Yok mu bana azimli bi diyet arkadaşı :)))

ELAM00

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
51
0
16
İzmir
Meraba kızlarrr :)) Bu sefer gerçekten karar verdimm ama birlikte başlarsak devam edersek daha verimli olacağımıza eminimm :)

Hadi bakalımm azimli arkadaşları görelimm :)

biri bana mı seslendi hahahahah azim mi dedi biriiii :27:

merhaba arkadaşlar bende varım 27 yaşındayım 10 gündür diyet bardon sağlıklı besleniyorom 70 kg dim 67.4 olmuşum . ama acaba çokmu hızlı verdim zararlımıdırki bilemedim

merhaba arkadaşlar bende varım 27 yaşındayım 10 gündür diyet bardon sağlıklı besleniyorom 70 kg dim 67.4 olmuşum . ama acaba çokmu hızlı verdim zararlımıdırki bilemedim

Hoşgeldin canım :) neler yaptığını anlatırmısın

Hoşgeldin canım :) neler yaptığını anlatırmısın

hoşbulduk canım .sabahları aç karna sirkeli limonlu sıcak su içiyorum , kahvaltım 1yumurta , birkaç zeytim 1kk peynir domates , ara yeşilçay yanına 2 yulaflı biskivi , öğle yoğurt ara meyve ,akşam menüde ne varsa ekmeksiz 8 kaşık yiyorum ve yoğur yanında yatmadan önce sirkeli suyumuda içiyorum ve haftanın 5 günü kursum var yürüyorum yarım saat gidiş yarım geliş 1 saat oluyor
. yediklerimi çoğaltsammıki hızlı kilo vermek iyi değilmiş sen neler yapıyorsun canım

Son düzenleme:
hoşbulduk canım .sabahları aç karna sirkeli limonlu sıcak su içiyorum , kahvaltım 1yumurta , birkaç zeytim 1kk peynir domates , ara yeşilçay yanına 2 yulaflı biskivi , öğle yoğurt ara meyve ,akşam menüde ne varsa ekmeksiz 8 kaşık yiyorum ve yoğur yanında yatmadan önce sirkeli suyumuda içiyorum ve haftanın 5 günü kursum var yürüyorum yarım saat gidiş yarım geliş 1 saat oluyor
. yediklerimi çoğaltsammıki hızlı kilo vermek iyi değilmiş sen neler yapıyorsun canım

Canım aynı hemen hemen ama ben öğle yemeğimide tam yapıyorum,
ve kahvaltıda tahıllı ekmek yiyorum bol bol su içiyrum :)

Canım aynı hemen hemen ama ben öğle yemeğimide tam yapıyorum,
ve kahvaltıda tahıllı ekmek yiyorum bol bol su içiyrum :)

canım hedef kaç kg . buşekilde haftada kaç kg verebiliyorsun. bende öğle yemeyini tam yicem sağlıksız zayıflamak istemiyorum ama yaz geliyor gardolabimi yinilemek istiyorum .hırs olsun diye kendime 1senedir giysi almadım .alsamda yakışmaz zaten ve ben büyle abla gibi giyinmekten çoook sıkıldım hedef 50

Son düzenleme:
canım hedef kaç kg . buşekilde haftada kaç kg verebiliyorsun. bende öğle yemeyini tam yicem sağlıksız zayıflamak istemiyorum ama yaz geliyor gardolabimi yinilemek istiyorum .hırs olsun diye kendime 1senedir giysi almadım .alsamda yakışmaz zaten ve ben büyle abla gibi giyinmekten çoook sıkıldım hedef 50

Canım ilk hedef 60 ve ben bu şekilde devam ettiğimde 5 günde 1 kilo vermiştim ama yine bozdum malesef bugün başladım işte tekrar aynı şekilde artık bozmycm kararlıyım :)

Canım ilk hedef 60 ve ben bu şekilde devam ettiğimde 5 günde 1 kilo vermiştim ama yine bozdum malesef bugün başladım işte tekrar aynı şekilde artık bozmycm kararlıyım :)

olcak işallah besefer kolay bişekilde veririz işallah ben kendime 38 beden güzel bi elbise alıyım diyorum hende pahalı olsunki zayıflamaya iyice çabalıyım vazgeçmiyim nedersin . canım ben aslında 4 ay önce 78 kgdim . sıkı bi diyetle 8 kg verdim bıraktım . şimdi hedefe ulaşmadan pes etmek yok işallah

öğle yemeğim, 1 küçük kase yoğurt , 5 kaşık az zeytin yağlı k. fasulye ,2 kaşık bulgur bilavı yetim geldim, biraz sonra yeşil çay içerim

Son düzenleme:
çıtırlarrrr herkes çizelgesini oluştursun ki ama bence böyle kavrayamıyorum kim kaç kiloydu hedefi neydi kim kimdi :27:

öğle yemeğim, 1 küçük kase yoğurt , 5 kaşık az zeytin yağlı k. fasulye ,2 kaşık bulgur bilavı yetim geldim, biraz sonra yeşil çay içerim

Çok iyi canım bende 1 küçük köfte 3 kaşık makarna bir kase yoğurt yedim birazdan bende çay içcm :)

Back
X