Yok mu çare:((((

angel_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
465
6
38
35
Ankara
arkadaşlar çok uzun zamandır sivilce ve izi tedavisi görüyorum .en son aldığım ilaçlar sivilcelerimde artışa yok açtı yok mu yardımcı olabilecek birisi.saltar losyon ,trosyd krem ve katranlı sabun kullanıyorum hangisi dokundu bilmiyorum daha doğrusu dokundumu yoksa geçecekmi ondanda emin değilim ama sivilce çıkmaya başladı daha çok ve çıkan sivilcelerim çok sert.yardımcı olun lütfennnnnnn

Cildde sivilce cikmaisnin sebebi ya gene var cildinde yada mide bagirsak veya kurddan dolayi cikar
Cilttde gene hastaligi genellikle turkiyede tedavisi olcagni snamiyorum ole bi hastalik turkiyede duymadim
Cilt muayenesi oldunmu acaba? Cilt analizi yaptirdinmi ?

evet ciltanalizi doktorum yaptı zaten korkumdan hep doktor kontrolünde ilaçlar alıyorum ama buna rağmen fayda yok

SIvilcelerinden ve kirpiginden ornek alip analiz yapiolar. Cilt hastaligi tedaviside uzun surer ,her doktor da tedavi edemiyor malesef. Allah sifa versin

Son düzenleme:
SIvilcelerinden ve kirpiginden ornek alip analiz yapiolar. Cilt hastaligi tedaviside uzun surer ,her doktor da tedavi edemiyor malesef. Allah sifa versin

amin.bende inanmıyorm türkiye de cildiyecilerin bu sivilce olayını çözebileceklerine:-( yıllardır her yolu dendm ztn bi bıçak altına yatmadgm kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…