- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.067
- 448
Elim ayagim tutuyor cok şukur.isten de hbr bekliyorm.Bir şey anlamadım.
İnsanlar kötü bir şey dememiş ki yani.
İnsanları resmen reddetmişsiniz telefonda. "Yok, gerekirse sadece oturalım, ama nolur gelelim" mi diyeceklerdi? Siz bence iğneyi kendinize batırın. Kötü olmak bir yana dursun, ertesi güne yaptığı gülücük için bile alınma diye iletişime geçecek kadar ince insanlarmış. Elimizden bir şey gelirse söyle yapalım da demişler. Sorun ne?
Ayrıca herkesin parası kendine... eliniz ayağınız tutuyor. Bu kadar kötüyse durumunuz, gerekirse merdiven siler, para kazanırsınız. Ayıp değil, yasak değil, nice insan böyle geçiniyor.
Ben sizin hiç bir haklı yanınızı göremedim. Sizin maddi durumunuzun suçlusu elalem değil ki yani.
Bazen dert anlatmaya korkuyorm.burasi da bir derdim var kosesi...her seyi ayrintisiyla yazamiyabiliyoruz.tabikide elestrip soracaksiniz.Bir şey anlamadım.
İnsanlar kötü bir şey dememiş ki yani.
İnsanları resmen reddetmişsiniz telefonda. "Yok, gerekirse sadece oturalım, ama nolur gelelim" mi diyeceklerdi? Siz bence iğneyi kendinize batırın. Kötü olmak bir yana dursun, ertesi güne yaptığı gülücük için bile alınma diye iletişime geçecek kadar ince insanlarmış. Elimizden bir şey gelirse söyle yapalım da demişler. Sorun ne?
Ayrıca herkesin parası kendine... eliniz ayağınız tutuyor. Bu kadar kötüyse durumunuz, gerekirse merdiven siler, para kazanırsınız. Ayıp değil, yasak değil, nice insan böyle geçiniyor.
Ben sizin hiç bir haklı yanınızı göremedim. Sizin maddi durumunuzun suçlusu elalem değil ki yani.
Elim ayagim cok sukur tutuyor.en buyuk zenginlik bu.is basvurum 3 hafta sonra baslarsin d3diler.ve bu surectede diger mudur erken baslatabilirim dedigi icin muallakda kaldim...baska bir seye kalkisamadim...arkadaslarim kardesten öte...
Gecen haftalar biri cagirdi..onda topandik..ve durumumu kizima bu ay nsl para yolluycam..koca pisligi vermiyo..istende hbr cikmadi...ona gondersem ben ne yaparim..ilk d3fa bu duruma dustum dedim.kizimin ayakkabi goysi ihtiyacida var..kisa girdik dedim....bunlari biliyolardi....sohbet arasinda haftaya sana geliriz dediler..bana..bende ise basliyum hbr veririm kizlar d3dim....daha nsl acik soyliyim ki...
Gecen gunde msaj yazdi.sana gelecegiz aksam...bende durumumu izzah etmk durumunda kaldim....tabiki onlarin paralari beni ilgilendirmez....ama benim ise baslamadigimi biliyor evvelinde.sorunlarimi biliyor evvelinde....
Simdi kendimi anlatcam ovmeyin kendinizi diye biri yazmis.....ama soylemek ifade etmk istiyorm...normalde toplandigimizda cok gzl seyler yaparim.ama bu sefer yok..yokki yapayim...o nedenle aciklama durumunda kaldim...
Normalde maddi durumu iyi olan biriyim.2 katli evim var.evim her seyim hic kimsede olmayan belki.bunu neden yazdim...ben dilenci dglm....ben zora dusen biriyim..bir muddet ins.ve insanlar sinanir...bende o donemlerden birindeyim.benim sinavimsa bu baskalrininda sinavi... eski eşinozellikle..bu durumda olammaizin tek neseni onun uckuru icin koşmasi.
Bilemiyorum ki nasil ifade etsem.belki bu zor gunlerde alunganlik mi yaptim....su anda anneme geldim..ona bile anlatmam...ben babamdan hic bir zmn para bile istemedim.ama biz 3 arkadas her seyimizi ama her seyimizi bilir paylasiriz...arkadas denilince bizdik..