Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar, burayı uzun zamandır takip ediyorum ama ilk kez konu açıyorum. Morale ihtiyacım var. Mühendisim, yüksek lisans tezim bitmek üzere. İki yabancı dil biliyorum. Geçici işler dışında tecrübem olmadığı için iş konusunda seçici davranmıyorum. Ücret konusunda da esneğim. Ama başvurularıma dönüş olmuyor. Mesleğimle ve yaptığım işlerle alakasız da değil başvurularım ama bir türlü dönüş olmuyor. Nezaket icabı "Şirketimizle ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz. Uygun pozisyon olması durumunda irtibata geçeriz. İş hayatınızda başarılar." gibi bir yanıt bile göndermiyorlar. Çok mutsuzum!![]()
Bakanlıkların müfettişlik sınavları var. Mühendislerde KPSSyi çok yüksek istemiyorlar. 75 falan yetiyor. Maaşı da 4- 5bin arası.Merhabalar, burayı uzun zamandır takip ediyorum ama ilk kez konu açıyorum. Morale ihtiyacım var. Mühendisim, yüksek lisans tezim bitmek üzere. İki yabancı dil biliyorum. Geçici işler dışında tecrübem olmadığı için iş konusunda seçici davranmıyorum. Ücret konusunda da esneğim. Ama başvurularıma dönüş olmuyor. Mesleğimle ve yaptığım işlerle alakasız da değil başvurularım ama bir türlü dönüş olmuyor. Nezaket icabı "Şirketimizle ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz. Uygun pozisyon olması durumunda irtibata geçeriz. İş hayatınızda başarılar." gibi bir yanıt bile göndermiyorlar. Çok mutsuzum!![]()
Gebze ve çevresinde iş baktınız mı hiç??Endüstri mühendisiyim..
Gebze ve çevresinde iş baktınız mı hiç??
aynen.. sanayi bölgesi. tüm mühendisler gebzede.İyi iş imkanı var gebze tarafında.
aynen.. sanayi bölgesi. tüm mühendisler gebzede.
konu sahibi arkadaş düşürse yardımcı olabilirim
inşallah. eşim mühendis.(inspektör) bir çok fabrikaya gidiyor kontrol vs. birinden biri arar herhalde :)Aa süper. İnşallah olur.
inşallah. eşim mühendis.(inspektör) bir çok fabrikaya gidiyor kontrol vs. birinden biri arar herhalde :)
Hiçbiriniz almazsanız o tecrübe nasıl olacak da diyemiyor insan değil mi? Bilmeyen eş dost iş beğenmiyorum zannediyor, en çok ona sinir oluyorum.![]()
Benim sizin durumunuzda olan öğretmen arkadaşlarım var ve sizin adınıza çok üzülüyorum. Bence öğretmenlik en çok motivasyona ihtiyaç duyan mesleklerden biri, çünkü bir insanın geleceğini, belki hayata bakış açısını değiştiriyorsunuz ama değil motive edilmek daha çok meslekten soğutulma var. Ben şu an ailemle yaşıyorum ve maddi bir sıkıntım çok şükür yok ama aileme yük olmak istemiyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Yorumunuz için teşekkür ederim!bir derdim var başlığına girip bende derdimi açmak istedim ama yeni konu açmak istemiyorum bu konu sahibinin konusu üzerine yazıcam lütfen mazur gör beni arkadaşım, dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti..seni çok iyi anlıyorum öncelikle onu söyleyeyim, benim eşim müh.6 ay evde bekledi iş başvurularına uzun bir süreçağrılmadı gittiği yerlerden bazıları biz sizi ararız dediler,bazılarının ise insani olmayan çalışma şartları vardı,çok şükür insaniye yakın bir işe girdi ama ben özelin durumundan memnun değilim bayraında işe gittiğini biliyorum..fazla mesai diye bir şey