Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taze transferTaze transfer mi sizin dondurulmuş mu
Hayırlı olsun inşallah taransferin rahim kalınlaştırma sürecindesin galiba kontrol ne zamanBenim de bu ay transferim var inşallah 2. Denemem olacak ama daha tarihi belli değil![]()
Sen benden önce transfer olucaksın hayırlı olsun inşallah tutunur benim embriyolar. İyi durumda dondurulmuş 8 tane var ikisi 6 . Gün dondurulmuştu diğerleri 3. Gün15 NİSAN Transfer benimde :) eMBRİYOLARINIZ NE DURUMDA ?
Benimde dondurulmuş emriyoTaze transfer mi sizin dondurulmuş mu
Benimde dün kontrol vardı adetinmin 7. Günüydü dün 8 mm kalınlığı güzel aslında neden senin transfer tarihi vermediBenim dondurmuş transfer olacak Bugün kontrolm vardı rahim 10 mm dedi doktor ilaç kullanmaya devam
Hayırlısı allahtan artık şeninde benimkiyle bir olabilir belki transfer benim haftaya cuma olcak ne kullanıyosun şuan tahim kalınlaşma sürecinde bana. Çok faZla ilaç iğne verildiPazartesi günü tekrar muayene ve kan tahlili istedi doktor pazartesi belli olur galiba transfer günü
Bende folik asit estrofem ve climara bant pazartesiden sonra Protestan iğne kalçadan ecopirin vinalac multivitamin ve estrofem ve climera bantla devam transfere kadar bana bu sefer çok fazla Gibi geldi ilaçlar her Dr farklı tedavi uyguluyorŞuan folik asit koledan damla birde estrofem kullanıyorum canım tahminen haftaya cuma olur benim de sen ne kullanıyosun