Yok Sayılmak

lovefairy

The Legend Of The Blue Sea
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
5.069
1.440
373
Herkese merhaba benim için çok can sıkıcı çok sinir bozucu bir derdim var..
Sevgilimle bir aydır aramız bozuktu ama barışacağımıza inancımız tamdı arada mesafe vardı çünkü, inat ettik bir ay barışmadık fakat şuan yüzyüze gelince hemen sorunlarımızı çözdük ve çok şükür barıştık.. Şimdi sorunum şudur ki ayrıyken doğum günüm olmuştu kutlamıştı ve sana hediye aldım, kıyafet, bembeyaz çok yakışacak gelince vereceğim demişti.. Ben de teşekkür etmiştim çok mutlu olmuştum.. Sevgilim uzaktan dönünce annesi biz ayrıyız diye bu hediyeyi almış sevgilimin ablasına vermiş.. ayrıyız diye.. Sevgilim de neden verdi bilmiyorum bir şey diyemedim verdikten sonra da diyor...

Şimdi siz olsanız ne yaparsınız... çıldırmamak elde mi? Ne diyeyim, bu ailecek beni yok saymak mıdır.. Herkese teşekkürler okuduğunuz için...

Bi anlık boşluğuna gelmiştir, vermiştir. Ya da seninle bi problemi vardır, bunu ileride anlarsın, güle güle kullansın de, geç kenara.

Ailesiyle görüşmeyin görüştürmeyin
Ortada fol yok yumurta yok yapacak bişey de yok heba olmasın değerlensin diye düşünmüş demek

simdi sebin acindan evet sinir bozucu anliyorum. ama ailesi de sizin barsicagnizi bilmeyebilir. ya da sevgilin sinrle daha barsmam demis olabilir. zorla sevgilinin elinden aldklarni sanmiyorum. muzeye de kaldrcak halleri yok degerlensin demislerdir. cok takilma.

Çok takıldım çünkü bu kadın ameliyat oldu, taa nerelere gittim, gördüm aradım sordum... Beni aşırıııı seviyordu sözde kadın.. Gerçekten çok sinirim bozuldu ya

Birlikte olduğunuzu bile bile vermiş olsa haklısın fakat ayrıldığınızı düşündüğü için belki oğlunun gözü önünde olmasın üzülmesin ve nasıl olsa asıl sahibine ulaşamayacak gibi bi düşünce ile vermiştir
Boşver bence aranız düzeldiyse önünüzde daha çok doğumgünleri ve yıldönümleri olur

Sevgilin bir daha barışmayacağım gibi bir şeyler dediyse kadında vermiş olabilir.
Çok fazla takılacak bir konu değil mutlu musunuz önemli olan o .

O aile icin siz kimsiniz ki zaten? Ayrilmissiniz, napcak hediyeyi ani olarak mi saklicakti?

Sevgilinizin saflığı bu. Evinin içinde olmuş bir durum böyle sevgiliye yetiştirilmez. Madem elbisenin başına iş geldi. Durumu size anlatacağına, kafasını durumu kırtarmak için çalıştırmalıydı. Mesela gidip elbisenin aynısından bir tane daha alsaymış. Veya başka benzerini bulsaymış, nasıl olsa elbiseyi görmemişsiniz daha. Bu tipler " fotoğrafını anneme gösterdim, beğenmedi seni" diye de söyleyen tipler. İşiniz var, söyleyeyim size.

Bir de şu var. O aile içinde oğullarının ayrılıp barıştığı kızın birisiniz. Bir ağırlığınız yok. Beklentili olmayın bu konuda yani. Zaten ayrılmış biliyorlarsa, yok saymaları hepten normal.

Erkek arkadaşınız bunu size söylemek yerine keşke aynısından ya da benzer bir elbise daha alsaydı. Belki kız kardeşi elbiseyi beğenmiştir annesi de zaten ayrıldılar bari o giysin diye düşünmüş olabilir.

Oğlunun ayrılıp barıştığı başka bir kız yok, tek ilişkisi benim.. Ve aileye baş tacı edilmiştim ben arayıp sormam genelde onlar ararlar.. Ayrıca aldığı yer başka bir şehirde.. Ve kendisi sorma sebebini sadece özür dilerim demişti ben kurcalayıp öğrendim, anlatmak zorunda kadı

Bir ağırlığınız yok vs demişsiniz hayırdır bu kadarcık konuya bu nasıl bir yorum?

Alma şansı yok çok küçük bir yerde yaşıyoruz.. Teşekkür ederim yorumunuz için..

Benim birisine aldigim hediyeye ailemden biri dokunacak himm cok cesur olmalari gerekiyor cidden
Kim olursa olsun alinan hediye alan kisiye sormadan hicbirsey yapilmaz
Ben su aileleri anlayamiyorum gercekten nasil bir herseye burun sokmadir arkadas.. bence bozulmakta haklisiniz ama bu adamla ciddi bir gelecek dusunuyorsaniz tekrar dusunun derim

sanmıyorum. benim annem de olsa atardı yada birine verirdi. ayrıldıgın kisinin bişeyi neden annesinin umrunda olsunki. bence burda hatayı sevgilinizde aramalısınız. onun için önemliyse onun buna izin vermemesi gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…