Kızlar bugün nedense canım gitmek istemedi okula izin aldım ta 12'yekadar da yattım. uyandım ve bilgisayarımı açtım direk bnm pc laptop olduğundan kapandığında beklemeye alıyor açık programlar kapanmıyor.Açar açmaz windows fotoraf galerisi açıktı kizim_5245 diye bi dosya baktım esmer bi kız çocuğu ve dün en son babam girdi pc.ye
Katiyenn ben değilim 2008 de çekilen bir fotograf hadi küçüklüğüm olsa ben öle değildim kara saçlı falan gözlüklü sarışın bi çocuktum. fotograftaki kız 7 8 yaşlanında en küçük 6 diyeyim.. ve kızım diye kayıtlı ben bi kere anneminbş konuşmasını duymuştum.biz babamdan çok çektik başka bi kadın yüzünden yani ateş olmayan yerden duman çıkmıyor misali benim ki bir sürü şey yani olan eden.. ki babama güvenim yok artık..
Sabah sabah cinlerim tepeme çıktı vallahi. bir gün dinlenelim dedim hopp bi sıkıntı daha annemde yok evde olsa akşam naptı pcde falan diye sorardım ooof inş. güvensizliğim ve geçmişte duyduklarım yalandır.. ve şuan anneme sordum ben uyudum bakmadımki dedi söleyemedim bunu gördümdiye...
ooooofff napıcam eğer öle bişi varsa ki araştırıcam katil olmasam iyi bnei bilen bilir kovarım babamı evden o kızıda gebertirim velet ya off 
klava:
ya da akşam babamı mı sıkıştırsam anneme sölesem mi bi akıl verin..