Merhaba KK bayanlari.yaklasik 1 aydir bebeğim sebebi ile evdeyim ve bu zaman icinde KK yi takip ediyorum.bir aydir ruhum darldi ( zaten lohusa depresyon undan cikmis değilim) herkes benim esim şöyle yapti facebook a bakti, yok aldatti yok bosaniyoruz yok öyle yok boyle .KV sunu dedi elti dedikodu yapti gorumcem bizde kaldi zart zurt .gerçekten içim daraldi .simdi soruyorum yokmu benim esim bitanedir diyen sevgili değil farkindaysaniz evli hatta çocuklu bayanlara soruyorum ( bence çocukta evlilik hayatini ve erkeklerin davranislari etkileyen bir etmen çünkü)
Merhaba KK bayanlari.yaklasik 1 aydir bebeğim sebebi ile evdeyim ve bu zaman icinde KK yi takip ediyorum.bir aydir ruhum darldi ( zaten lohusa depresyon undan cikmis değilim) herkes benim esim şöyle yapti facebook a bakti, yok aldatti yok bosaniyoruz yok öyle yok boyle .KV sunu dedi elti dedikodu yapti gorumcem bizde kaldi zart zurt .gerçekten içim daraldi .simdi soruyorum yokmu benim esim bitanedir diyen sevgili değil farkindaysaniz evli hatta çocuklu bayanlara soruyorum ( bence çocukta evlilik hayatini ve erkeklerin davranislari etkileyen bir etmen çünkü)
benim annemle kaynanam da öyleydi.annemdeysek annem de yapar pişirir yerdik.kaynanamdaysak,kaynanam da yapar pişirir yerdik.haaa yapar pişirirdik,sözün gelişi,2 tarafta da ben yapar pişiririm,onlar laflarlardı,ne güzel günlerdi,özlemişimBenim kayınvalidem var ya bir tanedir bir ! Annemle yan yana gelsinler, anam bir kaynatıyorlar ki sormayın..Dalga geçmiyorum, valla ciddiyim ..
Böyle olmak bence daha güzel.Ben böyle görünce , inan çok mutlu oluyorum..benim annemle kaynanam da öyleydi.annemdeysek annem de yapar pişirir yerdik.kaynanamdaysak,kaynanam da yapar pişirir yerdik.haaa yapar pişirirdik,sözün gelişi,2 tarafta da ben yapar pişiririm,onlar laflarlardı,ne güzel günlerdi,özlemişim
aynen öyle canım.bizim o gruba birde gelinimizin annesi katılırdı.cümbür cemaat vakit geçirirdik.şu anda bakıyorumda herkes ailelerden uzak,tek yaşama gayretinde.böyle böyle aileler arasında kopukluklar oluyorBöyle olmak bence daha güzel.Ben böyle görünce , inan çok mutlu oluyorum..
Bu gerçi sadece bu ilişkiler de değil, her ilişkide böyle olsa ne kavga çıkar ne gürültü..
Ama hayat işte, yine de ufak tefek sorunlarla karşılaştırsa da bizi, huzurun kazanması için elimizden geleni yapmamız şart.. =)
Oooooo muhabbetin dibine ne vurmuşlardır onlar.. =Daynen öyle canım.bizim o gruba birde gelinimizin annesi katılırdı.cümbür cemaat vakit geçirirdik.şu anda bakıyorumda herkes ailelerden uzak,tek yaşama gayretinde.böyle böyle aileler arasında kopukluklar oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?