Ayen malesefki olan oldu hemde bana olduFazla arabesk konuşmuş. Hala inandırıcı değil. Gerçi artık olan olmuş yapacak bir şey yok. Olmadıysa hayirlisi bu olduğu için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayen malesefki olan oldu hemde bana olduFazla arabesk konuşmuş. Hala inandırıcı değil. Gerçi artık olan olmuş yapacak bir şey yok. Olmadıysa hayirlisi bu olduğu için.
Aman boşver anası sana gün yüzü göstermezdi belli ki. Keşke evlenmeseydim diye başı duvarlara vurmak da var.Ayen malesefki olan oldu hemde bana oldu
Aynen òyle sevseydi tam manada böyle olmazdıAy bırak allah aşkına. Evlenmiş artık bitti gitti. Onu sevmiyorum demişmiş. Sevmiyosa nikahta hayır deseymiş.
Beni asla kabul etmezlerdi biliyorumki çünkü kadın 4 çocuğu vardi hepsini kendi istedikleriyle evlendirmiş hičiride bunun sözünden çıkmıyorAman boşver anası sana gün yüzü göstermezdi belli ki. Keşke evlenmeseydim diye başı duvarlara vurmak da var.
İşte artık bunları sorgulamanın düşünmenin bir anlamı yok. Adam nikah kiymis diyorsunuz.Beni asla kabul etmezlerdi biliyorumki çünkü kadın 4 çocuğu vardi hepsini kendi istedikleriyle evlendirmiş hičiride bunun sözünden çıkmıyor
Çok haklisiniz sorgulamakda değilde işte canımın acisiyla ne diyceğmi düşüneceğimi bilmiyorumİşte artık bunları sorgulamanın düşünmenin bir anlamı yok. Adam nikah kiymis diyorsunuz.
Aynı şeyi yaşıyorum bende. Ne annelermiş arkadaş. Annesi sev derse sever, unut dere unutur. Hatta aslında sen o kızı hiç sevmedin der ona bile ikna eder. Mecbur geçecek artık böyle mi sınanıyoruz bilmiyorum. Haksızlık. Ama böyle anneyle böyle evlatla ne kadar mutlu olabilirdik ki. Adamların başta kendilerine saygısı yok.Dayanmaya çalışıyorum geçer diyorum hayır ya geçmiyor ben onu gerçekten çok sevdim hayatimda birçok kişi oldu görüştüğüm yani. Terkedildim genelide ama onları zaten hiç de sevmemisim çok kırıldım belki evet ama böylesine ilk acı çekiyorum 30 yašndayim ve deli gibi aşk acisi çekiyorum nasıl geçer bu ya yeniden sevebilecekmiyim ben hayir onada inanmiyorum detaylar çok fazla yazamıyorum sadece şunu diyeyim ki aileye sanki bağlanmiş ve annesi öl dese ölür o derece sözünden çıkmaz babası yok zaten deli gibi anneci başkasıyla sözlendirdiler dün birde öğrendimki nikah bile yapilmiş yıkıldım o an ve hala birbirimizi seviyoruz dün aradı onu sevmiyorum dedi mutsuzum aklımdasın dedi hep ama bunun geri dönüşü olamaz dedi ilginç gelenekler varmış anlamadım ha şu gerćekki beni tam manada sevseydi elinden geleni yapardı ama sevmemiş demek![]()
Ayy aynen yaa bilmiyorumki canm belkide olurduk ya niye olmayalimki sevince işte kötü birsey düşünemiyoruzAynı şeyi yaşıyorum bende. Ne annelermiş arkadaş. Annesi sev derse sever, unut dere unutur. Hatta aslında sen o kızı hiç sevmedin der ona bile ikna eder. Mecbur geçecek artık böyle mi sınanıyoruz bilmiyorum. Haksızlık. Ama böyle anneyle böyle evlatla ne kadar mutlu olabilirdik ki. Adamların başta kendilerine saygısı yok.
Kuzenim asla sevmiyorum dediği kızla evlendi, sözde aile zoruyla.Seviyor ama işte gerçekten sevmemiş sevseydi tam anlamiyla böyle olmazdik ama o kızıda kesinlikle sevmiyor evlendi ve hala arıyor bilmiyorum cok karisik
Biz düğünden döndük. Kadın afedersin gerdek gecemize kadar müdehale etti. Naptı etti ayırdı. Öyle bi oyuna gelirdin ki yaşadığın sadece ayrılık acısı olmazdı. Çok ağır biliyorum. İnsan her sabah uyandığında neden diyor, uyanmamış olmayı diliyor. O değersizlik hissi bende de var. Daha önce yaşayan nerdeyse herkesin geçmiş çoğunu okudum. Kimisi iyi ki olmamış şimdi daha mutluyum demiş. İnşallah bizde paylaşıcaz burda. İyi ki bitmiş dicez. Onlar gibi yangından mal kaçırır gibi hemen yeni bişiler atlamıcaz ki sevgimiz sağlam olsun, gerçek olsunAyy aynen yaa bilmiyorumki canm belkide olurduk ya niye olmayalimki sevince işte kötü birsey düşünemiyoruz
Inanmiyorum zaten sevmeyen ayni evde yaşamaya tahammül edemez birakin çocuk yapmayiKuzenim asla sevmiyorum dediği kızla evlendi, sözde aile zoruyla.
Üstüne 4 çocuk yaptı, hala evliler.
Sevmeseydi ilk fırsatta boşardı.
İnanma onlara.
Hadi ya e peki nişanliniz hiçbise yapmadi mi bunlar bizi çok sevse olurdu ya ama diyorumBiz düğünden döndük. Kadın afedersin gerdek gecemize kadar müdehale etti. Naptı etti ayırdı. Öyle bi oyuna gelirdin ki yaşadığın sadece ayrılık acısı olmazdı. Çok ağır biliyorum. İnsan her sabah uyandığında neden diyor, uyanmamış olmayı diliyor. O değersizlik hissi bende de var. Daha önce yaşayan nerdeyse herkesin geçmiş çoğunu okudum. Kimisi iyi ki olmamış şimdi daha mutluyum demiş. İnşallah bizde paylaşıcaz burda. İyi ki bitmiş dicez. Onlar gibi yangından mal kaçırır gibi hemen yeni bişiler atlamıcaz ki sevgimiz sağlam olsun, gerçek olsun
Evlenmeden öncede dedi sevmiyorum dedi sadece mecburum ona dediEvlendikten sonra onu sevmiyorum diyen adamdan ne umuyorsunuz? Karakter sıfır.
Kurtulduğunuza şükredin.
Yaptı. Benden ayrıldı bir kaç ay sonra annesinin istediği bi kızla nişanlandıHadi ya e peki nişanliniz hiçbise yapmadi mi bunlar bizi çok sevse olurdu ya ama diyorum
Kendi hür iradesiyle sevmediğini iddia ettiği bir kadınla evlendi. Size düşen artık ardınıza bakmamak.Evlenmeden öncede dedi sevmiyorum dedi sadece mecburum ona dedi