Yok mu kizlar ?.

Eşim iyidir.
Sadıktır, ev işlerine yardımcıdır, eksiklerimi yüzüme vurmaz.
Ben tartışmasam tartışma çıkarmaz.
İşime saygı duyar.
Anneme babama çok iyi davranır.
Her konuda benden iyidir.

Burası bdv bölümü burada dert var sıkıntı var cici eşler yok malesef .
Siz şimdi böyle yazdınız diye ne yorumlar gelir izleyin görün:))

Burası bdv bölümü burada dert var sıkıntı var cici eşler yok malesef .
Siz şimdi böyle yazdınız diye ne yorumlar gelir izleyin görün:))
Aynen yaaa burasi bdov bolumu burda bu konuyu Acman bile cok sacma git psikolojik sorunlara ac konunu heralde derdi olmasa bunalmasalar sikilmasalar kimse durduk yere mutlu mesut yasarken acmaz konulari ve burdaki hanimlarin yorumlarida bazen acimasiz olsada insana dogruyu yanlisi gosteriyor zaman zaman okuma sende zorlami okutuyoruz sana hayret yaaa

Ben varım canım eşini çok seviyorum çok mutluyum oğlum 2 yaşında ailesine işine çok sadık çok titiz ve bizi çok seviyor yani herkes bir değil herkes aldatmaz ama karşılıklı tabi bende ona karşı aynıyım

açıkçası sorunsuz evlilik olduğunu düşünmüyorum hayatta herşey günlük gülistanlık değil malesef ama herşeye rağmen ben diyebiliyorum eşim birtane Allah'a şükür 6 aylık birliktelikten sonra evlendik ve iyikide evlendiğim erkek eşim hem çok seviyorum hem çok kızıyorum ama onunla mutluyum kavgalara anlaşmazlıklara rağmen mutluyum evladımızda var çok şükür o doğduktan sonra aile olmanın nasıl bir haz olduğunu daha iyi anladım hep böyle sürer inşallah.

Eşimle severek evlendik. oldukça kısa bir süre içerisinde. eşim aileme karşı çok saygılı ve sevvgi doludur. benim dediğimi yapmadığı olur ama annemin bir sözünü ikiletmez. hiç bir saygısızlık yapmamıştır. kendi ailesinin yanında olduğu zamanlardan daha keyiflidir benim ailemin yanında. çalışan bir kadın oolduğumdan eşim sürekli olmasa da arada bir ev işleri hususunda yardımcı olur. hatta kendisi benden daha derli toplu ve titizdir. bu huyu hoşuma gider. genellikle anlayışlıdır. bir kaç kez büyük şiddette kavgalarımız olsa da toparlıyoruz. ilk yılların ve gençliğin hırçınlığı. çok kıskançtır ama bu zamanla azalıyor. ilgisi alakası idare eder boyuttadır. eşimin ailesi ile aram iyidir. annesi hele o ailede bitanedir. benden çekiniyor mudur nedir bilmiyorum. çok saygılı ve sevgilidir bana karşı. ablası ve erkek kardeşi ile de aram iyidir. biraz babayla mesafeliyiz o kadar. ona da saygıdan diyelim.

var işte var da dedikleri gibi burası BDV. eğer seni üzüyorsa ve ya aklında başka düşünceler yaratıyosa bu başlığa gelme bence. ister istemez etkiliyor insanı okudukları.

Benim esim ailem esimin ailesi evliliğim kızım ailem hepsi harika canım. Tabi ki arada küstüğümüz zamanlar oluyor esimle ama barışması ayrı zevkli. Hic bozma moralini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…