Bi anlık boşluğuna gelmiştir, vermiştir. Ya da seninle bi problemi vardır, bunu ileride anlarsın, güle güle kullansın de, geç kenara.Herkese merhaba benim için çok can sıkıcı çok sinir bozucu bir derdim var..
Sevgilimle bir aydır aramız bozuktu ama barışacağımıza inancımız tamdı arada mesafe vardı çünkü, inat ettik bir ay barışmadık fakat şuan yüzyüze gelince hemen sorunlarımızı çözdük ve çok şükür barıştık.. Şimdi sorunum şudur ki ayrıyken doğum günüm olmuştu kutlamıştı ve sana hediye aldım, kıyafet, bembeyaz çok yakışacak gelince vereceğim demişti.. Ben de teşekkür etmiştim çok mutlu olmuştum.. Sevgilim uzaktan dönünce annesi biz ayrıyız diye bu hediyeyi almış sevgilimin ablasına vermiş.. ayrıyız diye.. Sevgilim de neden verdi bilmiyorum bir şey diyemedim verdikten sonra da diyor...
Şimdi siz olsanız ne yaparsınız... çıldırmamak elde mi? Ne diyeyim, bu ailecek beni yok saymak mıdır.. Herkese teşekkürler okuduğunuz için...
Sevgilinizin saflığı bu. Evinin içinde olmuş bir durum böyle sevgiliye yetiştirilmez. Madem elbisenin başına iş geldi. Durumu size anlatacağına, kafasını durumu kırtarmak için çalıştırmalıydı. Mesela gidip elbisenin aynısından bir tane daha alsaymış. Veya başka benzerini bulsaymış, nasıl olsa elbiseyi görmemişsiniz daha. Bu tipler " fotoğrafını anneme gösterdim, beğenmedi seni" diye de söyleyen tipler. İşiniz var, söyleyeyim size.
Bir de şu var. O aile içinde oğullarının ayrılıp barıştığı kızın birisiniz. Bir ağırlığınız yok. Beklentili olmayın bu konuda yani. Zaten ayrılmış biliyorlarsa, yok saymaları hepten normal.
O aile icin siz kimsiniz ki zaten? Ayrilmissiniz, napcak hediyeyi ani olarak mi saklicakti?
Problem edecek bişi yok daha yola bile çıkmamışken bilenmeyin
Bu sevgilinin ayıbı değil annesinin ayıbı o Yüzden takılma
Erkek arkadaşınız bunu size söylemek yerine keşke aynısından ya da benzer bir elbise daha alsaydı. Belki kız kardeşi elbiseyi beğenmiştir annesi de zaten ayrıldılar bari o giysin diye düşünmüş olabilir.
Herkese merhaba benim için çok can sıkıcı çok sinir bozucu bir derdim var..
Sevgilimle bir aydır aramız bozuktu ama barışacağımıza inancımız tamdı arada mesafe vardı çünkü, inat ettik bir ay barışmadık fakat şuan yüzyüze gelince hemen sorunlarımızı çözdük ve çok şükür barıştık.. Şimdi sorunum şudur ki ayrıyken doğum günüm olmuştu kutlamıştı ve sana hediye aldım, kıyafet, bembeyaz çok yakışacak gelince vereceğim demişti.. Ben de teşekkür etmiştim çok mutlu olmuştum.. Sevgilim uzaktan dönünce annesi biz ayrıyız diye bu hediyeyi almış sevgilimin ablasına vermiş.. ayrıyız diye.. Sevgilim de neden verdi bilmiyorum bir şey diyemedim verdikten sonra da diyor...
Şimdi siz olsanız ne yaparsınız... çıldırmamak elde mi? Ne diyeyim, bu ailecek beni yok saymak mıdır.. Herkese teşekkürler okuduğunuz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?