Yok mu Nisanda transferi olanlar

15 NİSAN Transfer benimde :) eMBRİYOLARINIZ NE DURUMDA ?
Sen benden önce transfer olucaksın hayırlı olsun inşallah tutunur benim embriyolar. İyi durumda dondurulmuş 8 tane var ikisi 6 . Gün dondurulmuştu diğerleri 3. Gün

Pazartesi günü tekrar muayene ve kan tahlili istedi doktor pazartesi belli olur galiba transfer günü
Hayırlısı allahtan artık şeninde benimkiyle bir olabilir belki transfer benim haftaya cuma olcak ne kullanıyosun şuan tahim kalınlaşma sürecinde bana. Çok faZla ilaç iğne verildi

Şuan folik asit koledan damla birde estrofem kullanıyorum canım tahminen haftaya cuma olur benim de sen ne kullanıyosun
Bende folik asit estrofem ve climara bant pazartesiden sonra Protestan iğne kalçadan ecopirin vinalac multivitamin ve estrofem ve climera bantla devam transfere kadar bana bu sefer çok fazla Gibi geldi ilaçlar her Dr farklı tedavi uyguluyor

Ben geçen transfer öncesi bunları kullanmıştım transferden 3 gün önce progestan iğne vajinal fitil kan sulandırıcı iğne ve ilaç başlamıştım kullandıklarıma ek olarak bi de prednol yarım olarak kullandım

Verdim her gittiğimde alınıyor kan merkezde ama sonuçları söylemiyorlar bi sıkıntı olunca söyleriz demişti sorduğumda

Bende transfer öncesi kullandığım bir jel bide ilaç var . Transferden sonra da artmaz umarım ilaç sayıları . Çok fazla ilaç ve iğne bünyemizi mafedicek

Back
X