Yok mu bana azimli bi diyet arkadaşı :)))

Hoşgeldin canım kendini tanıt istersen :)

25 yasındayım. 68 kıloyum suan mart basından berı kendımce dıyetteyım. uc dort kılo verdım. bellı bır lıstem yok aslında dıkkat edıyorum. buyuk olcude abur curburu kestım. ıse yarıyo gıbı sız neler yapıyorsunuz :8::8:

25 yasındayım. 68 kıloyum suan mart basından berı kendımce dıyetteyım. uc dort kılo verdım. bellı bır lıstem yok aslında dıkkat edıyorum. buyuk olcude abur curburu kestım. ıse yarıyo gıbı sız neler yapıyorsunuz :8::8:

Bende öyle canım ekmeğide kestim yani beyaz ekmeği :) su içmeyen ben su canavarı oldum çıktım :1:

Çok iyi canım bende 1 küçük köfte 3 kaşık makarna bir kase yoğurt yedim birazdan bende çay içcm :)

canım afiyet olsun menün güzelmiş buyle devam işallah ben az önce kızımı parka götürdüm veee magnumun bitteri çıkmış
, bitter çikolata hastası ben kendimi tutamadım aldım kalorisi 240 neyaptım ben ya atın beni denizlere , ama bana ceza akşama sadece yoğurt başka yok

Son düzenleme:
canım afiyet olsun menün güzelmiş buyle devam işallah ben az önce kızımı parka götürdüm veee magnumun bitteri çıkmış
, bitter çikolata hastası ben kendimi tutamadım aldım kalorisi 240 neyaptım ben ya atın beni denizlere , ama bana ceza akşama sadece yoğurt başka yok

Olsun o kadarıda canım ya dediğin gibi akşam yemeğini hafif tut olur biter bende demin gazoz içtimm :9: :9:

çıtırlarrrr herkes çizelgesini oluştursun ki ama bence böyle kavrayamıyorum kim kaç kiloydu hedefi neydi kim kimdi :27:

evet ya anlayan biri bi çizelge yapsa takip edebilecek biri , haftada 1 kilo bildirim günümüz olsun bakalım kim nekadar verebilecek en azimlimizi seçelim ,

Ya ben hçbşy anlamadım bundann :1:

ben yaptımsa herkes anlayıp yapar üşengeçlik yok :20:

hele önce bi siteye gir bakiim tatlım acuk kurcukla anlarsın yüzlerce kk hatunu nasıl yapıyor bu çizelgeleri :21::54::54::54::54:

O ne demek canım biraz açarmsn :75:

canım sımdı bı kadın var leslıe adı. vıdeoları var nette ındırıyosun egzersiz yapıyo.cok hareketlı eglencelı bır kadın acıp pcden hareketlerı tekrar edıyosun. :8: baya ter attırıyor ben her aksam yapıyorum nerdeyse fazla yorucuda degıl. :9: :9:

CANIM CIZELGEYI BEN BU SEKILDE YAPMISTIM BIDE BUNU DENE ISTERSEN :9: :54:
1.Weight Loss - Diet Ticker şu linki kopyala bu linke gir
2.oradan bir ruler seç
3.aşağıda next yazıyo oraya tıkla
4.oradan da slider seç
5.aşağıda next yazıyo oraya tıkla
6.pin yazan yere şifre yaz
7.privecy yazan yer aynı kalsın
8.track yazan yere weight seç
9.weight unit kilogramı seç
10.target weigt hedef kilonu yaz
11.started weight başlangıç kilonu yaz
12.current a şimdiki kilonu yaz
13.weight date tam bilmiyorum çok da önemli değil ama diyete başladıgın tarihi yaz
14.next e tıkla
15.sonra bbcode gececek oradaki linki (burası önemli doğru kopyalamazsan olmuyo) http ile başlayıp png ile biticek şekilde kopyala
16.sonra profiline gel
17.hakkında yazan bölümü tıkla
18.oradaki çizelgenin yanındaki kalem linkine tıkla açılan satıra linki kopyala

CANIM CIZELGEYI BEN BU SEKILDE YAPMISTIM BIDE BUNU DENE ISTERSEN :9: :54:
1.Weight Loss - Diet Ticker şu linki kopyala bu linke gir
2.oradan bir ruler seç
3.aşağıda next yazıyo oraya tıkla
4.oradan da slider seç
5.aşağıda next yazıyo oraya tıkla
6.pin yazan yere şifre yaz
7.privecy yazan yer aynı kalsın
8.track yazan yere weight seç
9.weight unit kilogramı seç
10.target weigt hedef kilonu yaz
11.started weight başlangıç kilonu yaz
12.current a şimdiki kilonu yaz
13.weight date tam bilmiyorum çok da önemli değil ama diyete başladıgın tarihi yaz
14.next e tıkla
15.sonra bbcode gececek oradaki linki (burası önemli doğru kopyalamazsan olmuyo) http ile başlayıp png ile biticek şekilde kopyala
16.sonra profiline gel
17.hakkında yazan bölümü tıkla
18.oradaki çizelgenin yanındaki kalem linkine tıkla açılan satıra linki kopyala

şifre ne canımya

canlarım ben çıkıyorum hafta sonlARI ANNEMLERDE KALIYORUM HAFTA SONLARI MESLEK DERSİ ALIYORUM 10 SAAT. GEÇ BİTİYOR DERS, ANNEMLERİN EVİNE YAKIN OKUL ORDA KALIYORUM GÜNDÜZ GİREMİCEM AMA AKŞAM FİRSATINI BULUR BULMAZ MENÜLERİNİZE BAKARIM , BİLDİRİMDE BULUNURUM KAÇAMAKSİZ GÜNLER DİLİYORUM SİZLERE ÖPÜLDÜNÜZ

Back
X