Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varım canım birbirimize destek olalım verelim su kiloları sıkılasalım :)
biri bana mı seslendi hahahahah azim mi dedi biriiii![]()
Hoşgeldin azimBEnde nerde kaldı bu ya diyodum :))
ben de beni niye çağırmıyorlar kambersiz düğün mavimisiz diyet mi olurmuş diyordum
merhaba arkadaşlar bende varım 27 yaşındayım 10 gündür diyet bardon sağlıklı besleniyorom 70 kg dim 67.4 olmuşum . ama acaba çokmu hızlı verdim zararlımıdırki bilemedim
Hoşgeldin canım :) neler yaptığını anlatırmısın
hoşbulduk canım .sabahları aç karna sirkeli limonlu sıcak su içiyorum , kahvaltım 1yumurta , birkaç zeytim 1kk peynir domates , ara yeşilçay yanına 2 yulaflı biskivi , öğle yoğurt ara meyve ,akşam menüde ne varsa ekmeksiz 8 kaşık yiyorum ve yoğur yanında yatmadan önce sirkeli suyumuda içiyorum ve haftanın 5 günü kursum var yürüyorum yarım saat gidiş yarım geliş 1 saat oluyor
. yediklerimi çoğaltsammıki hızlı kilo vermek iyi değilmiş sen neler yapıyorsun canım
Canım aynı hemen hemen ama ben öğle yemeğimide tam yapıyorum,
ve kahvaltıda tahıllı ekmek yiyorum bol bol su içiyrum :)
canım hedef kaç kg . buşekilde haftada kaç kg verebiliyorsun. bende öğle yemeyini tam yicem sağlıksız zayıflamak istemiyorum ama yaz geliyor gardolabimi yinilemek istiyorum .hırs olsun diye kendime 1senedir giysi almadım .alsamda yakışmaz zaten ve ben büyle abla gibi giyinmekten çoook sıkıldım hedef 50
Canım ilk hedef 60 ve ben bu şekilde devam ettiğimde 5 günde 1 kilo vermiştim ama yine bozdum malesef bugün başladım işte tekrar aynı şekilde artık bozmycm kararlıyım :)
öğle yemeğim, 1 küçük kase yoğurt , 5 kaşık az zeytin yağlı k. fasulye ,2 kaşık bulgur bilavı yetim geldim, biraz sonra yeşil çay içerim
KIZLAR BENDE VARIMbenıde alın aranıza
![]()
çıtırlarrrr herkes çizelgesini oluştursun ki ama bence böyle kavrayamıyorum kim kaç kiloydu hedefi neydi kim kimdi![]()