Yok mu kismet baht acicak bi seyler acaba ?

Konu safi geyiğe dönmüş, gösterteyim mi kahkaha dolu, videolu mesajlarınızı :KK70:
Yorum diyorsun vaktim mi var hanıııım, kaç kib beni bekliyor:KK67:
Öptüm kaçtım, vakit bulursam damlarım :KK55:
:rapci: okey kankeyto
Vazgectim zaten inek minek alip koylere yerlesmicem :KK45:

Bazen insan inatla sürüne sürüne yanlış yola devam ediyor.
Allahin çomağı yok. Daha nasil göstersin yanlış yolda olduğumuzu.

Şakasına diyorsunya 3 inek alıp köye yerleşim diye
Bunu 3 sene önce arkadaşım yapdi. Doktorasini bitirip kocasinla beraber sivasda büyük baş hayvanciliga atildi.
Köşeyi döndü. Avrupadan köye yerleşti. Mutlu ve huzurlu.

Insan bazen full gaz yanlış yola devam ediyor. Allah hangi sinyali verirse versin. Yilmadan çabalıyor.

Belkide sizin sorununuz budur.
İşinizi gercekden seviyormusunuz? Yani dünyaya birdaha gelseniz ayni mesleği secermiydimiz?
haklısın

Maasla calismiyorum ama gelirim
Bazen 7000 iken
Bazen hic ,
Bazen 3000 iken
Bazen 700 dolar olabiliyor .
Turk parasi degil ..
Satis _pazarlama isi bu ..
Kastim genelde para degil zaten
Sikintim her isimin yarim kalmasi ,tam ok derken bi aksilik cikmasi
Ugrasip ugrasip yarim kalmasi .
yanlış iştesin o zaman doğru yerde olsan su gibi akar her şey önun kendılıgınden acılır belkide sen sana ait olmayan yerde dretıyorsun. nehıre karşı direnmek yerıne ona uyumlanmalısın yaşamla beraber akmalısın

Sende bunu yaptin diyenin alnini karislarim bu saatten sonra .
Herkes ben kadar tirmalasa keske .
Kuzu para degil kastim sadece
Bi sanssizlik ,bir bahtsizlik var
Bir donum noktasina
Bir baslangica ihtiyacim var
Kolum kanadim kiriliyor isler ters gidince
Herkesin rast giderken ben neden yari yolda kaliyorum
Bu sorunun cevabina ihtiyacim var :KK43:
okudugum her cumlende kendine hiç sans vermıyorsun tabı işlerin ters gider. sne öyle olmasını aslında istiyorsun kabullenmişsin

Burnumuzdan gelmeye devam mi peki ?
10 koyun alip koyun birine mi yerleseyim
Ben ne yapayim ya :KK43:
niye bu kötü fikir mi :) yaşamını kendine zorlaştırdıgın her kelimenden belli
baştan başlamalısın ne kaar sürede yol alırsın bılmem bu sana baglı ama o zamna değişri her şey

okudugum her cumlende kendine hiç sans vermıyorsun tabı işlerin ters gider. sne öyle olmasını aslında istiyorsun kabullenmişsin

Aldigim egitim bu is icin .
31 yasindayim
Ne gibi bir sans taniyabilirim kendime ?

Yaaa o kadar iyi anliyorum ki seni... benim de garanti dedigim is elime yuzume bulasmadan olmaz ben illa biseyler yapip o işi iteklemeliyim... en basiti memurum ben atamam oldu tum personel sisteme düştü Ayrılış yapti hatta tayin olduğu yere baslayis bile yapti ben hala sisteme düşmeyi bekliyorum. Ustelik arayip soruyorum herkes gitti ben kaldim diye cevap sistem cok kötü suan yapabileceğimiz bisey yok... bende 15 aylik bebegimle baska bi sehirde rezil bi sekilde sisteme dusmeyi bekliyorum hala... bu en basiti. Herkesin atamasi istedigi sehre oldu mesela benimki listede bile olmayan bi yere cikti ustelik gitmessem nefret ettigjm bi sehirde 2 yil kalma cezasi verdiler. Aradim Bakanlığı adam da koydum devreye ama bana cevap pardon yanlis olmis yapacagimiz bisey yok. 2 yil sonra tekrar tayin isteyebilirsiniz oldu. Yani garanti olan işim bile hep tersdir. Yapabilecek bisey yok kabullendim artik eşim bile kabul etti. Du bakalim diyor bu sefer ne gelecek basina diyip dalga geciyor :D

