Yoksa bir kardeşim mi var, kafayı yemek üzereyim =(

duymam tabii bende yani saygu duyamam istemsiz olur düşünüyorumda eve getirdiği abur cuburları iş yerine götürüyorum diye ona mı götürdü atık aklıma her olumsuzluk geliyor. kardeşim olca bile öğrenince bşkasından olduğunu aahh cnmm diyemem tabii kimsede bunu benden beklemesin...sevmekse sevemem annemler küçükken bile kardeş istermisin dediklerinde hayır demişim hatta bunu esprisini çok yaparlardı.. babamı kimseyle paylaşamazdım 4 5 yaşlarında şimdide böyle bir olayda pek sakin olamıyorum benneyaptımki

Şimdi -5 yaşlarındaki halini düşün... Nasıl güzeldi herşey değil mi? Peki neden böyle oldu? Tam olarak bilemezsin. Ama neden oldu ise senin dışınd oldu, şimdi babanla konuşurken de 4-5 yaşındaki kalbinle konuş. Hatta sana bişe söyleyim, şu anda bu bana çok komik geliyor, 24 yaşımda bir amcam daha olduğunu öğrendim, başka bir kadından ve başka bir adamın nüfusuna kayıtlı. Hem eğer ki kardeşinse ve baban senin bilgisayarında onun resimlerine bakıyor ve kızım diye br açıklaması var ise nüfusuna da alması gerekmez mi mantıken? Vukuatlı nüfus kayıt örneğinde kayıtlı ise görürsün

madem babanız bahsettiğiniz kadar işe yaramaz, kimseyi umursamaz, aileye değer vermeyen bir insan (sizin laflarınızla yazıyorum, amacım babanıza laf söylemek değil, yanlış anlaşılmasın.)
o zaman nette diğer çocuğunun resimlerine bakacak kadar nasıl duygusal davranabiliyor?
ayrıca babanızın gayrımeşru bir çocuğu varsa da onu evden kovmak size değil, annenize düşer bence.

bir de arada verdiğiniz bir cevap dikkatimi çekti.
annem bunca yıl babama benim için katlandı, saçını süpürge etti dediniz ya;
bundan memnun musunuz?
yani annenizin bu kadar çile çekmesini mi babasız büyümeyi mi tercih ederdiniz.
herşeye rağmen çocuğum için boşanmam diyen arkadaşlar var ya onların adına soruyorum bunu size.
belki de anneniz zamanında babanızdan ayrılsa siz babanıza bu kadar nefret beslemeyecktiniz..

annemin benim dememle bir şey yapacağını sanmadım bundan da gurur ya da sevinç duymuyorum üstelik sırf ben değilim babamla annemin birlikte olmasının banada gelip sormadı hiç bir zaman ne yapayım diye üstelik ben son 3 yıldır daha da farkına vardım olan olayların

Şimdi -5 yaşlarındaki halini düşün... Nasıl güzeldi herşey değil mi? Peki neden böyle oldu? Tam olarak bilemezsin. Ama neden oldu ise senin dışınd oldu, şimdi babanla konuşurken de 4-5 yaşındaki kalbinle konuş. Hatta sana bişe söyleyim, şu anda bu bana çok komik geliyor, 24 yaşımda bir amcam daha olduğunu öğrendim, başka bir kadından ve başka bir adamın nüfusuna kayıtlı. Hem eğer ki kardeşinse ve baban senin bilgisayarında onun resimlerine bakıyor ve kızım diye br açıklaması var ise nüfusuna da alması gerekmez mi mantıken? Vukuatlı nüfus kayıt örneğinde kayıtlı ise görürsün

nasıl göreceğim? açıklarmısın gerçi görmeye de ne kadar hazırlıklıyım bilmiyorum..

annemin benim dememle bir şey yapacağını sanmadım bundan da gurur ya da sevinç duymuyorum üstelik sırf ben değilim babamla annemin birlikte olmasının banada gelip sormadı hiç bir zaman ne yapayım diye üstelik ben son 3 yıldır daha da farkına vardım olan olayların

ben gurur ya da sevinçten bahsetmemiştim.
neyse ya ben yanlış anlattım ya da siz yanlış anladınız kelimelerimi.
önemli değil, konu bu değildi nasılsa..

ben gurur ya da sevinçten bahsetmemiştim.
neyse ya ben yanlış anlattım ya da siz yanlış anladınız kelimelerimi.
önemli değil, konu bu değildi nasılsa..

kalbim bi kuşun kalbi gibi o ürkek böle nasıl bir his anlatamam o nedenle anlamamış olabilirim anlamıyorumda beynim uyuştu sanki :(

Bir saniye, o kizin ne sucu günahi varki, kalkip onu gebertirim diyorsun.?

Omu istedi babanin 5 dakikalik zevki icin dünyaya gelmeyi?:delphin:

Ayrica babani evden kovmak sana düsmez bana göre, bunu yapacak bir kisi varsa oda annendir.....lakin bana sorarsan o herseyi biliyor ama kabullenmis!

Bu olayi tüm gercekleri ile ögrenmek istiyorsan al karsina babani ve konus

Akasyacim, böyle birsey kesinlikle gizli kalmaz...yüzde yüz eminimki annesi bu olayi biliyor.

