En son 2010da girmiştim. 81 puan almıştım ama başvuru yapamadım bazı özel sebeplerden dolayı. Beş yıl sonra tekrar deneyeceğim. Çok teşekkür ederim!Bence mutlaka düşünün bir kez deneyin en azından. Endüstri mühendisi alımı cok fazla kamuda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son 2010da girmiştim. 81 puan almıştım ama başvuru yapamadım bazı özel sebeplerden dolayı. Beş yıl sonra tekrar deneyeceğim. Çok teşekkür ederim!Bence mutlaka düşünün bir kez deneyin en azından. Endüstri mühendisi alımı cok fazla kamuda
Evet, kesinlikle size katılıyorum. İşini iyi yapan insan kaynakları personellerin tenzih ederim, ben de haddini bilmez çok insanla karşılaştım önceki görüşmelerimde. Size de bol şans!!selamlar, bende 5 aydır işsizim ve cidden anlayabiliyorum sizi. Bana da o nezaket mesajları dışında bir şey gelmiyor. Görüşmeye gittiklerimde de nasıl kaçtım bilmiyorum sonuncusu adam sapıktı resmen yani. Bu ülkede kadın olmakta zor yani bizim iş bulmamız erkeklere göre daha zor diye düşünüyorum yazık ki![]()
aynen canım sana da bol şans umarım hayırlısı olurEvet, kesinlikle size katılıyorum. İşini iyi yapan insan kaynakları personellerin tenzih ederim, ben de haddini bilmez çok insanla karşılaştım önceki görüşmelerimde. Size de bol şans!!
Buradaki tavsiyeler doğrultusunda ikna oldum. KPSS'ye gireceğim. Teşekkür ederim!2016 kpss hazırlanın bence
A grubunda kurum sınavı da oluyor sanırım. Onu da araştırayım neler yapabilirim. Çok teşekkür ederim tavsiye için!Çift yıl puanı olduğu için hem a grubu hem de b grubuna girebilirsin. A grubunu iş tatmini açısından özellikle tavsiye ederim öyle nezih kurumlar var ki.
Hee artık iş görüşmelerine giderken lakayıt gidiyorumHiçbiriniz almazsanız o tecrübe nasıl olacak da diyemiyor insan değil mi? Bilmeyen eş dost iş beğenmiyorum zannediyor, en çok ona sinir oluyorum.![]()
Benim de klasik bir kostümüm var hep onu giyiyorum, hatta görenler diyordur yine iş görüşmesine gidiyor diye zaten laf söyleyene cv'mi yollayayım yardımcı olun diyorum artıkHee artık iş görüşmelerine giderken lakayıt gidiyorumÖnceden business giyinirdim şimdi şişme montum ve spor ayakkabılarımla arz-ı endam ediyorum
Boşveeer millet konuşmasını sever. Ama şöyle bir gerçek var iş seçiyoruz. Mesleğimizi yapmak istiyoruz, tezgahtarlığı beğenmiyoruz bu bir gerçek
![]()