Yok mu kismet baht acicak bi seyler acaba ?

Bi kerimcan olamadin :KK53:
Ozelden konusalim bi ara. Ben seni kendine getiririm. Bu aralar cok ihmal ettim haklisin. Benim de sana anlatilacak cok seyim var.

Cok melankoligim sen simdi bicir bicir bicir edersin kafam kaldirmaz :D
Depresyondayim ben
Ilisme bana

Persembe gunleri kiz iyi oku :)))
Vhalla ben o kokuya bayiliyorum
2 su bardagina 2 kasik koy ...missss
Resmen zenginlik kokusu kiz o :KK70:

Çalışanlar için uygulama var mı? perşembe değil de cumartesi olma mı? :KK33:
Merak ettim etkisi olacak mı? Bizim de sürekli bir borç borç borç anamız ağladı.
Olursa çalıştığım işimden her perşembe izin alır geri gelirim :KK70:

Hahahaha kabul ediyorsun benim manyak oldugumu demi :KK66:
Girmeyin la su depresyona diyorum kimse beni dinlemiyor

Depresyon beni cagiriyor kardes ne yapim :(
Yok ki kokar kocami anlatcak bi whatsapp grubum
Enerjimi atamiyorum :D
Ahahah

Benim de yok .
Bazen cocuk bile yapamiyorum diyorum kendime ,ne ise yararsinki sen hayatta diyorum .
Amaaan nerelere gitsem bilemedim

Bize gel kız :KK49: Zumba yaparız beraber gkjgkjfklh. Şaka bir yana, boşverip çok düşünmemek en iyisi galiba. İyi olan hiçbir şey yok mu sahiden? Ben günlük tutmaya başladım mesela sadece iyi şeyleri yazıyorum ama.. Sonra çok bunaldığım vakit ne kadar harika göründüğümden, ne kadar mükemmel yaratıldığımdan ve bu güzellikle bu dünyaya fazla olduğumu yazıp işime koyuluyorum jdhgjhdfkjghkgfh allahım sana geliyorum. Yazın yahu! Ne kadar güzel olduğunuzu, ne kadar şanslı ve mükemmel olduğunuzu. Haaa birşeye yarıyor mu bilmiyorum ama iyi geliyor bana :KK45::KK45:

Bazıları şanslı, şansı da zorluyor. Biz aman düzenimiz bozulmasın yerimiz daralmasın derken insanlar cesaret ediyor. Bizim ki pasif istek. Sadece istek , harekete geçmek gerekiyor oysa. Herkes birşeyler istiyor ama sadece cesaret edenler ve deneyenler başarıyor galiba. Bu da bi bakış açısı. Kitap yazmak istiyorum mesela sonra amannnnnnnnnnnnnnnn kim okuyacak kim yazacak ne zaman basılacak kim basacak yeahhhh deyip boşver diyorum, bi kahve yapıp mis gibi içiyorum. Noldu? Yine bişey olmadı. Ama istiyorum! Kitap yazcam ben. Sonra geçecek ama.. Ben hareket geçmedikçe o sayfaları doldurup bir yayınevini ikan edene kadar sadece istekte kalacak.

Ay çok yazdım kol kanseri olacam bacılar.:deli:
Gidem de iki yürüyüş yapıp kendime ne kadar harika olduğumu hatırlatayım dgkjfgkfg
Sevgiler.:rapci:

Merak ettim etkisi olacak mı? Bizim de sürekli bir borç borç borç anamız ağladı.

Bak evi temizliyorsun bastan asagi sirkeli sularla siliyorsun .
Sonra ya bu uzerligi ya adacayini yakip butun odalari geziyorsun buhusuyla ..
Ya da kova nin dedigi gibi yenibahari kaynatip gezcez :)

Canim istedigin zaman kaynat ama persembe jupiteri yonetir bolluk bereket gezegeni...bu arada bugun bu jupiter akrepe gecti 1 yil orda kalacak....akreplere masallah diyelim şimdiden :D

Ya biraz da "vardır bir hayır" deyip geçmek gerekiyor.
Sen o anda kendini o işe ve sonuca, sonucun getireceklerine çok kaptırmış olabilirsin ama temkinli dur. Kısmet bakalım de..
Bence eğer bir iş sonuna kadar gelip olmuyorsa onda bir hayır var mutlaka.. Ben çok inanırım. Hiç bir şey tesadüf değil. Boğazımızdan geçen her lokmanın hesabı var..

Vhalla ben teshisi koydum bacim
Dikkatsizliginden kaybediyorsun :D
Diyorum ki once evi temizle adacayi yak
Kisa bir sure sonra yenibahari kaynat
O buhari icin icin cek bi ilk :) sonra eve gezdir duani niyetini et :))

Canim istedigin zaman kaynat ama persembe jupiteri yonetir bolluk bereket gezegeni...bu arada bugun bu jupiter akrepe gecti 1 yil orda kalacak....akreplere masallah diyelim şimdiden :KK70:

Ay jüpiter kocamın gezegeni. Şanslı köfte.. Hep 4 ayak üstüne düşer.
Akrepler mi? Hiç de sevmem boğayım ben :KK11:
Bir de gerçekten bazıları şanslı doğuyor..

