri olursa bi dra gösterin geçmiş olsun sizede:)

Wuhuuuu hem de 8 yilll nasıl durdunuz onca agriyla ben iki gündür kendimi yumruklayacam nerdeyse :) agri gidip geliyor gece uyutmadi o kötü oldu.
Benim küçükken geçirdiğim dış cektirme operasyonlari tam bi travma o yüzden korkuyorum. Ama sonunda kurtulmak varsa er geç gideceğim.size de çok geçmiş olsun

aslında benim de yılda bir iki kere başıma geliyor ve sizin gibi iki gün sürüyor. çektirmezseniz benim gibi olursunuz :KK53:
aslında toplasam 8 yıllık ağrıyı, dişçi koltuğunda çekeceğimden çok daha fazladır eminim:KK48:
bu konuyu açmanız iyi oldu kendimle yüzleştim saçmalıyorum resmen.
ideal hekimi de buldum, başarılı bir çene cerrahı, üniversitede hoca ve çocukluk arkadaşım. güvenim tam. inşallah en kısa zamanda halledicem.
size de çok çok geçmiş olsun sağlıkla kalın :KK68:

bu arada benimki gibi eğri çıkan dişler diğer dişleri sıkıştırarak çarpıtıyor hanımlar
alt ön dişlerim çarpılmaya başlamış
dikkat edin siz de

aslında benim de yılda bir iki kere başıma geliyor ve sizin gibi iki gün sürüyor. çektirmezseniz benim gibi olursunuz :KK53:
aslında toplasam 8 yıllık ağrıyı, dişçi koltuğunda çekeceğimden çok daha fazladır eminim:KK48:
bu konuyu açmanız iyi oldu kendimle yüzleştim saçmalıyorum resmen.
ideal hekimi de buldum, başarılı bir çene cerrahı, üniversitede hoca ve çocukluk arkadaşım. güvenim tam. inşallah en kısa zamanda halledicem.
size de çok çok geçmiş olsun sağlıkla kalın :KK68:
Ohoo daha ne olsun:) hemen kurtulursunuz o zaman çünkü güvenilir ellere teslimsiniz:)
Korkularınizla yüzlestirip dis konusunda iyilesmeniz yolunda bir katkim olursa ne mutlu bana ve yorum yapan arkadaşlara:)
Evet benim alttaki dişleri ittiriyor olsa gerek ortadaki disler çarpık duruyor kendine yer acmaya çalışıyorsa demekki :)

Bir kac gundur çıkmaya çalışan 20 yas disimin ağrısı yüzünden bayramdan da gelen gidenden de hiç bir şey anlayamadım. Disci koltuğuna oturmaya oldum olası çok korkuyorum. Korkudan gidemiyorum acidan da duramiyorum.. bayram sonrası hastaneye gideceğim de merak ettiğim
Cektirip kurtulanlar var mi ? Cok ağrı oluyor mu cektirirken.

Yıllarca yirmilik diş ağrısı çektim. Dış yapım sırf o dış yüzünden bozuldu :( sinav zamanları agrim olcak diye korkardım.

Sonra gittim. Çektirdim. Öyle ameliyatlı dikişli filan. İyi ki de yapmışim ki totodan iğne yemeye korkan biriyimdir :) o an aci oldu, korkudan bağırdım cagirdim abarttim ama gerçekten o anlık oldu bitti. :) yoksa oooo daha çok çekerdim. Şimdi bir tane daha var ameliyat odası gereken. Bebisim var buyusun cektirecegim. Sen de erteleme. Git. O ağrıya değmez emin ol.

Back
X