Yok böyle bir insan yaa :(

Ferahnane

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
8
2
1
Arkadaşlar bir yengem var. Önceden bana iyi davranırdı şimdi 1 yaşında kızı var ya ne diyim bana eksi davranışlarını özledim çok iyiydik şimdi de tam tersiyiz kızı olduğundan beri bana çok iğneleyici konuşuyor sürekli ezmeye çalışıyor. Geçen gün saçlarımı uzatmak istiyorum dedim kuaföre götürmek için deli gibi ısrar ediyorlar randevu aldık kuaförden sen de gel falan neler neler... Onun öncesinde meslek hedefimi söyledim beni vazgeçirmeye çalışıyor işte diş hekimliğinde gelecek yok diş hekimliği ne kadar kötü o üniversiteye gitme bence falan nasıl ısrar ediyor. Onlar geldiğinden beri derslerime doğru düzgün çalışamıyorum motivasyonumu bozdu zaten şurda üni sınavıma az bir zaman kaldı. Ben bu kadınla napıcam bilmiyorum. He bide en nefret ettiğim şeyi de sürekli el kol hareketi yapıyor bana deli olucam yaa en çok buna sinirleniyorum sürekli koluma vurarak konuşuyor omzuma veya kafama...

Bence yengelerle her zaman mesafeli olunmalidir yoksa böyle suyunu cikariyorlar .. ben yenge olan sahisa hic bir zaman bir adim atmadim cünkü balik bastan kokar misali davrandigi icin bi iyi bi kötü .. benden korkar hic bir laf söyleyemez cünkü cevabini misliyle alir sizde öyle yapin ..

el kol hareketınden hoslanmadıgınızı soyleyın
odanıza gırıp ders calısabılırsınız kımse sılah zoruyla sızı dersın basından kaldırmıyorsa tabı

kızı olduktan sonra ıgnelemıyordur yanlıs anlasılma vardır bırbırınıze alısmıssınızdır fazla samımıyet olmustur yuz goz olmussunuzdur cocugu olduktan sonra nıye degıssın ne alaka

sacınızı uzatmak ıstemenızle kuafore gıdelım dıye ısrar etmesındekı baglantıyı anlayamadım gıtmek ıstemıyorsanız ıstemıyorum dersınız bıter

onemsız seyler

o üniversite kötü , bunu değil şunu düşün derken sizi kötülüğünüzü istediğinden değil de artık bir anne olup anne bakış açısıyla geleceğinizi düşündüğünden konuşuyor olmasın? saçlarını uzatmak istiyorsan kuaförlere küsmezsin, aylık düzenli gidip kırıklarını aldırırsın.seni gel kırıklarını temizlet daha sağlıklı uzar diye çağırmadığına emin misin?

yengenin eğitim durumu ne ki ? nereden biliyor gelecek olmadığını. valla yaşım 30 olmasa girer uni sınavına okurdum diş hekimliğini. ki kendi mesleğimde baya iyi. Kendi işinin sahibi olmak gibisi var mı ?

yengenin eğitim durumu ne ki ? nereden biliyor gelecek olmadığını. valla yaşım 30 olmasa girer uni sınavına okurdum diş hekimliğini. ki kendi mesleğimde baya iyi. Kendi işinin sahibi olmak gibisi var mı ?
Mesleginiz ne

Yengeni takma. Hatta muhattap bile olma. Açıkcası yanlış diyeceksiniz ama benimde bi yengem var kendisini hiç sevmem geldiklerinde hoşlamam muhattap olmam kadın muhattap olunacak biri degil herbşeyi ben biliyorum havasında geziyor.
Geldiklerinde geç içeri kitle kapıyı çalış dersine sanki o okuyacak fakülteyi
Muhattao dahi olma kafana omzuna vurma nedir ?
Birdaha yaparsa tepkini de koy. Ne yapıyorsun sen ya ? Kimsin sen diye ? Yakınında olsa kimsenin kimseye vurma hakkı yok.
Annen ne diyor bu durumlara vurmasına ? Sen de git onun kızına vur neler yapar !
Kendi ne iş yapıyor ?

Üni sınavına az nasıl kalır ? Haziranda geçti gitti diye biliyorum? Siz, bebekle yengenizi paylaşamama gibi bir sorun yaşıyor olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…