Mesela bir sinava giricem sonunda mulakat var,kesin elenirim .
Ya da bir ise ilmek ilmek devam ederim hah tam oldu hadi diyorum pat is bozuluyor .
Para biriktirmeye baslayim aninda bir ihtiyac icin bozulur .
Ise girerim 1 ay sonra bi sorun cikar .
Is yeri kurar esim batar
Bi ise baslariz 100 liraya aldigimiz sey 1000 liraya cikar .
Yani kastim neye elimi atsam kurumasi ..
Aynı şeyleri bazen kendime soruyorum. Bir kısmetsizlik var bende de. Mesela bir hafta önce yeni bir işe başladım bir heves. Benim yıllar önce bildiklerimi çömezin teki mübalağa yaparak bana anlatıyor. İyi hoş güzel biliyorsun da ben bunları sen evcilik oynarken yapıyordum diyemiyorum kapıyı kapatıp arkama bakmadan çıkıp gidiyorum Ellerim bomboş yüreğimde biz sızı şarkısı eşliğinde.

Biraz once instada gezinirken Kerimcan efendinin aylik 25 bin Turk Lirasina kiraladigi eve baktim bön bön!
Sonra durdum bu çocuk bu parayi nasil kazaniyor, para kazanmak bu kadar kolaysa ben aptal miyim ?
Ne kadar tirmalarsam tirmalayim neden olmuyor bazi seyler derken buldum kendimi ..
Herkesin pat diye ulasabilecegi seylere benim uzun uzun ugrasmam gerekiyor,bu her daim boyle olmustur .
Ya da her sey duzgun giderken artik bir isin sonuna gelmisken pat diye bozulur ve isim yarim kalir .
Bu sonuna kadar getirdigim islerin en sonunda bir sebeple bozulmasindan ve ellerimin bos kalmasindan yıldım artik !
Maneviyattan vuracak olanlar olabilir
Evet elimde kitap,obur elimde tesbih,kafamda seccade de degil ama kimsenin malinda,namusunda,huzurunda,isinde gozum yok !
Sadece bende bosa kurek cekmek istemiyorum .
Bende ugrasip ugrasip bosa kurek cekmek istemiyorum .
Istiyorum ki emek verdiklerim bana geri donsun
Bazen biri bana lanet etmis gibi hissediyorum ,sanki hic mutlu olma,butun her seyin yarim kalsin,kursaginda oturup kalsin,herkes kosarken merdivenleri sen oyle sap gibi kal..
Hep arkadan izle,agla agla icin ciksin demis...
Hani diyorsunuz ya bazen "ah ettim tutar mi ?"
Galiba biri bana etmis tutmus !
Neyi tutsam elimde kaliyor.
Neye baslasam yarim
Tam gulecekken ,kafamin ustune dusuyorum..
Kalkiyorum yeniden ama cok yoruldum artik..
Icimi dokmek istedim.
Bugun biraz uzgunum galiba
Tesekkur ederim .
bence bu konuda tek degilsin, bende bir cok seye cok sonradan yada cok zor sahip oldum,
simdide istegim bir saglıklı evlat millet etrafimda pitir pitir dogurur hamile kalirken ben kendimi yine bir ugras icinde buluyorum, sanırım kolay kolay hamile kalamıcam. Ama pes ettimmi? etmedim , tabi düştüm kalktım düştüm kalktım.
Şimdi titresemde kalktım kendime biraz zaman verdim sonra tüm tıbbi yollara basvurcam. Kalben ve zihnen olayı hazmetmeye calısıyorum. Milletin parasıda puluda onların olsun saglık herseyden önemli.

Aynı şeyleri bazen kendime soruyorum. Bir kısmetsizlik var bende de. Mesela bir hafta önce yeni bir işe başladım bir heves. Benim yıllar önce bildiklerimi çömezin teki mübalağa yaparak bana anlatıyor. İyi hoş güzel biliyorsun da ben bunları sen evcilik oynarken yapıyordum diyemiyorum kapıyı kapatıp arkama bakmadan çıkıp gidiyorum Ellerim bomboş yüreğimde biz sızı şarkısı eşliğinde.

Nasil kirilir bu seytanin bacagi ,bulana 100 akce vericem :D

bence bu konuda tek degilsin, bende bir cok seye cok sonradan yada cok zor sahip oldum,
simdide istegim bir saglıklı evlat millet etrafimda pitir pitir dogurur hamile kalirken ben kendimi yine bir ugras icinde buluyorum, sanırım kolay kolay hamile kalamıcam. Ama pes ettimmi? etmedim , tabi düştüm kalktım düştüm kalktım.
Şimdi titresemde kalktım kendime biraz zaman verdim sonra tüm tıbbi yollara basvurcam. Kalben ve zihnen olayı hazmetmeye calısıyorum. Milletin parasıda puluda onların olsun saglık herseyden önemli.

