yoksa ablam kandırılıyormu???

everytime_night

Güzel günler bizi bekler
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
1.549
457
323
herkese iyi akşamlar...ben ablamdan önce evlendim o hala bekar çok sorunlar yaşadı tam evlenmek üzereyken yani hazırlıklar yaparken terkedildi şimdi yine görüştügü biri var ve çocuk benimle yaşıt yani 6 yaş küçük ablamdan babamın haberi yok ama büyük ablamla annem tabiki karşı çıktılar bu duruma olurmu öyle şey yaşı küçük falan olmaz diye ben destek oldum yani sonuçta ablam 31 yaşında iyisini kötüsünü o bilir dedim ama artık çok garip bir hal aldı olay yani ablam sanırım aşık olduğu için bazı şeyleri göremiyor sewgilisi çalışmıyor polislik sınavlarına çalışıyormuş ablamsa bir üniversite kantininde çalışıyor bazen izin bile alamıyor hatta orda kaldığı bile oluyor çok kötü bir çalışma ortamı var yani çok yoğun tempolu ve kazandığı parayı direk bankaya yatırıyor para biriktiyorlarmış güya çocukla ama çocuğun hiçbir katkısı yok geçen yaz ablam bilgisayar aldı kendine sonra sewgilisi 1-2 aylığına almış bilgisayarı sonrada kendi liseye giden kızkardeşine vermiş ablam hiçbişey demedi yani hediye etti direk geçen ay yine bi bilgisayar aldı ve çocuk yine istemiş bilgisayarı ablamda söylemiş bak ödünç veriyorum diye tamam demiş ama o bilgisayarıda üstlenmiş sınavlara hazırlanıyorum lazım oluyor falan demiş ve ablam ağzını açıp hiçbişey demiyor sanki ablamı kullanıyor gibi geliyor bana ablam küçük bi kız gibi dawranıyor sanki çok cahil tanıyamıyorum artık onu az önce annem aradı ablam sewgilisinin erkek kardeşine 700 milyonluk telefon almış düşündükçe deli oluyorum ablam kırık telefonla geziyor üstelik evlencek diye para biriktiriyor üstüne başına bile almıyor ya o çocukla tanıştığından beri sefil gibi geziyor sewgilisi zaten çalışmıyor durumlarıda kötü babası inşaatlarda çalışıyormuş ee kim ödücek tabiki ablam ödücek aldıkları telefonu çok kötüyüm çok kızgınım ablama sewgilisinin annesi ablamın yaşını duyunca ben o kıza gelin demem demiş çünkü ablamın yaşını sorun ediyor babasıda güya evlenince bizimle oturun demiş yani sewgilisi anlatıyo bunları ablama evde zaten 2 tane kardeşi bir ve dedesi varmış çocuğun nasıl olcak anlamadım en son olayda ablam biriktirdiği 7,5 milayrlık altınlarını çocuğa vermiş onda dursun diye parada değilim ama ablamın emeği sağlığı gidiyor o çocuk resmen kandırıyor ablamı niye bankaya yatırmıyorda çocuğa veriyor koskaca kadın niye göremiyor bazı sorunları benmi abartıyorum okuyunca sizde öyle anlamadınızmı ablam zaten çok ağır bir depresyon geçirdi yeni atlattı hatta sonra bu çocukla tanıştı tek korkum ablamın yine hastalanmaması kandırılmaması konuyu açamıyorum ablama hemen tersliyor napcağımı şaşırdım annemler zaten artık ilgilenmiyor onlarda çok kızıyor çünki ablama nasıl bu çocuğun yanlışlarını görücek ablam bi türlü çıkamadım işin içinden:((

yazık ya garibim,seviyor demekki,gözü hiç bişe görmüyor..günah ama,bencede çocuk onu sevmiyor kulllanıyor parasını..nasıl verir altınlarını emeklerini.off ya.vicdansıza denk gelmiş.umarım açar gözlerini.

kandırılıyor mu nun "mu" soru eki fazla, ablan alenen kandırılıyor.

ablan kendini daha beter bir felakete doğru sürüklüyor.

ablan yaşadığı olaylardan ders çıkarmamış gibi.

bir musibet bin nasihattan iyidir derler ama demek ki her zaman işlemiyor bu durum

resmen çıldırcam yaa eşim karışma diyor ama herşey açık ortada ve çocukla konuşmayı bile düşündüm ablam bu yaz yani geçtiğimiz yaz istemeye gelcekler diyordu şimdi ise 2 yıl sonraya kaldı zaten 31 yaşında ne zamn ewlencek ne zaman çocuk sahibi olcak resmen gözünü aşk bürümüş

