- Konu Sahibi yokoledunya
-
selam ben de kilo vermek istiyorum aynı senin gibi bebek öncesi zayıflamak isteyenlerdenim ve senin gibi de 15 kilo fazlalığım var
ancak düzen tutturamadım gitti bir bak istersen menülerime..
BENDE AYNI PSİKOLOJİDE DEVAM EDİYORUM HAYATIMA..HAMİLE KALMAK İSTİYORUM AMA BU KİLODA MÜMKÜN DEĞİL.. ERTELİYORUM SÜREKLİ..VERMEM GEREKEN 15 KİLO VAR..1 AYDIR DİKKAT EDİYORUM 4 KİLO VERDİM...
hoşgeldin canım* sende menülerini paylaş emin ol dikkat etmeye başlayacaksın* sonuçta sağlıklı ve rahat bi hamilelik için bu şart ben eğer bu kiloyla hamile kalırsam sadece 15 kiloyla 100 ü bulacağım ki ben 15 den fazla kilo alıyorum vede geri vermek inan okadar da kolay olmuyo yani bende 2 hamileliğimde öyle oldu oyüzden bi 70 e düşsem çok rahat olucak doğum sonrası o kiloyla bebeğime eşime ve diğer kızlarıma nekadar faydalı olabilirim ki dimi ama hem sende bir ay da 4 kilo baya iyi vermişsin neler yaptın anlatırmısın hoşbulduk canım.. çok katı bir diyetle başlamak istemedim..her gün 2-3 litreye yakın karbonatlı su içiyorum..mutlaka kahvaltı yapıyorum..yeşillik peynir zeytin yumurta .. akşam yemeklerindeki porsiyonlarımı azalttım..tabi birde akşam yemeğinden sonra yediğim tatlı olayını bitirdim.. tatlı isteğinide kuru meyvelerden oluşturduğum tabaka gidermeye başladım..birde türk kahvesi mutlaka içiyorum..henüz sıkılmadan devam edebiliyorum..en güzelide bu..[/QUOTE .!.:canım bu karbonatlı su ve kahvenin faydası ne açabilirmisin konuyu:26:
bende yarın ısvec dıyetıne baslıcam :))) ıkı hafta mıdeyı kucultmekde yarar var:)
ya o karbonatlı su ne ? dokunmaz mı mıdeye:)
merhaba kızlar bende sürekli diyet yapma çabasında olanlardanım geçen yıl kilom 67 diydi haziranda 61 e kadar düşmüştüm ama ozamandan beri bebek planı var sporuda bıraktım diyetide ve kilocuklar geri geldi işin kötüsü ortada bebekde yok onu beklemekten sıkıldım artık ve kilo vermem lazım yarın diyetisyenden randevu alıcam hamile kalsamda devam ederim sanırım ilk aylarda kilo almamam lazım.boyum 158 kilomda 66 .kendime bakmaktan nefret eder oldum çok cnm sıkılıyor.her akşam yazarım bir günde ne yediğimide umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız şimdilik hedefim 60 olmak
canım alkali diyet diye bir olay var..ayşegül çoruhlu nun kitabı şu aralar inceliyorum..mantıklı geldi suyun ph derecesini arttırarak vücudunda biriken asitlenmeyi gideriyorsun..yiyeceklerden aldığımız asit vücudun yağ yakımını engelliyormuş..alkali diyette ilk adım suyun ph arttırmak..mutlaka incelemenizi tavsiye ederimm.
kahveye gelince tamamen keyiften..yani bir etkisini bilmiyorum..kahve benim akşamları tatlı istediğimi bastırıyor..
kilo vermeden hamilelik sürecinin ve sonrasının çok zor olacağını düşünüyorum.. eşim doktor..kilolu bir arkadaşım hamile kaldığında cok zorlanacağını ve yanlış yaptığının yorumunu yapmıştı..tabi bende mesajı çoktan almıştım o zamanlar ..ancak yeni eyleme geçebildim.. :))
canım alkali diyet diye bir olay var..ayşegül çoruhlu nun kitabı şu aralar inceliyorum..mantıklı geldi suyun ph derecesini arttırarak vücudunda biriken asitlenmeyi gideriyorsun..yiyeceklerden aldığımız asit vücudun yağ yakımını engelliyormuş..alkali diyette ilk adım suyun ph arttırmak..mutlaka incelemenizi tavsiye ederimm.
kahveye gelince tamamen keyiften..yani bir etkisini bilmiyorum..kahve benim akşamları tatlı istediğimi bastırıyor..
kilo vermeden hamilelik sürecinin ve sonrasının çok zor olacağını düşünüyorum.. eşim doktor..kilolu bir arkadaşım hamile kaldığında cok zorlanacağını ve yanlış yaptığının yorumunu yapmıştı..tabi bende mesajı çoktan almıştım o zamanlar ..ancak yeni eyleme geçebildim.. :))
alkali diyet bu arada erkek bebek bekleyenler içinde idealmiş geçenlerde okumuştum. deneyelim bakalım oranı 3lt suya 2 tatlı kaşığı galiba dimi
1litre suya 1 çay kaşığı diye biliyorum o şekilde içiyorum.. tadı kötü olmuyor ben sıkıntısız tüketiyorum..
günlük içtiğiniz suyamı katıyorsunuz karbonatı.ekstra birşey yapıyormusunuz bu diyet için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?