Evet tek degilim elbette ama yoruluyor ,hevesi kalmiyor cogu seye ..
Etrafindakiler bile acimaya basladiginda anliyosun sen baya baya ugursuzsun .
Milletin kosa kosa ciktigi merdivenleri sen surunerek bile cikamiyorsun.
Ne zaman doner bu sansim Allah im :(

Yaaa o kadar iyi anliyorum ki seni... benim de garanti dedigim is elime yuzume bulasmadan olmaz ben illa biseyler yapip o işi iteklemeliyim... en basiti memurum ben atamam oldu tum personel sisteme düştü Ayrılış yapti hatta tayin olduğu yere baslayis bile yapti ben hala sisteme düşmeyi bekliyorum. Ustelik arayip soruyorum herkes gitti ben kaldim diye cevap sistem cok kötü suan yapabileceğimiz bisey yok... bende 15 aylik bebegimle baska bi sehirde rezil bi sekilde sisteme dusmeyi bekliyorum hala... bu en basiti. Herkesin atamasi istedigi sehre oldu mesela benimki listede bile olmayan bi yere cikti ustelik gitmessem nefret ettigjm bi sehirde 2 yil kalma cezasi verdiler. Aradim Bakanlığı adam da koydum devreye ama bana cevap pardon yanlis olmis yapacagimiz bisey yok. 2 yil sonra tekrar tayin isteyebilirsiniz oldu. Yani garanti olan işim bile hep tersdir. Yapabilecek bisey yok kabullendim artik eşim bile kabul etti. Du bakalim diyor bu sefer ne gelecek basina diyip dalga geciyor :KK70:

Al iste ayni ben .
Bak ben bu yil ilk defa giricem sinava 31 yasinda .
Cunku yoruldum ozelde kosturmaktan .
Gor bak basima neler gelir :(
Ya bit kadar puanla olmaz
Ya olur 2 sene atanma beklerken puanim yanar
ya baska baska seyler
Yildim artik

Evet tek degilim elbette ama yoruluyor ,hevesi kalmiyor cogu seye ..
Etrafindakiler bile acimaya basladiginda anliyosun sen baya baya ugursuzsun .
Milletin kosa kosa ciktigi merdivenleri sen surunerek bile cikamiyorsun.
Ne zaman doner bu sansim Allah im :KK43:
bir zaman döncek işte bizde beklicez napalım :( bende cok üzülüyorum cok istedigim hicbrisey kolay olmadı cocugu gectim kafadan en cok istedigim sey icin bile 8 sene bekledim oyle oldu. şimdi cocuk icin bu kadar beklemek varmı kaderimde bilmiyorum benimde yaş 31 . tüm arkadaslarım 2. yada 3. cocuklarına hamile -dogurdu.
yinede şükür ne diyim , cok iyi anlayışlı bir eşim var, güzel bir işe sahibim.
saglıklıyız. Demek bunun icinde beklicez .
Allah sevdigi kullarını sınarmış böyle böyle telkin ediyorum kendmi

Biraz once instada gezinirken Kerimcan efendinin aylik 25 bin Turk Lirasina kiraladigi eve baktim bön bön!
Sonra durdum bu çocuk bu parayi nasil kazaniyor, para kazanmak bu kadar kolaysa ben aptal miyim ?
Ne kadar tirmalarsam tirmalayim neden olmuyor bazi seyler derken buldum kendimi ..
Herkesin pat diye ulasabilecegi seylere benim uzun uzun ugrasmam gerekiyor,bu her daim boyle olmustur .
Ya da her sey duzgun giderken artik bir isin sonuna gelmisken pat diye bozulur ve isim yarim kalir .
Bu sonuna kadar getirdigim islerin en sonunda bir sebeple bozulmasindan ve ellerimin bos kalmasindan yıldım artik !
Maneviyattan vuracak olanlar olabilir
Evet elimde kitap,obur elimde tesbih,kafamda seccade de degil ama kimsenin malinda,namusunda,huzurunda,isinde gozum yok !
Sadece bende bosa kurek cekmek istemiyorum .
Bende ugrasip ugrasip bosa kurek cekmek istemiyorum .
Istiyorum ki emek verdiklerim bana geri donsun
Bazen biri bana lanet etmis gibi hissediyorum ,sanki hic mutlu olma,butun her seyin yarim kalsin,kursaginda oturup kalsin,herkes kosarken merdivenleri sen oyle sap gibi kal..
Hep arkadan izle,agla agla icin ciksin demis...
Hani diyorsunuz ya bazen "ah ettim tutar mi ?"
Galiba biri bana etmis tutmus !
Neyi tutsam elimde kaliyor.
Neye baslasam yarim
Tam gulecekken ,kafamin ustune dusuyorum..
Kalkiyorum yeniden ama cok yoruldum artik..
Icimi dokmek istedim.
Bugun biraz uzgunum galiba
Tesekkur ederim .
yazdıklarınızı okurken sanki birisi benden bahsediyormuş gibi hissettim :)

Back
X