Yokoledunya'nın Diyet Günlüğü

selam ben de kilo vermek istiyorum aynı senin gibi bebek öncesi zayıflamak isteyenlerdenim ve senin gibi de 15 kilo fazlalığım var
ancak düzen tutturamadım gitti bir bak istersen menülerime..

BENDE AYNI PSİKOLOJİDE DEVAM EDİYORUM HAYATIMA..HAMİLE KALMAK İSTİYORUM AMA BU KİLODA MÜMKÜN DEĞİL.. ERTELİYORUM SÜREKLİ..VERMEM GEREKEN 15 KİLO VAR..1 AYDIR DİKKAT EDİYORUM 4 KİLO VERDİM...

hoşgeldin canım
sende menülerini paylaş emin ol dikkat etmeye başlayacaksın
sonuçta sağlıklı ve rahat bi hamilelik için bu şart ben eğer bu kiloyla hamile kalırsam sadece 15 kiloyla 100 ü bulacağım ki ben 15 den fazla kilo alıyorum vede geri vermek inan okadar da kolay olmuyo yani bende 2 hamileliğimde öyle oldu oyüzden bi 70 e düşsem çok rahat olucak
doğum sonrası o kiloyla bebeğime eşime ve diğer kızlarıma nekadar faydalı olabilirim ki dimi ama

hem sende bir ay da 4 kilo baya iyi vermişsin neler yaptın anlatırmısın

merhabaaaaaa topik dikatimi çekti yazmak istedim benimde10kilo kadar fazlam var 15 de olabilir:)boyum 170 kilom aynı sizinkilerle 84.7 çıktım bu sabah, 85 diyelim ,bende bebek olayını erteleyenlerdenim bu kilo ile hamile kalmak beni çok korkutuyor şimdi bile hantalım o zaman ne olur kim biliryaşım29 yaza kadar vermem lazım diye düşünüyorum ama uzun süreli diyetler yapamıyorum .çabuk sıkılıyorum bir ara burdaki günlüklere takıldım çok etkili oluyu menü paylaşmak ama sayfalar hızlı ilerliyoo diğer arkadaşların yorumlarını menülerini okumaktan yoruluyorum ,işten geliyorum en az yarım saat okumam gerekiyor bu sefer kızımm çıldırıyorr aslında çok da hareketliyim çalışıyorum evde hiç oturmam ama yine de metabolizmam yavaş .hamur işleriyle aram çokiyi .yapmazsam iyi ama gözüm görürse dayanamam ,ama kendimde birşey keşfettim belli hedeflerde daha iyimotive oluyorum mesela geçen ay bir düğün vardı.elbisem biraz dar geldi 20gün g ibi bir sürede4 kilo verdim tabi düğün bitti ben homini yemeye devamm bilmiyorum halimiz ne olacakkk:

[QUOTE=
hoşgeldin canım*
sende menülerini paylaş emin ol dikkat etmeye başlayacaksın*
sonuçta sağlıklı ve rahat bi hamilelik için bu şart ben eğer bu kiloyla hamile kalırsam sadece 15 kiloyla 100 ü bulacağım ki ben 15 den fazla kilo alıyorum vede geri vermek inan okadar da kolay olmuyo yani bende 2 hamileliğimde öyle oldu oyüzden bi 70 e düşsem çok rahat olucak
doğum sonrası o kiloyla bebeğime eşime ve diğer kızlarıma nekadar faydalı olabilirim ki dimi ama

hem sende bir ay da 4 kilo baya iyi vermişsin neler yaptın anlatırmısın

hoşbulduk canım..
çok katı bir diyetle başlamak istemedim..her gün 2-3 litreye yakın karbonatlı su içiyorum..mutlaka kahvaltı yapıyorum..yeşillik peynir zeytin yumurta .. akşam yemeklerindeki porsiyonlarımı azalttım..tabi birde akşam yemeğinden sonra yediğim tatlı olayını bitirdim.. tatlı isteğinide kuru meyvelerden oluşturduğum tabaka gidermeye başladım..birde türk kahvesi mutlaka içiyorum..henüz sıkılmadan devam edebiliyorum..en güzelide bu..

