Yok yok dayanamıyorum :(

Ay bırak allah aşkına. Evlenmiş artık bitti gitti. Onu sevmiyorum demişmiş. Sevmiyosa nikahta hayır deseymiş.

Aman boşver anası sana gün yüzü göstermezdi belli ki. Keşke evlenmeseydim diye başı duvarlara vurmak da var.
Beni asla kabul etmezlerdi biliyorumki çünkü kadın 4 çocuğu vardi hepsini kendi istedikleriyle evlendirmiş hičiride bunun sözünden çıkmıyor

Beni asla kabul etmezlerdi biliyorumki çünkü kadın 4 çocuğu vardi hepsini kendi istedikleriyle evlendirmiş hičiride bunun sözünden çıkmıyor
İşte artık bunları sorgulamanın düşünmenin bir anlamı yok. Adam nikah kiymis diyorsunuz.

Dayanmaya çalışıyorum geçer diyorum hayır ya geçmiyor ben onu gerçekten çok sevdim hayatimda birçok kişi oldu görüştüğüm yani. Terkedildim genelide ama onları zaten hiç de sevmemisim çok kırıldım belki evet ama böylesine ilk acı çekiyorum 30 yašndayim ve deli gibi aşk acisi çekiyorum nasıl geçer bu ya yeniden sevebilecekmiyim ben hayir onada inanmiyorum detaylar çok fazla yazamıyorum sadece şunu diyeyim ki aileye sanki bağlanmiş ve annesi öl dese ölür o derece sözünden çıkmaz babası yok zaten deli gibi anneci başkasıyla sözlendirdiler dün birde öğrendimki nikah bile yapilmiş yıkıldım o an ve hala birbirimizi seviyoruz dün aradı onu sevmiyorum dedi mutsuzum aklımdasın dedi hep ama bunun geri dönüşü olamaz dedi ilginç gelenekler varmış anlamadım ha şu gerćekki beni tam manada sevseydi elinden geleni yapardı ama sevmemiş demek :KK43:
Aynı şeyi yaşıyorum bende. Ne annelermiş arkadaş. Annesi sev derse sever, unut dere unutur. Hatta aslında sen o kızı hiç sevmedin der ona bile ikna eder. Mecbur geçecek artık böyle mi sınanıyoruz bilmiyorum. Haksızlık. Ama böyle anneyle böyle evlatla ne kadar mutlu olabilirdik ki. Adamların başta kendilerine saygısı yok.

Aynı şeyi yaşıyorum bende. Ne annelermiş arkadaş. Annesi sev derse sever, unut dere unutur. Hatta aslında sen o kızı hiç sevmedin der ona bile ikna eder. Mecbur geçecek artık böyle mi sınanıyoruz bilmiyorum. Haksızlık. Ama böyle anneyle böyle evlatla ne kadar mutlu olabilirdik ki. Adamların başta kendilerine saygısı yok.
Ayy aynen yaa bilmiyorumki canm belkide olurduk ya niye olmayalimki sevince işte kötü birsey düşünemiyoruz

Seviyor ama işte gerçekten sevmemiş sevseydi tam anlamiyla böyle olmazdik ama o kızıda kesinlikle sevmiyor evlendi ve hala arıyor bilmiyorum cok karisik
Kuzenim asla sevmiyorum dediği kızla evlendi, sözde aile zoruyla.
Üstüne 4 çocuk yaptı, hala evliler.

Sevmeseydi ilk fırsatta boşardı.

İnanma onlara.

Ayy aynen yaa bilmiyorumki canm belkide olurduk ya niye olmayalimki sevince işte kötü birsey düşünemiyoruz
Biz düğünden döndük. Kadın afedersin gerdek gecemize kadar müdehale etti. Naptı etti ayırdı. Öyle bi oyuna gelirdin ki yaşadığın sadece ayrılık acısı olmazdı. Çok ağır biliyorum. İnsan her sabah uyandığında neden diyor, uyanmamış olmayı diliyor. O değersizlik hissi bende de var. Daha önce yaşayan nerdeyse herkesin geçmiş çoğunu okudum. Kimisi iyi ki olmamış şimdi daha mutluyum demiş. İnşallah bizde paylaşıcaz burda. İyi ki bitmiş dicez. Onlar gibi yangından mal kaçırır gibi hemen yeni bişiler atlamıcaz ki sevgimiz sağlam olsun, gerçek olsun

Biz düğünden döndük. Kadın afedersin gerdek gecemize kadar müdehale etti. Naptı etti ayırdı. Öyle bi oyuna gelirdin ki yaşadığın sadece ayrılık acısı olmazdı. Çok ağır biliyorum. İnsan her sabah uyandığında neden diyor, uyanmamış olmayı diliyor. O değersizlik hissi bende de var. Daha önce yaşayan nerdeyse herkesin geçmiş çoğunu okudum. Kimisi iyi ki olmamış şimdi daha mutluyum demiş. İnşallah bizde paylaşıcaz burda. İyi ki bitmiş dicez. Onlar gibi yangından mal kaçırır gibi hemen yeni bişiler atlamıcaz ki sevgimiz sağlam olsun, gerçek olsun
Hadi ya e peki nişanliniz hiçbise yapmadi mi bunlar bizi çok sevse olurdu ya ama diyorum

Evlendikten sonra onu sevmiyorum diyen adamdan ne umuyorsunuz? Karakter sıfır.
Kurtulduğunuza şükredin.

Başkası ile evlendi ve hala sizi mı arıyor yazık eşine size de ayıp milletin kocası ile ne konuşuyorsunuz acaba:olamaz:

Eski konulariniza baktım 2012 yılından beri her iliskinizle ilgili aynı konuyu acmissiniz neredeyse. Biraz sakin olun biraz hayatı akışına bırakın. Küçücük bir yerde yaşadığınızı soylemissiniz. Eğer öyleyse yaşadığınız yerdeki neredeyse uygun olan herkesle evlenmeye calismissiniz. Bu nasıl iş ben anlamadım.

Daha öncekileri nasıl unuttuysaniz bunu da unutursunuz.

Nefret ediyorum bu karaktersizlerden.
Madem evlendin önüne bak sizi de rahatsız etmesin, aklınızı karıştırmasın.
Size ulaşmasını engelleyerek, unutma adımınızı atın.

Back
X