• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yokluguna nasıl aliscam ?

aycaer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2017
32
10
1
32
Nisanlimdan ayrildim 1 hafta once 3 yildir birlikteydik ikimizde soguduk birbirimizden hatanin buyugu ondaydi tabi sorumlulugu kaldiramadi yanimdayken bile artik o sicakligi hissedemiyodum ama konduramiyodum . bi mesajla ayrildik ve bi kac kez mesaj attim engelledi bitmesini bende istiyodum cunku bana cok zarar verdi ama yillardir hayatimda olan insanin yoklugunu kabul edemiyorum beni sevmedigini soyledi buna bile inanmak gelmiyo icimden son bi gun olsun onumla gecirmek istiyorum ve cevaplanmamis sorularim var onlarin gercegini ogrenmek istiyorum nasil alisabilcem ben bu duruma ?

- zamanla unutur gidersin, şimdi acı olur ama sonra küllenir gider..
evlenmeden birşeyleri görmen daha iyi olmuş boşver..

Zaten karsi tarafta seni engellemis demekki oda artik sogumus ve btsin istemis bence uzerime gtme gttikce ters tepeblr en azndan ona birkacgun sure ver ve sessiz kal bnmde suan nisanlimla aram bzuk ayrilicak gbiyiz bnde ayni yollardan gcyrm 6gun boyu hiv aramadm yazmadm en son kendi msj atti herseyi zamana brkmak en iyisi ...

Ölüme bile alışan insan herşeye alışır
Alışırsın merak etme
Düşün bir anne daha gencecik yavrusunu kaybediyor daha konuşacağı evlendireceği torunlarını göreceği evladını
onun yokluğuna bile alışıyor
O kim ki alışımayacaksınız unutmayacaksın sizi engelleyen sevmediğini söyleyen bir alışkanlık sadece

Zaman ver kendine ve o kadar hırpalama. Allah yardımcın olsun ama unutuluyor.

Bu kadar takıntılı olmayın. Bir insanın sizi sonsuza kadar seveceğinin garantisi hiçbir zaman yok. 30 yıl evli kalıp boşanan çiftler bile varken yani. Ki bu nişanlınız olacak adam arkanızdan hakaretler falan etmişti sanırım, önceki konunuz böyle bir şeydi. "Nasıl bir adamla berabermişim ya?" diye tiksineceğinize "Nasıl unutacağım?" diyorsunuz, gözünüzü açın biraz.

Kimler kimlerin yokluğuna alışmıyor ki?Ölüm acısını bile kaldıracak güç vermiş Allah.Alışacaksın üstüne başkasını seveceksin ve iyi ki onunla olmamış diyeceksin.

Son bi gün daha.. cevapsız sorular..
Bunlar sadece kabullenememe..
3 yıl az bir zaman değil ama mutsuz eden biri için aglamayin.. mutlu olabilirdik çok anlamsiz.. sonuca bakmak lazım..

Nisanlimdan ayrildim 1 hafta once 3 yildir birlikteydik ikimizde soguduk birbirimizden hatanin buyugu ondaydi tabi sorumlulugu kaldiramadi yanimdayken bile artik o sicakligi hissedemiyodum ama konduramiyodum . bi mesajla ayrildik ve bi kac kez mesaj attim engelledi bitmesini bende istiyodum cunku bana cok zarar verdi ama yillardir hayatimda olan insanin yoklugunu kabul edemiyorum beni sevmedigini soyledi buna bile inanmak gelmiyo icimden son bi gun olsun onumla gecirmek istiyorum ve cevaplanmamis sorularim var onlarin gercegini ogrenmek istiyorum nasil alisabilcem ben bu duruma ?
Zamanla unutur iyiki bile dersin bosver gitmis bitmis

Seni sevmiyorum falan dedi diye hırs yapma sakın.kendini eve kapatma duygusal şarkılar dinleyip kendini bunalıma sokma dahada.biraz zamana ihtiyacın var geçer elbet

Bu ayrılık meselelerine zorlanan genelde hep kadınlar oluyor. Erkekler kadar ferah kalabilsek olaylara karşı keşke. İnş kolay atlatirsiniz açınızi Allah yardım etsin ins

Zaten aranizda oyle vazgecilmez bir ask yokmus ki. Ikiniz de sogumussunuz iste. Benim tavsiyem surekli olumsuz anilarinizi dusunun.

kimse vazgeçilmez değil bende 6 yıl önce attım nişan şimdi adı neydi durumundayım o derece... zaman zaman sadece zaman.

Back
X