• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YOKLUKTA TANIDIM ARKADASLARIMI.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.067
448
600 tl param kalmisti demistim.sidi 400 tl kaldi...kizim dun geldi.ve ne yapacgmi bilemyrm..babasindan gecen oglum ablasi icin para istemis..o da x abiden borc aldim 50 tl var yoksa verirdim demis...tazminat 100 milyar aldi.ise giris cikis yapti ki nafaka az odesin..

Dun en yakin kardes gibi yakin lise arkafaslrm yazdi sana gelelimmi aksm.cok yakin oldgmuz icin yazdim.cnm cayim,yagim dahi bitti.evde her sey sifir.cok zor donemlerdeyim.isede baslamdm.gulucuk atti...sonra aaa ciddimisin dedi.evt dedim.yok biz illahi pasta borek istemyrz cekirdek cay olur dedi....daha ne denir ki...dogalgaz gecen kesildi onu actirdim dedim.aaa cok uzuldm dedi...sabah aradi...gulucugu saka yapion zannetim de yazdim alinma dedi..evt ben esprili biriyim belki oyle zannetti...peki neden gelmedi..diger arkadssda whatsaptan yazmis cok uzldm yapablcgmiz bir sey olursa soyle....
Ne soylenir ki...bir gun bir arkadasimiz bu durumdaydi.bu 2 arkdsi aradim hepsine bir seyler aldirfim yaptirdim v3 ziyaretine gittik....bu arkadaslarla evvelki hafta oturuyorduk beni anlatiyor...nice1985 cok comert.bir gun izmite gittik sadece 20 tlsi var...hic bir geliride yok.unuverstli cocuk ihtiyaci icin istedi..kitap satiyordu...cikardi hepsini ona verdi...ben yapmazdim.ama nice1985 cok comert.bu huyunu hep takdir ederim dedi...keske sende oyle olsan arkadasim...bana cekirdek cay iceriz diyene kdr aksm geliyorz bize kapini acman yeter diyip....derdimi dinleyip bana bu gunler gecicek deselerdi....inanirmisiniz ikisi de cok zengin.olsun cennetin kapisini COMERTLER açacak.

Bu konuyu açmak ve böyle düşünmek için biraz erken davranmışsınız. Haftasonu herkesin bir planı var belki bir şey düşündüler sizin için müsait olmayı bekliyorlardır. Tabi böyle bir şey yoksa da kendi ayıpları. Ama üzmeyin kendinizi elbet güzel günler gelir.

Üzülmeyin tanımış oldunuz. Öyle bakın olaya. Belki düşünmemişlerdir diyeceğim ama açık açık söylemişsiniz. Daha nasıl anlatılırdı bilemeyeceğim. Allah yardımcınız olsun. İleride durumlarınız düzelince bu yaptıklarını hatırlayın,lütfen unutmayın

Bu konuyu açmak ve böyle düşünmek için biraz erken davranmışsınız. Haftasonu herkesin bir planı var belki bir şey düşündüler sizin için müsait olmayı bekliyorlardır. Tabi böyle bir şey yoksa da kendi ayıpları. Ama üzmeyin kendinizi elbet güzel günler gelir.
bana gelmek istediler...bende durumumu izzah ettim...o aksm yok diye gelinmezmi?ben olsam o aksm giderdim arkadasimin yanina...ben beklenti icinde dglm ki..yanimda olsun istedim.digeri aramadi bile.

Ins cnm guzel gunler gelecek.

Beklentilerinizi en aza indirgerseniz hayal kırıklığınızda az olur.
Belki o an düşünememişlerdir. Ya da sizi incitmekten korkmuşlardır.
Beklentim sadece pastam boregim cayim yokken de gelip yanimda oturmalariydi....bu beklenti degilki...yanlismiyim arkadasim.hastalanani neden ziyaret ederiz...hastaligina sifa olacagimizdan dgl...ona moral olsun diye...bu beklentimi...bilemiyorum ki.

Yani bir arkadasim bana evde hic bisey yok dese evdekinden bolüp giderim param yoksada. Cok guzel gunlerin olsun nice. Bol kazancli cok mutlu gunlerin olsun.
O serefsiz kocanda cocuklarindan kısıp baska kadinlarla yiyor. Fitil fitil gelsin burnundan. Sürüm sürum surundunde bi su vereni olmasın.

Yani bir arkadasim bana evde hic bisey yok dese evdekinden bolüp giderim param yoksada. Cok guzel gunlerin olsun nice. Bol kazancli cok mutlu gunlerin olsun.
O serefsiz kocanda cocuklarindan kısıp baska kadinlarla yiyor. Fitil fitil gelsin burnundan. Sürüm sürum surundunde bi su vereni olmasın.
Ins...ben o pisik kocayi allaha biraktim.bu gun kizim geldi.sevinemedim bile...

Böyle yazdığınız için beklenti içinde olduğunuzu düşündüm Belliki çok hassas bir dönemden geçiyorsunuz. Allah yardımcınız olsun
Onu yazmamdaki amac belki onlarinda maddiyati yok diyenler olur diye yazdim cnm..ALLAH RAZI OLSN.

Allah yardımcınız olsun :dua:

Ben de kazadan sonra tanıdım arkadaşlarımı :63: kazadan sonra 1 sene evimde raporlu gecirdim..sosyal medyadan ailem foto atardı..bende begenirdim..aksamina beni merak edip gelmek isteyen arkadaslarim olurdu..3 den fazla ayni hareket olunca ..değer verdiğiniz arkadaşlarım bunlarmis diyorum :işsiz: neyse işe başladım.bu kişiler sürekli sana gelmek istiyoruz moddalardi..kötü günümde yanımda olmayan iyi günümde de yanımda olmasınlar.. ben bana yeterim :KK52: hayat bizleri olgunlastiriyo :KK76:

arkadaşım ınsallah kısa sürede iş bulursun :dua:

bana gelmek istediler...bende durumumu izzah ettim...o aksm yok diye gelinmezmi?ben olsam o aksm giderdim arkadasimin yanina...ben beklenti icinde dglm ki..yanimda olsun istedim.digeri aramadi bile.
Sizin bahane urettiginizi dusunmus de olabilirler hep kendi acinizdan dusunmeyin

Back
X