O kizin annesi cocuk olduktan sonra hicmi bu adama cocugna sahip cik demedi, para istemedi vs.vs.? Mutlaka yapmistir.....

Yazik ya...olan hep cocuklara oluyor, biri babasiz büyümeye mahkum, biride beyninden vurulmus gibi.

Ah bu erkekler.....su uckurunun keyfi icin ne hayatlar mahf ederler....:kızgın:

sultanım yine noktayı koymuş buyrunnnnnnnnn

ha seni anlıyorum zor iş bi gün bi uyanıyorsun hiç tanımadığın görmediğin bi kardeş
kolay değil ama olayın etkisiyle biraz fevri cümleler kurmuşsun önce sakinleş sonrasına Allah kerimdir

nasıl göreceğim? açıklarmısın gerçi görmeye de ne kadar hazırlıklıyım bilmiyorum..

Nüfusunla birlikte nüfus idaresine gittiğinde b,rkaç dakika içinde çıkıyor, meseka işe başvuracağım onun için gerekli dersin. Ama sakin olman lazım, herkes kendi yaptığı hatanın bedelini kendi öder. Bir de şu yönden bak. Eğer gerçekten bir kardeşin varsa, bu layda üç suçlu var. Annen, baban ve diğer kadın. Sen o ufaklığa ne kadar suçlu isen o da sana o kadar suçlu. Şu an sadece varsayımlar üzerine konuşuyoruz. Sakinleş 4-5 yaşındaki kalbinle babanın karşısına geç ve konuş. Annenle babn arasındakier onun sorunu, babanla senin arandakler senin bileceğin şey. Sen taraf değilsin. Sen onların çocuğusun sadece. Önce bunu hatırlat ve huzur talep et.

tamam saol... bi konuşayım eğer şüpheli bir şeyler sölerse değdiğini yapıcam ..gidip bkıcam

Sen 4-5 yaşındaki hislerinle konuşursan ve resimlerde var, baban da dürüst olacakdır. En azında dürüst olmas bile fark edersin. Ama mıtlaka sakin ol... Unutma sen sadece evlat olarak öğremek istiyorsun, hesap sorar tarzda konuşursan baban çok kırıcı olabilir. SEn üzülürsün, sen zarar görürsün. Ve unutma bunlar epsi varsayım, net hiçbirşey yok ortada.

evet.. konuşucam öyle tmm

belki var belki yok bunu tabiikide babandan ogreniceksin..
ama biraz sakinlesmen herkes için en hayırlısı olacak..
varsa da bunu bu sekilde öğrenmen tabiikide hoş değil,soktasin anladığım kadarıyla,biraz sakinlesip kafanı topladığında bu söylediklerinin ne kadar yanlış olduğunu eminim sende fark edeceksin..
kardesin ise o fotograftaki senin yapabileceğin hiç bir şey yok..
onun da senin gibi hiç bir sucu yok,bunu unutma..
senin ne kadar onunda hakkı var herseye..
e malum büyük olan da sen olduguna göre,olgunluk göstermen gerekir..o cocuğa karsı..
babana gelince;
açıkcası hesap sorma hakkın yok bence..
benim annem babam 3 sene önce ayrıldı,mahkemeleri de 6 ay önce falandi..bir gün bile bu konu hakkında ikisiylede muhattab olmadım..neden niye vs diye sormadım..eskiden bir kaç kere bu tarz konuşmalarına ben de şahit olmuştum,babam sanırım aldatti annemi..konuşmalardan anladığım kadarıyla..kızmadım mı?tabiikide kızdım..ama anneme gidip tek bir laf etmedim..edemem..onların iliskisi karı-koca iliskisi,benim iliskin anne-kız baba-kız..bunu bilmek lazım..herkes yerini bilecek,sınırlarını bilecek..baba olarak çok iyidir ama koca olarak kötüdür..veya tam tersi..bunu bilemezsin..bu yüzden de madem anneminde bildigi bir durum,böyle olduğunu söylediğin için söylüyorum,o zaman senin babanı gebertmeye kovmaya hakkın pek yok..kizamazmisin?tabiikide kızarsın,küsersin belki ama ne olursa olsun o senin baban..babalık yapmadı hiç diyorsun..benim babamda ne küçüklüğümde ne de şimdi olmadı..hala olmuyor..ama yinede o benim babam..açtığım konulara bakarsan anlarsın zaten babamla yaşadıklarımı..güvenmiyorum inanmıyorum vs ama karsına geçip hesap soramiyorum..yapamıyorum..ne kadar kızgın olursam olayım babami gorduumde sanki bütün yelkenlerim hooop suya iniyor,babam gittiğinde bu sefer kendime kızıyorum neden konusmadim diye..
yani uzun lafın kısası; eğer bu gercek ise,bir kardesin var ablasin yani..babanda ne olursa olsun baban..
umarım fevri davranıp,zararlı ve üzgün çıkmazsın bu isin icinden..

tamam cnm söliycem öğrenir öğrenmezz

bencede önce babanla konuş ama sakin ol haklıyken haksız duruma düşecek birşey söyleme dilin kemiği yok çünkü

Back
X