Allahim Allahim 7.5 milyarlil altini mi vermis sakla diyeeee!!! Bu kadari cok fazla yaa. Canim ablanla konus boyle devam ederse adam evde oturur ablan eve bakar. Hemen onlemini alin. Bu gidis iyi degil.

keşke beni dinlese karışmamı istemiyo en sonunda kavga etcem nasıl farkında olmaz nasıl böyle gözleri kör olur saçmalık resmen

Allahim Allahim 7.5 milyarlil altini mi vermis sakla diyeeee!!! Bu kadari cok fazla yaa. Canim ablanla konus boyle devam ederse adam evde oturur ablan eve bakar. Hemen onlemini alin. Bu gidis iyi degil.
ne bakması adam başkasını bulunca çeker gider. hiç evlencegi benzemiyor anlatılanlara bakınca. maddi acıdan sömürp durmuş.
ablan harbi safmış. bu kadar da olmaz. hiç mi haberlere bakmıyor gazete okumuyor. böyle bir adama kullandırıyor kendini. yazık yaa...:50:

ne bakması adam başkasını bulunca çeker gider. hiç evlencegi benzemiyor anlatılanlara bakınca. maddi acıdan sömürp durmuş.
ablan harbi safmış. bu kadar da olmaz. hiç mi haberlere bakmıyor gazete okumuyor. böyle bir adama kullandırıyor kendini. yazık yaa...:50:

ablam çocuğa çok güveniyor birlikte namaza başladılar falan öyle biri değil dindar biri diyor ama adamın yaptıkları çok açık ortada evet resmen sömürüyor ablamı bi olay olsada ablamın aklı başına gelse diyorum şu çocuğun bi açığını yakalasa keşke

ayy yazık yazık..
Allah tez zamanda anlamasını sağlasın
bu kadar büyük fedakarlıklar yapıyor,hayal kırıklığı da büyük olur
bu herif resmen sömürüyor belli
bence madem anneniz durumu biliyor arasın çocuğu hemen altınları geri getir yoksa seni karakola şikayet edeceğim desin.madem polislik sınavına hazırlanıyor korkar verir.tabii altınlar çoktan uçup gitmediyse..
yani ablanız kendi altınını saklayamıyor,kendi hesabında para biriktiremiyormuş gibi..evcilik oynuyor resmen..Allah kurtarsın bir an önce o asalaktan..çok zor ve çaresiz bir durum sizin açınızdan..insanın eli kolu bağlanıyor

ayy yazık yazık..
Allah tez zamanda anlamasını sağlasın
bu kadar büyük fedakarlıklar yapıyor,hayal kırıklığı da büyük olur
bu herif resmen sömürüyor belli
bence madem anneniz durumu biliyor arasın çocuğu hemen altınları geri getir yoksa seni karakola şikayet edeceğim desin.madem polislik sınavına hazırlanıyor korkar verir.tabii altınlar çoktan uçup gitmediyse..
yani ablanız kendi altınını saklayamıyor,kendi hesabında para biriktiremiyormuş gibi..evcilik oynuyor resmen..Allah kurtarsın bir an önce o asalaktan..çok zor ve çaresiz bir durum sizin açınızdan..insanın eli kolu bağlanıyor

amin inş.aklı başına gelir ablamın evet öyle çaresiz kaldım napcağımı şaşırdım en sonunda ben şikayet etcem çocuğu

Babanızı mutlaka bilgilendirin bu konuda.
Sanırım çekindiğiniz için babanızın haberi yok.
ne olacaksa olsun duysun babanız.
Ablanız ömür boyu ağlayacağına bir kez ağlasın bitsin gitsin bu iş.
Kayınvalide adayına da çok şaşırdım.
kurban olsun o ablanıza gelinim demezmiş.
Asalak, parazit oğlunu adam sayan bir kız baş tacı edilir ancak ya neyse..
Bir an önce kurtulmasını sağlamaktan başka çareniz yok.
Yoksa bu çocuk ablanızı kandıracak ve telafisi çok zor şeyler yaşanacak.
Eşiniz de karışmayın demiş ama acaba kendi kızkardeşi için de aynı vurdumduymazlığı gösterebilir miydi.
Çok ayıp etmiş

