++++ 1500Dogru soyluyorsun canim yengem harika fikirler, beles disci koltuguma oturmak istedigin gun istişare ederiz bu fikirleri bilahare de.. mavi ekran verip kalir sinava kadar.
Bence yengelerle her zaman mesafeli olunmalidir yoksa böyle suyunu cikariyorlar .. ben yenge olan sahisa hic bir zaman bir adim atmadim cünkü balik bastan kokar misali davrandigi icin bi iyi bi kötü .. benden korkar hic bir laf söyleyemez cünkü cevabini misliyle alir sizde öyle yapin ..Arkadaşlar bir yengem var. Önceden bana iyi davranırdı şimdi 1 yaşında kızı var ya ne diyim bana eksi davranışlarını özledim çok iyiydik şimdi de tam tersiyiz kızı olduğundan beri bana çok iğneleyici konuşuyor sürekli ezmeye çalışıyor. Geçen gün saçlarımı uzatmak istiyorum dedim kuaföre götürmek için deli gibi ısrar ediyorlar randevu aldık kuaförden sen de gel falan neler neler... Onun öncesinde meslek hedefimi söyledim beni vazgeçirmeye çalışıyor işte diş hekimliğinde gelecek yok diş hekimliği ne kadar kötü o üniversiteye gitme bence falan nasıl ısrar ediyor. Onlar geldiğinden beri derslerime doğru düzgün çalışamıyorum motivasyonumu bozdu zaten şurda üni sınavıma az bir zaman kaldı. Ben bu kadınla napıcam bilmiyorum. He bide en nefret ettiğim şeyi de sürekli el kol hareketi yapıyor bana deli olucam yaa en çok buna sinirleniyorum sürekli koluma vurarak konuşuyor omzuma veya kafama...
yengenin eğitim durumu ne ki ? nereden biliyor gelecek olmadığını. valla yaşım 30 olmasa girer uni sınavına okurdum diş hekimliğini. ki kendi mesleğimde baya iyi. Kendi işinin sahibi olmak gibisi var mı ?Arkadaşlar bir yengem var. Önceden bana iyi davranırdı şimdi 1 yaşında kızı var ya ne diyim bana eksi davranışlarını özledim çok iyiydik şimdi de tam tersiyiz kızı olduğundan beri bana çok iğneleyici konuşuyor sürekli ezmeye çalışıyor. Geçen gün saçlarımı uzatmak istiyorum dedim kuaföre götürmek için deli gibi ısrar ediyorlar randevu aldık kuaförden sen de gel falan neler neler... Onun öncesinde meslek hedefimi söyledim beni vazgeçirmeye çalışıyor işte diş hekimliğinde gelecek yok diş hekimliği ne kadar kötü o üniversiteye gitme bence falan nasıl ısrar ediyor. Onlar geldiğinden beri derslerime doğru düzgün çalışamıyorum motivasyonumu bozdu zaten şurda üni sınavıma az bir zaman kaldı. Ben bu kadınla napıcam bilmiyorum. He bide en nefret ettiğim şeyi de sürekli el kol hareketi yapıyor bana deli olucam yaa en çok buna sinirleniyorum sürekli koluma vurarak konuşuyor omzuma veya kafama...
Mesleginiz neyengenin eğitim durumu ne ki ? nereden biliyor gelecek olmadığını. valla yaşım 30 olmasa girer uni sınavına okurdum diş hekimliğini. ki kendi mesleğimde baya iyi. Kendi işinin sahibi olmak gibisi var mı ?
Üni sınavına az nasıl kalır ? Haziranda geçti gitti diye biliyorum? Siz, bebekle yengenizi paylaşamama gibi bir sorun yaşıyor olabilir misiniz?Arkadaşlar bir yengem var. Önceden bana iyi davranırdı şimdi 1 yaşında kızı var ya ne diyim bana eksi davranışlarını özledim çok iyiydik şimdi de tam tersiyiz kızı olduğundan beri bana çok iğneleyici konuşuyor sürekli ezmeye çalışıyor. Geçen gün saçlarımı uzatmak istiyorum dedim kuaföre götürmek için deli gibi ısrar ediyorlar randevu aldık kuaförden sen de gel falan neler neler... Onun öncesinde meslek hedefimi söyledim beni vazgeçirmeye çalışıyor işte diş hekimliğinde gelecek yok diş hekimliği ne kadar kötü o üniversiteye gitme bence falan nasıl ısrar ediyor. Onlar geldiğinden beri derslerime doğru düzgün çalışamıyorum motivasyonumu bozdu zaten şurda üni sınavıma az bir zaman kaldı. Ben bu kadınla napıcam bilmiyorum. He bide en nefret ettiğim şeyi de sürekli el kol hareketi yapıyor bana deli olucam yaa en çok buna sinirleniyorum sürekli koluma vurarak konuşuyor omzuma veya kafama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?