Yoksa bu ay da mi negatif?

ben bu test nasıl anlaşılıyor anlamadım ama yuvarlak, büyük tarafta belirgin şekilde görünüyor. eğer orada belli olması gerekiyorsa
Yuvarlak yerde yatay cizgi belirgin fakat orda birde dikey var mi yok mu onu konusuyoruz. Sen gorebildinmi orda bi arti isareti? Yani dikey bi cizgi goruyormusun?

Yuvarlak yerde yatay cizgi belirgin fakat orda birde dikey var mi yok mu onu konusuyoruz. Sen gorebildinmi orda bi arti isareti? Yani dikey bi cizgi goruyormusun?
evet silinik şekilde görünüyor ama kan testi en iyi sonuç. Allah gönlüne göre versin canım

evet silinik şekilde görünüyor ama kan testi en iyi sonuç. Allah gönlüne göre versin canım

Canim bak simdi resmi cektim benim ciplak gozle gordugumu sizde gorun diye resmi biraz keskinlestirdim.

Eklentiler

• 20160801_180959.webp
    20160801_180959.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 75
Evet canım silik bi çizgi var .. inşaallah hamilesindir.. bu bekleyişlerimiz tez zamanda sonuç bulsun inşallah.. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla evlat versin..

Rabbim banada nasip etsin ins
Amin canim amiin.. benim bu ay 3.cu ayim. 2 aydir esim dahil en yakin arkadaslarimin kafasini utuledim stress kupu gibi gezdim. Artik kendi haline biraktim.ve insallah bu ay guzel haber. Sakin stress yapma. Oluruna birak canim benim

Amin canim amiin.. benim bu ay 3.cu ayim. 2 aydir esim dahil en yakin arkadaslarimin kafasini utuledim stress kupu gibi gezdim. Artik kendi haline biraktim.ve insallah bu ay guzel haber. Sakin stress yapma. Oluruna birak canim benim
Ahh ahh oluruna birakamiyorki insan.....hep aklimda kalbimde,duamda..

4 yillik evliyim ama 3 yil istemedik.kasimda 8 haftalik bebegimin kalbi durdu.simdide iki aydir deniyoruz ama sanki yillardir olmuyor gibi hissediyorum.kaybimdan dolayi bosluktayim.
Cenabi hakk dayanma kuvveti versun. Insallah en yakin zamanda guzel haberler alirsin.

Back
X