Babanızı mutlaka bilgilendirin bu konuda.
Sanırım çekindiğiniz için babanızın haberi yok.
ne olacaksa olsun duysun babanız.
Ablanız ömür boyu ağlayacağına bir kez ağlasın bitsin gitsin bu iş.
Kayınvalide adayına da çok şaşırdım.
kurban olsun o ablanıza gelinim demezmiş.
Asalak, parazit oğlunu adam sayan bir kız baş tacı edilir ancak ya neyse..
Bir an önce kurtulmasını sağlamaktan başka çareniz yok.
Yoksa bu çocuk ablanızı kandıracak ve telafisi çok zor şeyler yaşanacak.
Eşiniz de karışmayın demiş ama acaba kendi kızkardeşi için de aynı vurdumduymazlığı gösterebilir miydi.
Çok ayıp etmiş

beni asıl şaşırtan ablam liseli kızlr gibi hiç bişry umrunda değil aslında ailede ablamla en iyi anlalan benim ama o konuda yorum bile yapsm kızıyo çocuğa laf söyletmiyor ablm sanki büyü yapılmış gibi gözü kapalı gidiyor

Ablanız daha yeni depresyondan çıkmış ve ilk karsına çıkan kisiye tutunmuş. Cok cok üzgünüm ama ablanız bağıra bağıra kandiriliyor. Sizin herseyi bilmeniz cok büyük bir avantaj bence. Acil olarak ortalığı velveleye vermeden bu ısı çözmeniz gerekiyor. ablanız daha fazla soyulup soğana çevrilmeden bu şahsiyetsiz ve çıkarcı kisiden kurtulması lazım. Yoksa ilkinden daha ağır bir travma yasar. Allah korusun, gelişmeleri lütfen buraya yaz canım.

Ablanız daha yeni depresyondan çıkmış ve ilk karsına çıkan kisiye tutunmuş. Cok cok üzgünüm ama ablanız bağıra bağıra kandiriliyor. Sizin herseyi bilmeniz cok büyük bir avantaj bence. Acil olarak ortalığı velveleye vermeden bu ısı çözmeniz gerekiyor. ablanız daha fazla soyulup soğana çevrilmeden bu şahsiyetsiz ve çıkarcı kisiden kurtulması lazım. Yoksa ilkinden daha ağır bir travma yasar. Allah korusun, gelişmeleri lütfen buraya yaz canım.

kesinlikle kaldıramaz bunu Allah korusun kendine bişey yapmasından korkuyorum inşalah iyi şeyler olurda yazarım

Kaynana adayına bak; kendi ipsiz sapsız oğluna bakmıyor, kızına havadan gelen pcye karşı çıkmıyor, diğer çocuğuna 700 tl lik tel alınıyor ona da eyvallah ediyor, tek sindiremediği şey ona bunları sunan gelin adayı oluyor..

Neyse olayın neresinden tutsak elimizde kalıyor zaten; müstakbel kayınvalideye odaklanmaya gerek yok..

Ablanız bir depresyonu atlatmış, şu an bu duruma karşı çıkmazsanız, ilerde daha büyük bir travma geçirebilir..

Annenizi babanızı ayağa kaldırın, tüm bunları onlara anlatın, gerekirse ablanız size tepki duysun birşey olmaz.. Eşinizi de dinlemeyin.. Ne diye karışmayacakmışsınız? O sizin kanınız, canınız, ablanız.. Elinizden geleni yapacaksınız elbette ki..

Çocuk ablanızı nasılsa onu bırakacak ilerde.. Ama bırakana kadar da ablanızı sömürecek. Buna izin vermeyin.

Ablanız önünde sonunda üzülecekse, sizin yüzünüzden üzülsün.. En azından ipsiz sapsız birine kendini kullandırtmamış olur..

babama anlatamam çünkü çok sert biri zaten ablamlada arası iyi değil ve anlatırsam kimbilir nasıl tepki verir çocuğun aileside vurdum duymaz gerçekten annemle bi çözüm yolu bulcaz artık açık açık konuşiyim çocukla diyorum bakalım nolcak

Bilgisayar ve telefon gitmiş artık ama altınları vermemesinden korktum. Bence hiçbir konu açılmadan önce altınlar alınsın ondan bir bahaneyle. Mesela atıyorum x bankasının altın hesabının cok avantajlı olması gibi. Aksi takdirde altınlara el koyar kesin. Sonra uğraş dur.

evet wlla aynı şeyi bende düşündüm bi bahaneyle ablamın o altınları alması lazım sonrada o çocuktan ayrılması

altınları yatırım yapıcaz borca gırıcez deyıp ablanızdan ısteyın.ona da numara yaptıgınızı bellı etmeyın ama.bır sure bu sevgılı hıkayesı bıtene kadar sız saklayın.ancak boyle kurtarabılırsınız.

Back
X