yokmudur böyle tatil yeri :(

eşimle yaz planımız; edepsizliğin dibine vurmak...

deniz ve havuz kenarında ben bikini giyicem (vuuuuuuuuu), eşim diz üstü şortunu giyecek (vuuuuuuuu)

yemeğin yanında bira ya da rakı içicez (vuuuuuuuu)

utanmadan bir de güneşlenirmişiz deniz kıyafetleriyle (çifte vuuuuuuu)

yazmam gerekiyor size.

klavyede yazdıklarımız, tonlama ve yüz ifadeleri olmadan okunduğu için, "a" demekten demeye fark oluyor. keşke, "eşimle içki kullanmıyoruz, mümkünse içki olmayan, tam aile yeri denebilecek (üstsüz güneşlenmenin yasak olduğu mesela) bir yer arıyoruz" şeklinde yazsaydınız.

tepkiler aslında direkt size değil bence, kutuplaştırdılar ya bizleri iyice, ondan bütün bunlar.

eşimle yaz planımız; edepsizliğin dibine vurmak...

deniz ve havuz kenarında ben bikini giyicem (vuuuuuuuuu), eşim diz üstü şortunu giyecek (vuuuuuuuu)

yemeğin yanında bira ya da rakı içicez (vuuuuuuuu)

utanmadan bir de güneşlenirmişiz deniz kıyafetleriyle (çifte vuuuuuuu)

yazmam gerekiyor size.

klavyede yazdıklarımız, tonlama ve yüz ifadeleri olmadan okunduğu için, "a" demekten demeye fark oluyor. keşke, "eşimle içki kullanmıyoruz, mümkünse içki olmayan, tam aile yeri denebilecek (üstsüz güneşlenmenin yasak olduğu mesela) bir yer arıyoruz" şeklinde yazsaydınız.

tepkiler aslında direkt size değil bence, kutuplaştırdılar ya bizleri iyice, ondan bütün bunlar.

cnm zaten ilk giriş konumda edepli biyer olsun dedikten sonra izah ettim, detaylıca anlattım.. herkes ne anlamak istiyorsa o tarafa çekiyor...
polemik çıksın tartışalım gibisinden...
ben sadece eşimle ne zmandır böyle yakın biyer bulamadık burdan belki tavsiye eden olurda inceler bakar gideriz diye konu açtım...nerelere getirdiiler konuyu...hayret bişey gerçekten....

Arkadaşım sen ne istediğini ne kadar açıklarsan açıkla başına edepli kelimesini koymuşsun buda senin gibi olmayanları edepsiz gördüğün anlamına gelir eğer o kelimeyi hiç kullanmadan anlatsaydın derdini zaten ne hakla bir tepkimiz olurduki nasıl tatil yaparsan yap.Arkadaş kutuplaştırmışlar bizleri diyor ama ben kapalılara saygı gösterirken onlar beni edepsiz olarak görürlerse orda duracaklar işde hadlerinide bilecekler.Sen o edep kelimesini kaldır iyisimi arkadaşım ordan

Son düzenleme:
cnm zaten ilk giriş konumda edepli biyer olsun dedikten sonra izah ettim, detaylıca anlattım.. herkes ne anlamak istiyorsa o tarafa çekiyor...
polemik çıksın tartışalım gibisinden...
ben sadece eşimle ne zmandır böyle yakın biyer bulamadık burdan belki tavsiye eden olurda inceler bakar gideriz diye konu açtım...nerelere getirdiiler konuyu...hayret bişey gerçekten....

herkesin bir sınırı var elbette. akdenizde doğdum büyüdüm, izmirde yaşadım, belki de bu sebeplerden kaba tabirle "oha" deme sınırım yüksekte. elbette ben de eşimin sağında solunda üstsüz güneşlenip yatan birisi olsa rahatsız olurum (bir de benimkilerden güzelse göğüsleri, oracıkta kanser olurum mazallah).

öte yandan şunu da göz önünde bulundurun, yabancı ağırlıklı yerlerde asla gözlerini dikip bakmaz size erkekler. belki doymuşluk, belki normal görme nedeniyle, hiç rahatsız olmazsınız. ama yerli otellerde (sadece yerli müşterisi olan yerlerde) öküz gibi bakan çok olur, karısı marısı yanındayken hem de. biz eşimle yabancı turist ağırlıklı yerleri seçiyoruz bu yüzden, şaka gibi dimi... hakaret amaçlı "gavur" dedikleri adamlar, 1000 basar edepte.

Son düzenleme:
Arkadaşım sen ne istediğini ne kadar açıklarsan açıkla başına edepli kelimesini koymuşsun buda senin gibi olmayanları edepsiz gördüğün anlamına gelir eğer o kelimeyi hiç kullanmadan anlatsaydın derdini zaten ne hakla bir tepkimiz olurduki nasıl tatil yaparsan yap.Arkadaş kutuplaştırmışlar bizleri diyor ama ben kapalılara saygı gösterirken onlar beni edepsiz olarak görürlerse orda duracaklar işde hadlerinide bilecekler.Sen o edep kelimesini kaldır iyisimi arkadaşım ordan

ben kimseye edepsiz yakıştırmasında bulunmadım....
benimde her fikre saygım var....tercih meselesi sonuçta benim gibi düşünen iyidir, düşünmeyen kötüdür tezini asla savunmam...
ama öyle bişekilde savunmaya geçtiniz ki, sanki ben faryat figan burda bikini falan giyene alkol alana kötü konuşmuşum gibi yansıttınız...aksine herkesin kendi tercihi...beni ne ilgilendirir ki...
ben edepli kelimesini yazıp ardından anlattım zaten...herkesin edep anlayışı farklı haliyle...
mevzu uzadı gitti....ben hala aynen dediğim gibi diyorum....kadın erkek dip dibe turistlerin falan üstsüz ne bileyim alkol kullanımı su gibi, lakayıt hareketlerin olduğu yerleri kastettim ve bizim tarzımıza göre buralar bize ters....
herkes anlamak istediği tarafa çekiyor....

Son düzenleme:
Bu forumda en nefret ettiğim şey konu sahibine çullanmak üstüne gitmek açığını yakalamak ve saldırmak. Ancak beni de rahatsız etti edepli bir yer olsun diye bir cümle kurman. Sadece tercih ettiğin özellikleri yazmış olsaydın eğer zaten hiç kimse sana bu arz yorumlar yapmazdı.
Eşimle kıbrıs için erken rezervasyon yaptırdık temmuz ayı için. Şimdi ben senin istediğin özelliklerde bir yere gitmiyorum. Sorum ise şu benim gideceğim yer nasıl bir yer peki? Peki ben edepsiz miyim?
Kötü niyetli değilsin ama talihsiz bir cümle kurmuşsun daha fazla uzatmanın da bir anlamı yok.

Sizin ne kastettiğinizi herkes bal gibi anladı sağa sola çekiştirmeye gerek yok.Kimseye saygısızlık etmediniz herkesin hayat tarzına uygun tatil mekanı araması doğal..ben de edepli bi yer arıyorum evet, edeplinin sözlük karşılığı bikini giymeyen veya içki içmeyen kişi mi acaba?hayret ediyorum yani...

Armutluya gidebilirsiniz karma havuz var oyle biliyorum ama simdiden yer ayirtmaniz gerek oteller dolmadan.

canım armtluya gıdıyoruz bız sureklı, karma havuz olduugnu bılmıyorum yok sanıyorum ama aıle havuzları var ozel, esınle cocugunla gıdersın, hergun havuz denız bayıyor zaten, sahılıde guzel karma da var hanımlara ozelde var. bız cok memnunuz

Back
X