Yok Sayılmak

O kadar umurlarinda olsaniz ayrildi nasil olsa diye kadin size alinan bir seyi kizina vermez zaten. Oradan anlasiliyor bir oneminiz ve agirliginiz olmadigi onlar icin. Bas taci maci, gecin bunlari. :) Ogullarinin sevgili olup ayrildigi kizin birisiniz en nihayetinde. Kendinizi bu kadar onemsemeyin. Bugun o gider, yarin baskasini bulur gozuyle bakilir bu hikayelere aile icinde. Kendi yazdiginiz"Ayrisiniz diye" sebebi bile onlarin bakisini ozetliyor.

Son düzenleme:
Çok takıldım çünkü bu kadın ameliyat oldu, taa nerelere gittim, gördüm aradım sordum... Beni aşırıııı seviyordu sözde kadın.. Gerçekten çok sinirim bozuldu ya
Ya işte öyle olur.Okuz oldu ortaklık bozuldu olur.Oluyor bunlar.Benim de cok sevistigimiz ailesi onun nişanlandığını bana söylememişti.Onlar için öncelik kendi canı.Sen elsin.Ama doldurma kendini.Dunya zalim napacan.

Canım adama kızamıyorum çünkü annesi yeni ameliyat oldu, bir de diyor ki annem hiç hediye mi görmüş ki manevi bakmamıştır dedi.. bilmiyorum artık bir seferlik göz yumucam :)

Katılmıyorum ama yine de çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için, onlar da böyle düşünüyordur belki haklısınız.. :)

Yok sayılmamışsın, zaten yokmuşsun.
Anne gözünden bakınca yaptığı çok normal. Ayrıldığınızı öğrenince elbiseyi tutmak istememiş, iade edemeyeceği için kızına vermiş. Ne yapsaydı tutup sana mı getirseydi ? Toz bezi mi yapsaydı ?
Barışacağımıza inancımız tamdı demişsin ama bu senin düşüncen. Erkek arkadaşının ayrıykenki düşüncesini bilemezsin. Annesine ayrıldık dediyse anne için olay bitmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…