- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
İnanın utanıyorum.kuzenim yazdm o yüzden ablama hiç yakıştıramıyorum çnküŞimdi ben sana nasıl inanayım
Dün konuna yorum yazdım
Öyle inandırdın ki kuzenim diye
Karışma falan dedik
Öyleydi böyleydi diye bugün düzelttin
İnsanlar burda yardım etmeye çalışıyor
Ertesi gün gelip Yok ablamdı diyorsun
İnanın utanıyorum.kuzenim yazdm o yüzden ablama hiç yakıştıramıyorum çnkü
Ben kuzenim yahut ablam demene takılmıyorum, olabilir doğrudur yakıştırmamışsındır lakin ne yapabileceksin uyarmaktan başka?İnanın utanıyorum.kuzenim yazdm o yüzden ablama hiç yakıştıramıyorum çnkü
Başka ablamda var benden büyük ona yaşı yakın onu kastettim.Birde gelip bu kuzenimin aldatma işini ablamla paylaşsam mı acaba diye sordun
Neyse olan olmuş
Niye tuzak olsun,Ablam biriyle ilişki yaşıyor işte
Diyelim ki tuzak,bu ablanın kocasını aldattığı gerçeğini kapatmaz,hafifletmez
Ablanla oturup karşınıza alıp konuşacaksınızBaşka ablamda var benden büyük ona yaşı yakın onu kastettim.
Şimdi ben sana nasıl inanayım
Dün konuna yorum yazdım
Öyle inandırdın ki kuzenim diye
Karışma falan dedik
Öyleydi böyleydi diye bugün düzelttin
İnsanlar burda yardım etmeye çalışıyor
Ertesi gün gelip Yok ablamdı diyorsun
Peki öyle birşey yok diyip inkar ederse somut bi delilim yok ama herşeyi birbirine bağlayınca çıkıyorAblanla oturup karşınıza alıp konuşacaksınız
Bunun başka yolu yok
Uzaktan seyredemezsin,madem ablan
Yardım edeceksiniz
Fake deilim öle olsam ablam direk der birazda atraksiyon atardım kafamdan sadece olanları yazıyorum size saçma geliyor olabilir sizin için abartamam olanı dedim ve ne yapacam bilmiyorum kimseye anlatamadğım için buraya yazdım fikir için.Çok kötü bir fake bu ya da ilgi çekmeye çalışıyor.
Kendi bilir ozman canım koskoca insan baglayamazsinki herkesin kendi tercihi sonuçtaPeki öyle birşey yok diyip inkar ederse somut bi delilim yok ama herşeyi birbirine bağlayınca çıkıyor
Gördük diyeceksin,yanında parktaki adam arkadaşınmış facede,bana attığın msj dan bile yola çıktım diyeceksinPeki öyle birşey yok diyip inkar ederse somut bi delilim yok ama herşeyi birbirine bağlayınca çıkıyor
Aslında hak ediyo sonunu ama acıyorum işte can atamazsnki hastalığı telrarlar kötü olur.bu duyulrsa belki bn bile ona sırt dönmek zorunda olurumKendi bilir ozman canım koskoca insan baglayamazsinki herkesin kendi tercihi sonuçta
Yapiyosada sonuçlarını göze alarak yapiodur emin ol...
Offf Allah ım bütün aldatanlar benim gözüme sokmak zorunda mı söylesem bi dert söylemesem ayrı dertGördük diyeceksin,yanında parktaki adam arkadaşınmış facede,bana attığın msj dan bile yola çıktım diyeceksin
Görmüşler diyeceksin inkar etme yardım etmek istiyorum sana diyebilirsin
Belki açılır o zaman
Ya niye sırt döneceksin,bu yüzden ne hali varsa görsün mü diyeceksinAslında hak ediyo sonunu ama acıyorum işte can atamazsnki hastalığı telrarlar kötü olur.bu duyulrsa belki bn bile ona sırt dönmek zorunda olurum
Nasıl yani ??Offf Allah ım bütün aldatanlar benim gözüme sokmak zorunda mı söylesem bi dert söylemesem ayrı dert
Dğer ablamın eşinide ben yakalamıştım tesadfenNasıl yani ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?