dün giremedim bayanlar işte dün yediklerim

sabah 2 dilim kızarmış ekmek
4 zeytin
şekersiz çay

öğlen 1 simit

akşam 1 kase şehriye çorbası

dün dışarıdaydım hep su içmeyi hep unuttum

şimdi bayanlar katı diyetler, metabolizma hızı falan diyoruz ya ben bunu çok yaşadım yaa öyle az az sık sık falan verdirmiyo benm kilolarımı en azından kendimi denedim ben öyle veremiyorum ben geçtiğimiz ay yaptım bi diyet ama akşamlarıda dans ediyordum tartılmadım ama sıkılaştıgımı çok net anladım eteklerim olmuyordu hepsi oldu belimde biriken o yağ tabakası gitmişti sanki ve hiç bişe yemiodum nerdeyse evet iyi değil ama en azından ekmeği tamamen çıkarmıştım hayatımdan TAMAMEN :d o yüzden ben gayet katı uygulamak istiorum aralarda sadece kayısı çayı yeşil çay normal çay yada bazen meyve tüketirim yoksa gitmiyo (( tavsiyelerinizi beklerim tabiki

slm banada yer acın bakem :)))

uffıkı gun once pko oldugumu ogrendım eksıkmıs gıbı,,zaten cıkolata kıstı ve mıyom vardı ,,,uff uff
doktor 20 hatta 25 kılo ver tup bebek yapalım dedı,hatta cıddı kılo verdıgım ıcın pko ve mıyom olayının gıdebılcegını soyledı,,
yarın ıtıbarıyle baslıorum ,ıuc gun kendıme ızın verdım ne ıstıosam yıyorum,,ama yarın sabah eyvallahı yok baslıcam :))

Son düzenleme:
bende yarın ısvec dıyetıne baslıcam :))) ıkı hafta mıdeyı kucultmekde yarar var:)

ya o karbonatlı su ne ? dokunmaz mı mıdeye:)

bende yarın ısvec dıyetıne baslıcam :))) ıkı hafta mıdeyı kucultmekde yarar var:)

ya o karbonatlı su ne ? dokunmaz mı mıdeye:)

canım alkali diyet diye bir olay var..ayşegül çoruhlu nun kitabı şu aralar inceliyorum..mantıklı geldi suyun ph derecesini arttırarak vücudunda biriken asitlenmeyi gideriyorsun..yiyeceklerden aldığımız asit vücudun yağ yakımını engelliyormuş..alkali diyette ilk adım suyun ph arttırmak..mutlaka incelemenizi tavsiye ederimm.
kahveye gelince tamamen keyiften..yani bir etkisini bilmiyorum..kahve benim akşamları tatlı istediğimi bastırıyor..
kilo vermeden hamilelik sürecinin ve sonrasının çok zor olacağını düşünüyorum.. eşim doktor..kilolu bir arkadaşım hamile kaldığında cok zorlanacağını ve yanlış yaptığının yorumunu yapmıştı..tabi bende mesajı çoktan almıştım o zamanlar ..ancak yeni eyleme geçebildim.. :))

merhaba kızlar bende sürekli diyet yapma çabasında olanlardanım geçen yıl kilom 67 diydi haziranda 61 e kadar düşmüştüm ama ozamandan beri bebek planı var sporuda bıraktım diyetide ve kilocuklar geri geldi işin kötüsü ortada bebekde yok onu beklemekten sıkıldım artık ve kilo vermem lazım yarın diyetisyenden randevu alıcam hamile kalsamda devam ederim sanırım ilk aylarda kilo almamam lazım.boyum 158 kilomda 66 .kendime bakmaktan nefret eder oldum çok cnm sıkılıyor.her akşam yazarım bir günde ne yediğimide umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız şimdilik hedefim 60 olmak

ne güzel vermişsin kilolarını..o zaman hamile kalsaydın dikkatli bir hamilelikle birlikte en fazla 71 olurdun.. işte en çok insanda buna üzülüyor..bende 72 kiloyken hamilelik düşünmedim yazın 80kiloya kadar çıktım..ortada bebekte yok..şimdi 75 kiloyum.. daha aldıklarımı vermek için çabalıyorum.. her gün etrafımda yeni hamile haberleri duyarken insanın kendisi için bir kez daha üzülüyor.. umarım birlikte 2 3 ay içinde istediğimiz kiloya inebiliriz

alkali diyet bu arada erkek bebek bekleyenler içinde idealmiş geçenlerde okumuştum. deneyelim bakalım oranı 3lt suya 2 tatlı kaşığı galiba dimi

ooo topik çoğalmış görmeyeli ne güzel ne güzelll hepiniz hoş geldiniz...
kızlar benm baskülüm yoktu sipariş verdim netten yakında gelir kaç kiloyum bilmiom ama geçen bi magazada 38 beden etek cuk oturdu şok geçirdim kilomu çok merak ediom

olsun eyleme gec de olsa gecdın ya onemlı olan bu :)) yanı hıc denemedım karbonatlı su olayını yararı olur ıllakı ama ıcebılırmıyım bılmıorum :)))))

benımde dıette ılk gunm galıba zor geccek bugun,,bıde adet oldum ılk gunum off offf

1litre suya 1 çay kaşığı diye biliyorum o şekilde içiyorum.. tadı kötü olmuyor ben sıkıntısız tüketiyorum..

günlük içtiğiniz suyamı katıyorsunuz karbonatı.ekstra birşey yapıyormusunuz bu diyet için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…