valla sigara konusunda bende fazlasıyla şikayetçiyim.
öncelikle şunu söyleyeyim 10 sene genelde günde yarım paket
bazen bir paket sigara içtim

ne yazıkkii
ve hamile kalmaya karar verdiğim gün vücüdum temizlensin diye bıraktım
bir anda söndürdüm.ve kalan paketimi parça pinçik ettim.pahalı bir markaydı da üstelik
evde içme yasağı koydum.eşim de uydu ve dışarda içmeye başladı
ama 1 hafta sonra o da bıraktı.böylece bu meretten kurtulmuş olduk.
bu başlığı bulmuşken yazmak istedim ne alaka falan demeyin hemen
belki bir kişiye sebep olurum ne biliyim.
arkadaşlar yapamam demeyin valla 4 sene falan olmuş bırakalı aşağı yukarı
inanın tekrar içmek aklmın köşesinden geçmezz.yok böyle bir esaret gerçekten..
paramızla yaptığımız en büyük kötülük kendimize .ne saçma bişeydir yaa.insan sonradan anlıyor.
herneyse birgün evime gelen arkdaşlarımdan bazıları ; hemde bebek görmeye hee
içeri girer girmez eee nerde sigara içecez dediler.benim balkonum yok.tüh napcaz şimdi dedim.herhalde hayat meselesi bu.
ne kadar acınacak bir durum.durun yahu iki laf etseydik.ben evime sigara için balkon mu yaptırsaydım.yada bir oda mı ayırsaydım dedim:)
ben kzıınca onlarda bana kızdılar belki de bilmiyorum ama umrumda değil açıkcası
ben kimsenin pis sigara kokusunu çekmek zorunda değilim .çocuğum hiç değil. evimde asla içemezler camda bile.
bende içilen eve gitmem olur biter.ama dışarda içenlere ne çare bulucaz.kaldırımda yürünmüyor ya.plaza önlerine ne demeli.sigara içenler durmadan aşağıda ama içemyenler full çalışıyor.bu ne saçma bir iş ?? sana gelince konu sahibi arkadaşım bence sonuna kadar haklısın.kayınvaliden olduğu için eksta özen beklemektesin ama maalesef o bir bağımlı.öncelikleri farklı.yanına haberli gelen astımlı torununu bile dumansız karşılayamıyorsa acırım ben o insana.yazıkkkkkkkk