• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yokmu bu erkekleri değiştiricek bir formül!!!??

Birde demezlermi -- erkeğin güzeli çirkini olmaz diye...

Ne iğrenç bir cümle, erkek olsun da nasıl olursa olsun mu?
 
bu forumdaki cogu kişi eşinden şikayetçi. En büyüğü benim... Eşim ailesine bağlı ve cok ezdiricek bir tip ezdirmemeye calısıyorum hep yanlıs anlıyor beni. Dısarıdada öyle cok cıkarmaz yılda 1 o da bütün yıl konu olur :KK43:) Yokmu bunları mum yapacak bir formül. Tek sıgınagım dualar. Sabırsızız biz kullar hemen olsun istiyoruz. Ama onun dışında taktikler bekliyorum eşleri nasıl kendi yanımıza cekebiliriz.? Her istediğimizi yaptırabiliriz? Bize ilgili davranmalarını sağlayabiliriz??? Tecrübeleri bekliyorum :)

Ben sizi anlamaya çalışıyorum. Hadi önceden geziyordu ama evlenince gezmedi, hadi önceden ailesine karşı savunuyordu ama evlenince savunmadı(Ki ben nişan düğün faslında kesin bu konuda renk verdiğini düşünüyorum. Bu derece olan insanlar bir yerden belli etmeden duramazlar) Ama yani geri kafalı olduğu da mı evlendikten sonra ortaya çıktı. Evlenmeden önce çok iyiydi de sonra mı otobüse binmenize bile izin vermedi.

Tamam hadi bunların hepsi böyle. Peki evlendikten sonra bunlar yaşandı neden çocuk? Çocuğunuzun bu adamla bu aile ile göreceği baskıyı hayal edebiliyor musunuz? Yazık değil mi ona? Lütfen çocuktan önce bu kadar değildi çocuktan sonra bu kadar oldu demeyin.
 
Back
X