Evrenim
Bende hep iyi niyetle yaklastim ona, cok kez alttan aldim
ama en son yaptiklari affedilir gibi degil ...
cok kez tatli dille uyardim onu hatta esim bile uyardi ...
Sizin bir evladiniz var mi bilmiyorum ama ...
Kaynaniz sizi surekli elestirse ogluna ... annelik yapamiyor derse ki alakasi yok
sukur cocugum kolay kolay hastalanmaz anca diger bir cocuktan hastalik bulasmadigi muddet, kilosuda cok iyi, bugune kadarda dusupte bi yerini kanatmis degil ....
Ve cocugunuza verdiginiz sut biberonuna karisirsa verme derse cocugunuz sut istedigi halde aglasin derse ...
yemek hazirliyacaginiz zaman gel misafirlige gidelim orda biseyler yedirirsin derse ki en sevmedigim sey
cocugunuza verdiginiz emzige karissa, biberon uclari ozel yapim 0.6 ay vs vs yok bu uygun degil sut az geliyor dese aylarca bi biberon memesi
icin dir dir yapsa kac kez degistirdim biberonunun memelerini
Anneliginize dil uzatsa naparsiniz ???
ben kotu bir anne degilim ...
cocugumun alti batinca hemen degistiririm ....
hic birseyden kacinmam yeme icme ...
gunluk cesit cesit yemek yaparim ayni yemegi hem oglen hem aksam yedirmem ...
uzerine basina alirim ...
bir koseye atip ne halin varsa gor demem ...
kimseyede emanet etmem cocugumu nereye gitsem yanimda olur kimseye birakmam
onunla oynarim ...
cocuguma bakmasam neyse ama ben bakiyorum emziren annelere bile sutun az doyurucu degil derseniz o kadin uzulur kendini suclar
kaynanam cocuklarina bagirarak vurarak buyutmus ki ben bunlari yapmiyorum once bir insan kendine bakar sonra karsi tarafi elestirir
Bende hep iyi niyetle yaklastim ona, cok kez alttan aldim
ama en son yaptiklari affedilir gibi degil ...
cok kez tatli dille uyardim onu hatta esim bile uyardi ...
Sizin bir evladiniz var mi bilmiyorum ama ...
Kaynaniz sizi surekli elestirse ogluna ... annelik yapamiyor derse ki alakasi yok
sukur cocugum kolay kolay hastalanmaz anca diger bir cocuktan hastalik bulasmadigi muddet, kilosuda cok iyi, bugune kadarda dusupte bi yerini kanatmis degil ....
Ve cocugunuza verdiginiz sut biberonuna karisirsa verme derse cocugunuz sut istedigi halde aglasin derse ...
yemek hazirliyacaginiz zaman gel misafirlige gidelim orda biseyler yedirirsin derse ki en sevmedigim sey
cocugunuza verdiginiz emzige karissa, biberon uclari ozel yapim 0.6 ay vs vs yok bu uygun degil sut az geliyor dese aylarca bi biberon memesi
icin dir dir yapsa kac kez degistirdim biberonunun memelerini
Anneliginize dil uzatsa naparsiniz ???
ben kotu bir anne degilim ...
cocugumun alti batinca hemen degistiririm ....
hic birseyden kacinmam yeme icme ...
gunluk cesit cesit yemek yaparim ayni yemegi hem oglen hem aksam yedirmem ...
uzerine basina alirim ...
bir koseye atip ne halin varsa gor demem ...
kimseyede emanet etmem cocugumu nereye gitsem yanimda olur kimseye birakmam
onunla oynarim ...
cocuguma bakmasam neyse ama ben bakiyorum emziren annelere bile sutun az doyurucu degil derseniz o kadin uzulur kendini suclar
kaynanam cocuklarina bagirarak vurarak buyutmus ki ben bunlari yapmiyorum once bir insan kendine bakar sonra karsi tarafi elestirir