- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
Vhalla onu tanimiyorumİkizler'e ne oluyor İkizler'e ehehe

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vhalla onu tanimiyorumİkizler'e ne oluyor İkizler'e ehehe
bizler izleyerek ilgi göstererek kazandırıyoruz demek istedim.Zengin bir toplum zümresi değiliz 70 den 70 e geçim sıkıntısı ve çile çeken bir toplumuz ne yazık ki.
O zaman bu şarkı ikimize gelsin, tam zor zamanlarda dinlemelik şarkıdır. :)
Sometimes I think that it's better to never ask why![]()
Sen dur sen dur saturn araliktan sonra oglaga geciyor 2.5 yil naneyi yediniz![]()
Iste saturn ogretmndir ogretir...inleterek ogretir ama :)Saol panpa umut oldun
Nolcak 2.5 sene daha![]()
Elma sirkesi mi? üzüm mü? dermişim
Kv evde çocuğa bakıyor. Kadın bön bön bakacak bana gelin delirdi diye..En iyisi haftasonu o yokken yapmak..
Farketmez 2_3 gun sonra bak sirke azalacak
Negatif enerjiyi cekiyormus
Her odanin gorunmeyecek koselerine birer su bardagi koy ..
Iste saturn ogretmndir ogretir...inleterek ogretir ama :)
Jupiteri de kaynatsan olmaz sanaOglaklar .oku yedi yani![]()
Kiz bu işte ne yazayım :)Ozele yazsana![]()
Yalnız kerimcan ünlü ve para kazanan bir adam onunla kendimi kiyaslarsak catlarinBiraz once instada gezinirken Kerimcan efendinin aylik 25 bin Turk Lirasina kiraladigi eve baktim bön bön!
Sonra durdum bu çocuk bu parayi nasil kazaniyor, para kazanmak bu kadar kolaysa ben aptal miyim ?
Ne kadar tirmalarsam tirmalayim neden olmuyor bazi seyler derken buldum kendimi ..
Herkesin pat diye ulasabilecegi seylere benim uzun uzun ugrasmam gerekiyor,bu her daim boyle olmustur .
Ya da her sey duzgun giderken artik bir isin sonuna gelmisken pat diye bozulur ve isim yarim kalir .
Bu sonuna kadar getirdigim islerin en sonunda bir sebeple bozulmasindan ve ellerimin bos kalmasindan yıldım artik !
Maneviyattan vuracak olanlar olabilir
Evet elimde kitap,obur elimde tesbih,kafamda seccade de degil ama kimsenin malinda,namusunda,huzurunda,isinde gozum yok !
Sadece bende bosa kurek cekmek istemiyorum .
Bende ugrasip ugrasip bosa kurek cekmek istemiyorum .
Istiyorum ki emek verdiklerim bana geri donsun
Bazen biri bana lanet etmis gibi hissediyorum ,sanki hic mutlu olma,butun her seyin yarim kalsin,kursaginda oturup kalsin,herkes kosarken merdivenleri sen oyle sap gibi kal..
Hep arkadan izle,agla agla icin ciksin demis...
Hani diyorsunuz ya bazen "ah ettim tutar mi ?"
Galiba biri bana etmis tutmus !
Neyi tutsam elimde kaliyor.
Neye baslasam yarim
Tam gulecekken ,kafamin ustune dusuyorum..
Kalkiyorum yeniden ama cok yoruldum artik..
Icimi dokmek istedim.
Bugun biraz uzgunum galiba
Tesekkur ederim .
Jupiteri de kaynatsan olmaz sana![]()
Her cagirana gidilmezDepresyon beni cagiriyor kardes ne yapim
Yok ki kokar kocami anlatcak bi whatsapp grubum
Enerjimi atamiyorum
Ahahah
İsi gucu biraktim bak witchle ugrasiyorum kiblemese bari hahahhaana kizin umut filizleri copte su an
Hain arkideş![]()
Ayy hadi inşallah son on senedir satürn anamizi ağlattıCanim istedigin zaman kaynat ama persembe jupiteri yonetir bolluk bereket gezegeni...bu arada bugun bu jupiter akrepe gecti 1 yil orda kalacak....akreplere masallah diyelim şimdiden![]()
Saturn su an yayda...onlar anlatsin bide 2.5 yildir ne cekiyorlarAyy hadi inşallah son on senedir satürn anamizi ağlattı
Abowww kovaya ikizlerKova hatunu
Yükseleni ikizler olan kovalara noluyor bilgin var mı? Bu seneyi de delirmeden geçirebiliyorlar mı?