Yoksa bir kardeşim mi var, kafayı yemek üzereyim =(

arkadaşlar inanın içimden gelmedi bu haberi yazmak hak verin :(
aklımı dağıtmaya çalışıyorum.
evet bi kardeşim varmış ve babamla kavga ettimhaksızdı ve artık onla yaşamıyoruz utancından gitti
ve ondan tek şey istedim kızınıda diğer sevgisilinide benden uzak tutmasını çok öfkelendim çünkü ailemize bi ihanette blundu işte böle arkadaşlar malesef böle ama hiç bi bağım olmayacak ...

Ne desen haklısın canım.. Allah sabır versin sana..

Annenle konuştun mu peki onun haberi var mıymış?

evet varoda cephe aldı artık bu son damlaydı çünkü ..:(

........................................................

arkadaşlar inanın içimden gelmedi bu haberi yazmak hak verin :(
aklımı dağıtmaya çalışıyorum.
evet bi kardeşim varmış ve babamla kavga ettimhaksızdı ve artık onla yaşamıyoruz utancından gitti
ve ondan tek şey istedim kızınıda diğer sevgisilinide benden uzak tutmasını çok öfkelendim çünkü ailemize bi ihanette blundu işte böle arkadaşlar malesef böle ama hiç bi bağım olmayacak ...

ne diyceğimi şaşırdm. kafamçokkarıştı ajan gibisin bacım :1ninca:

Peki şimdi ne olacak? Yani annenle senin hayatını soruyorum? Ev kira mı? Annen çalışıyor mu? Hayat şartlarınız ne olacak?

Peki şimdi ne olacak? Yani annenle senin hayatını soruyorum? Ev kira mı? Annen çalışıyor mu? Hayat şartlarınız ne olacak?

kendimizi idare edicez artık gerçi o olduğundada eve annem baktığından dolayı anlaşıldı kime paraları yedirdiği.. onsuz da yaşatırım ve çekirdek ailemi annemde o görüşte gitsin kendi cici kızıyla mutlu olsun.. :kızgın:

canım benım üzüldüm gerçekten.bundan sonrakı hayatınızda allah yardımcınız olur inş...

senin de yaş pek büyük değil sanırım anlatım tarzın kullandığın kelimelerden belli...
baban bi hata yapmış olabilir...senmi onun geçimini sağlıyosun da evden kovma yetkin oluyo?? yada evi biri senin üstünemi geçirdi..velet dediğin babanın çapkınlığı sonucu (kii doğruluğundanda emin değilsin)dğnyaya gelmiş.....böyle bişey varsada sence o çocuk gizli saklı bi çocuk olmayı yasal olamamayı tercih edermiydi acaba.baban çok hatalı evet..ama konu annenle baban arasında...senin hoşuna gitmeyedebilir.çokda haklısın hiç bi çocuk hoşlanmaz böyle bi durumdan ama böyle saygısızca da davranılmaz..

kendimizi idare edicez artık gerçi o olduğundada eve annem baktığından dolayı anlaşıldı kime paraları yedirdiği.. onsuz da yaşatırım ve çekirdek ailemi annemde o görüşte gitsin kendi cici kızıyla mutlu olsun.. :kızgın:

Kendi geleceğinizle ilgili plan yapıysanız annenle sorun yok. İkiniz tek yumruk olmalısınız. Bababn ile ilgili sana hep konuşurken sakin ol dedim, çok zordu ama, sakin olamamışsın anladığım kadarı ile. Boşver, olan olmuş, bundan sonrasına bakın artık. Kendi hayatınıza bakın.

aynen kendi hayatımıza bakıcaz artık saol =)

Back
X