yok, devlete girmek ise oldukça zor diye biliyorum birde devlette çok iyi yere gelmedikçe kazandığın paralar çok düşük oluyor, sen yine de devlete geçmeye çalış ama özelde de işe girmek için başvur yinede evde durdukça kötü olursun, benim durumum ise işi olupta mutsuz olanlar kervanından, öğretmenim ben ama yeri yurdu belli olmayan norm fazlası bir öğretmen,geçen sene çok sevdiğim bir meslekten bu yıl nefret ettiğim bir meslek haline geldi, norm fazlası olarak bir okula gönderildik oraya alışma süreci çok sancılıydı zaten kadrolusunuz ama görevlendirme olunca size çok farklı davranılıyor üç aşağı beş yukarı buna da şükür alıştık derken tekrar başka bir okula görevlendirme çıktı, ulaşımı çok zor iptal ettirmek için güç gerekiyor, benim gibi tek başınızaysanız kuzu kuzu gitmek durumundan kalıyorsunuz,bibuçuk ay sonra düğünüm var ve ben yeni bi ortama gidiyorum işim dolayısıyla çok mutsuzum, öğretmen olduğum günden nefret ediyorum hatta öğretmenliği kazandığım günden şu anki aklım olsa mümkün değil yazmazdım, konu sahibi arkadaşımşu an çok zor günler geçiyorsun allah yardımcın olsun iş isterken hayırlı iş iste olur mu, görüşmelerine giderken hayırlısıysa olsun de ne olursa olsun artık işe gireyim deme, iş sahibi olmak gerçekten çok önemli,şu an nefret ediyo olsamda dış etkenlerden dolayı istifa edemem çünkü tekrar başlamaya gücüm yok, maaşa ihtiyacım var, ama iş sahibi olduktan sonra en önemlisi ne biliyo musun işteki mutluluğun huzurun,dilerim sende çok mutlu olacağın bir işe girersin ve bende tekrar sevebilecek fırsatlar yakalarım mesleğimde
Teşekkür ederiz!!Mesleğinizi yapmayacaksanız neden okudunuz, öyle değil mi? Ne işi var mühendisin tezgahtarlıkta? Onda bile tecrübe istiyorlar. Aramaya devam, boş şans.
Gerçekten kapasite planlaması diye bir şey yok. Misyon yok, vizyon yok. Bunları sağlayacak endüstri mühendisleri de işsizBen dedimYasli bir meslektasimin ilanina gitmistim, adamla sohbet ettik, ise almayi cok istedim sen ilk gelseydin tecrubeyi onemsemezdim ama senden once tecrubeli birkac kisi ile gorustum onlar daha iyi olacak dedi. Eeh dedim siz tecrubeli ariyorsun, digerleri tecrubeli ariyor, peki biz yeni mezunlar nerede tecrube edinecegiz bos yere mi okuduk o fakulteleri dedim. Adam yasliydi azcik sinirlendi azcik guldu, haklisin dedi
hakliyim da haklilik karin doyurmuyor
Vallahi ulke kapasitesinin cok cok uzerinde universite sahibi. Atiyorum 10 end.muhendisine ihtiyaci varsa piyasada var 100 end.muhendisi. (bunu genel yazdim, muhendis degilim piyasanizi bilmiyorum ama farkli bir piyasasi olacagini sanmiyorum) Bir de hala universite aciliyor. Koy bir bina koy birkac akademisyen, hop universite. Bir de özeller ekleniyor. (Kenan evrene selam olsun!) Sonra gelsin issizlikler. Cok sinirleniyorum. Yaziktir ya verdigimiz emeklere.
Gerçekten kapasite planlaması diye bir şey yok. Misyon yok, vizyon yok. Bunları sağlayacak endüstri mühendisleri de işsiz![]()
Yüksek lisanstan önce özelde çalıştım, koşulları biliyorum. Haklısınız en iyisi kamu. Teşekkürler yorumunuz için!En iyi çözüm kpss. Özel de çok yıpratırlar. Devlette ortalama 4 civarı maaşın olur, iş yoğunluğu da çok fazla olmaz.