- Konu Sahibi witch hunt
Gitme bi yere sabret şükret dua et Allah büyük. :)Benim de yok .
Bazen cocuk bile yapamiyorum diyorum kendime ,ne ise yararsinki sen hayatta diyorum .
Amaaan nerelere gitsem bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitme bi yere sabret şükret dua et Allah büyük. :)Benim de yok .
Bazen cocuk bile yapamiyorum diyorum kendime ,ne ise yararsinki sen hayatta diyorum .
Bi kerimcan olamadin
Ozelden konusalim bi ara. Ben seni kendine getiririm. Bu aralar cok ihmal ettim haklisin. Benim de sana anlatilacak cok seyim var.
Persembe gunleri kiz iyi oku :)))
Vhalla ben o kokuya bayiliyorum
2 su bardagina 2 kasik koy ...missss
Resmen zenginlik kokusu kiz o![]()
Hahahaha kabul ediyorsun benim manyak oldugumu demiCok melankoligim sen simdi bicir bicir bicir edersin kafam kaldirmaz
Depresyondayim ben
Ilisme bana
Hahahaha kabul ediyorsun benim manyak oldugumu demi
Girmeyin la su depresyona diyorum kimse beni dinlemiyor
Benim de yok .
Esim veriyor sık sık
Çalışanlar için uygulama var mı? perşembe değil de cumartesi olma mı?
Merak ettim etkisi olacak mı? Bizim de sürekli bir borç borç borç anamız ağladı.
Olursa çalıştığım işimden her perşembe izin alır geri gelirim![]()
Canim istedigin zaman kaynat ama persembe jupiteri yonetir bolluk bereket gezegeni...bu arada bugun bu jupiter akrepe gecti 1 yil orda kalacak....akreplere masallah diyelim şimdidenÇalışanlar için uygulama var mı? perşembe değil de cumartesi olma mı?
Merak ettim etkisi olacak mı? Bizim de sürekli bir borç borç borç anamız ağladı.
Olursa çalıştığım işimden her perşembe izin alır geri gelirim![]()
Sen kendi adına ver bence biraz sadaka. Kendi kazandığınla. Sonuçta şikayet ettiğin senin işlerin eşinin değil.
Ortak hesap mevzusu değil bu..
Canim istedigin zaman kaynat ama persembe jupiteri yonetir bolluk bereket gezegeni...bu arada bugun bu jupiter akrepe gecti 1 yil orda kalacak....akreplere masallah diyelim şimdiden![]()
Vhalla ben teshisi koydum bacimBak evi temizliyorsun bastan asagi sirkeli sularla siliyorsun .
Sonra ya bu uzerligi ya adacayini yakip butun odalari geziyorsun buhusuyla ..
Ya da kova nin dedigi gibi yenibahari kaynatip gezcez :)
HahahahhaTek bildigim yeni bahar sigara ondan yaksak olur mu![]()
Canim istedigin zaman kaynat ama persembe jupiteri yonetir bolluk bereket gezegeni...bu arada bugun bu jupiter akrepe gecti 1 yil orda kalacak....akreplere masallah diyelim şimdiden![]()
Su an ne durumdayim biliyor musun
Satayim evi ,alayim kocayi ,3 te inek gideyim bi koye ,tarhana marhana yapayim
Oralarda curuyup gideyim
Ne isim var benim daglarda ,tepelerde,ne icin cirpiniyorum zaten kicimda patliyor her sey .
Allah belami vermis
Duruyorum oylece ..
Olumlama yoga meditasyon dua sukur ne varsa denicem artik .
Yollarda bogure bogure aglayasim var![]()
Bak evi temizliyorsun bastan asagi sirkeli sularla siliyorsun .
Sonra ya bu uzerligi ya adacayini yakip butun odalari geziyorsun buhusuyla ..
Ya da kova nin dedigi gibi yenibahari kaynatip gezcez :)
Sen dur sen dur saturn araliktan sonra oglaga geciyor 2.5 yil naneyi yedinizOglaklar .oku yedi yani![]()
Sen dur sen dur saturn araliktan sonra oglaga geciyor 2.5 yil naneyi yediniz![]()