Su an ne durumdayim biliyor musun
Satayim evi ,alayim kocayi ,3 te inek gideyim bi koye ,tarhana marhana yapayim
Oralarda curuyup gideyim :KK43:
Ne isim var benim daglarda ,tepelerde,ne icin cirpiniyorum zaten kicimda patliyor her sey .
Allah belami vermis
Duruyorum oylece ..

Çağırma belayı, düşününce neredeyse hepimizin belası verilmiş gibi, negatif olmamaya çalış, bu bile sinirinin, hüznünün bir kısmını törpüler. Kendinden başla değişime, düşünce yönün değiştikçe çevren de değişmeye başlar.

Bak sana geçtiğimiz bahar yaşadığım bi olayı anlatayım.
Trafikte agresif biriydim, baya baya. Aracın altında sopamla gezerim.
Bu agresifliğin sebebi de ben kurallara istisnasız uyarken, uymayan insanların gelip bana bulaşması. Adalet ve hak anlayışıma yediremezdim.
İstisnasız diyorum, bir sinyalsiz döndüğüm, kavşağa yanlış girdiğim, ters yön kullandığım olmadı o zamana kadar.

Her neyse, yolumda gidiyorum, deli bir gün geçirmişim; çocuk annemde, salt ters yöne girmeyeyim diye yolu uzatmışım, acelem var ama hızımı ayarında tutuyorum vs vs... Sağımdan beyaz bir Honda, beni orta refüje sıkıştırıyor ama nasıl, makas atacak, atamadı da beceriksiz, kendi arabasının içine edecek yetmeyecek benim arabayı da çizecek. Yol vereyim geçsin desem, arkamda takip mesafesi sıfır bir zibidi, ani frende zaten zincirleme kaza, sonra da "Ay kadın şoförmüş" derler.

Sinirlendim; yol da vermedim "Yeter lan" dedim.
Neyse adam öyle de böyle de dat dat kornalar, arabayı çizmeler derken önüme geçti, bir de fren koydu.
Arkamdaki 2 araba ile birlikte zincirleme girdik (ki yine de arabalar yamulmadı).
Arabadan indim, yolun ortasında "Dursana" diye bağırdım, zaten hayvan mavyan ne varsa saydım. Hava yağışlıydı, refüjün çamurlu yerine basmışım o sinirle yeni aldığım spor ayakkabılar da paçama kadar çamur... Arkamdaki araçtan indiler "Sakin olun bir şey yok arabalarda, olur böyle şeyler" falan... Adama da bağırdım "Araba umurumda mı sence, indim tampona mı baktım ha?!" diye.

Öbür adam u çekti, bastı gitti.
Dedim uğraşacağım.
Mobeselerden buldurdum, zaten plakayı da aldım, marka model renk...
Direkt adama ulaştık karakolda.

Kur'an kursu hocasıymış, bunu belirtiyor başta, polis hoparlör açık konuşuyor yanımda "Yok öyle bir şey farkında bile değilim, önümde araç park etmişti, mecbur şerit değiştirdim, bana yol vermedi" vs vs... Hayvanat, hızını keser, sinyalini verir gerekirse şerit değiştirmek için beklersin. Senin paşa keyfin için akan trafik dursun oldu?!

Neyse artık ben aldım telefonu, "Saat belli, mobeselerden de çıkardık, geçmiş olsun size, mahkemede görüşürüz" dedim.
Özürler, ne diller, yine -Ben hocayım- demeler filan. Ben de girdim kul hakkından artık, dut yemiş bülbül oldu. Sesi titredi vs vs... Uğraştırdım baya.

Her seferinde, her manyağa yol verirdim, sinirlendiğimle kalırdım.
Şimdi ne oldu? Yine sinirlendim, arabamı çizdirdim, ayakkabılarım bk oldu, adam özür diledi, bana kalan yine sinir.
Baktım yolu yöntemi değiştirdim, olmuyor; ben de trafikte kendimi değiştirdim. Biraz kötü kız oldum, canım çekince ters yöne girdim, aptal yerlere park ettim. Sonra ne oldu? Park cezası geldi 126 lira mı ne. :KK70:
O zaman dedim, "Sinirlenme, belayı çağırma, sen yine iki üç tabakhaneye yetişene yol veriver geçsin gitsin ve buna sinirlenme. Bir belayı savdın gibi düşün, tıngır mıngır git yolunda. Bir kaza vs. olursa da dibine kadar haklı ol, sakinliğinle, kurallara uyuşunla."

Belki de Witch böyle... Yani olmaması, olmasından daha iyi, bir bela gidiyor belki başımızdan; biz de elimizde kalanı bela sanıyoruz. Bakışımız biraz değişse oysa, rahatlayacağız. Şimdi öfkelenmiyorum trafikte bak, öfkelendiremiyorlar. Kafamın içi değişti çünkü. Ve kafam değiştiğinden beri, gelip beni bulan manyaklar azaldı. :)

Elma sirkesi mi? üzüm mü? dermişim :olamaz:
Kv evde çocuğa bakıyor. Kadın bön bön bakacak bana gelin delirdi diye.. :KK70: En iyisi haftasonu o yokken yapmak..

Back
X