yok mu aranizda kaynanasi iyi olan :)))

Evrenim
Bende hep iyi niyetle yaklastim ona, cok kez alttan aldim
ama en son yaptiklari affedilir gibi degil ...
cok kez tatli dille uyardim onu hatta esim bile uyardi ...
Sizin bir evladiniz var mi bilmiyorum ama ...
Kaynaniz sizi surekli elestirse ogluna ... annelik yapamiyor derse ki alakasi yok
sukur cocugum kolay kolay hastalanmaz anca diger bir cocuktan hastalik bulasmadigi muddet, kilosuda cok iyi, bugune kadarda dusupte bi yerini kanatmis degil ....
Ve cocugunuza verdiginiz sut biberonuna karisirsa verme derse cocugunuz sut istedigi halde aglasin derse ...
yemek hazirliyacaginiz zaman gel misafirlige gidelim orda biseyler yedirirsin derse ki en sevmedigim sey
cocugunuza verdiginiz emzige karissa, biberon uclari ozel yapim 0.6 ay vs vs yok bu uygun degil sut az geliyor dese aylarca bi biberon memesi
icin dir dir yapsa kac kez degistirdim biberonunun memelerini
Anneliginize dil uzatsa naparsiniz ???
ben kotu bir anne degilim ...
cocugumun alti batinca hemen degistiririm ....
hic birseyden kacinmam yeme icme ...
gunluk cesit cesit yemek yaparim ayni yemegi hem oglen hem aksam yedirmem ...
uzerine basina alirim ...
bir koseye atip ne halin varsa gor demem ...
kimseyede emanet etmem cocugumu nereye gitsem yanimda olur kimseye birakmam
onunla oynarim ...

cocuguma bakmasam neyse ama ben bakiyorum emziren annelere bile sutun az doyurucu degil derseniz o kadin uzulur kendini suclar
kaynanam cocuklarina bagirarak vurarak buyutmus ki ben bunlari yapmiyorum once bir insan kendine bakar sonra karsi tarafi elestirir

Henüz nişanlıyım fakat kayınvalidem maaşallah diyeyim çok çok çokkk iyi ..Hani bazen öyle iyi davranıyor , oyle tatlı konusuyıor ki; eziliyorum iyiliğinin altında..
Hayırlısıyla evlenince de , değişecek mi bilmiyorum ama şimdilik sanmıyorum...Hayat bu belli olmaz yine de ..

Son düzenleme:
Ben kaynana bile denmesini hoş bulmuyorum o derece memnunum annemden. Kendi annemden farkı yok. Çoook iyi bir kayınvalidem var. Arkadaş gibiyiz. Kızı yok iki oğlu var, kızları gibi oldum. Nazar değmesin. Çok seviyorum annemi de babamı da.

Kayınvalideye anne demek çok tuhaf ..Kural mıdır adet midir gelenek midir bilmem ama mecburiyetten diyeceğiz..Şuan ismine anne ekleyerek hitap ediyorum..

leylam..

soylediklerin seyler benzer olaylar bi cok kadinin yasadiklari.. evet haklisin insan iyi niyetle davransa bile acaba karsidaki de oylemi?? yasadiklariniza uzuldum ve hakda veriyorum.. benim suan cocugum yok ve gelecekte cocuklarim olursa onlari ben istedigim gibi buyutmek isterim kendi annemin bile karismasini istemem (tabi tavsiyelerde bulunabilir)
insanlarin kisiligi karakteri farkli hic kimse ayni dusunmuyo.. kimse kimsenin iyiliginide istemiyo ve herseyde karsilikli.. bilmiyorum benim kaynanamda ters bi kadin olsaydi bende ona karsi nasil olurdum..

canım şimdi işin aslını konuşalım özünde bakarsan kayınvalide kötü biri değil. ama bana evlenirken çok çektirdi. zamanında eşi ve onun aileside ona çok çektirmiş. onların intikamımı yoksa ilk gelin olunca deneyimsizlik mi bilemedim. herşeye karıştı herşeye laf etti. tabii şimdi geri bakıyorumda bende de suç var. susarak fırsat verdim karşı çıkmadım hiç ama sonuçta kötü bir başlangıç yapmış olduk ve artık melek bile olsa onu sevmem mümkün değil. şuan mı kendii beni pek sever. ciddi mi bilmiyom. esmer güzeli gelinim diye falan över beni başkalarının yanında. ama ben mesafeyi koydum bir kee. pek aramam 2 ayda bir falan nasılsın diye telefon ederim. senede 4 kez falanda gider 3-5 gün kalırız işte. ama benim için o günler bitmek bilmez :))) kendisini sevmem ve beni seviyormuş hareketleri doğru bile olsa şuan çok itici geliyor. baştan yapmayacaktın...

şuan dileğim diğer oğlunu yeni evlendirdi aman o gelini ile çok iyi olsun Allah mutluluğunu bozmasın beni de mümkünse unutup hiç aramasın:52::52::52:
ay ne zaman arasa bir iki gıcık laf bulup sokuşturuyo. şimdide kiloma taktı ben sanki farkında değilim. ee uğraşıyom işte vermeye sen kendine bak sana yaaaaaa.

luşu dünyanın en yakışıklı erkeğide sanki biz çirkin kalıyoz. ay gene kendimi tutamadım ama ne yapayım öyle doluyum ki aklıma geldikçe sinir oluyom kadınaaaa[/QUO bende ilk gelinim,ilk gelinler genelde deneme tahtası oluyor.2. gelinlere çok iyi davranılıyor.gördüğüm kadarıyla

Son düzenleme:
Benimkisi de çok iyidir..Allah razı olsun ben demeden herşeyimi düşünür

aşkımla daha evlenmedik ama benim kaynanam olacak kadın melek kimseye zararı olmayan kendi halinde biri cadı değil yani :27:bu konuda çok şanslıyım:16:

Back
X