Yoksa bu bir tuzakmı?

ablanıza fikrinizi söyleyin kenara çekilin

İnanın utanıyorum.kuzenim yazdm o yüzden ablama hiç yakıştıramıyorum çnkü

Birde gelip bu kuzenimin aldatma işini ablamla paylaşsam mı acaba diye sordun
Neyse olan olmuş
Niye tuzak olsun,Ablam biriyle ilişki yaşıyor işte
Diyelim ki tuzak,bu ablanın kocasını aldattığı gerçeğini kapatmaz,hafifletmez

Al karşına kuzeninimi ablanimi otur konuş uyar bacım kimse kimseye zorla bişey yaptiramaz he uyardiginiz takdirde gene hal ve hareketlerinde düzelme yoksa yapacak bişey yok demektir

İnanın utanıyorum.kuzenim yazdm o yüzden ablama hiç yakıştıramıyorum çnkü
Ben kuzenim yahut ablam demene takılmıyorum, olabilir doğrudur yakıştırmamışsındır lakin ne yapabileceksin uyarmaktan başka?
Telefonu elinden al, koca kadını eve kilitle o zaman

Başka ablamda var benden büyük ona yaşı yakın onu kastettim.

Doğru.hiçbirşey yapmayaym o zmn.sizin ablanız böyle birsey yapsa napardınız diyeym o zaman

Çok kötü bir fake bu ya da ilgi çekmeye çalışıyor.

Ablanla oturup karşınıza alıp konuşacaksınız
Bunun başka yolu yok
Uzaktan seyredemezsin,madem ablan
Yardım edeceksiniz
Peki öyle birşey yok diyip inkar ederse somut bi delilim yok ama herşeyi birbirine bağlayınca çıkıyor

Çok kötü bir fake bu ya da ilgi çekmeye çalışıyor.
Fake deilim öle olsam ablam direk der birazda atraksiyon atardım kafamdan sadece olanları yazıyorum size saçma geliyor olabilir sizin için abartamam olanı dedim ve ne yapacam bilmiyorum kimseye anlatamadğım için buraya yazdım fikir için.

Peki öyle birşey yok diyip inkar ederse somut bi delilim yok ama herşeyi birbirine bağlayınca çıkıyor
Gördük diyeceksin,yanında parktaki adam arkadaşınmış facede,bana attığın msj dan bile yola çıktım diyeceksin
Görmüşler diyeceksin inkar etme yardım etmek istiyorum sana diyebilirsin
Belki açılır o zaman

Kendi bilir ozman canım koskoca insan baglayamazsinki herkesin kendi tercihi sonuçta
Yapiyosada sonuçlarını göze alarak yapiodur emin ol...
Aslında hak ediyo sonunu ama acıyorum işte can atamazsnki hastalığı telrarlar kötü olur.bu duyulrsa belki bn bile ona sırt dönmek zorunda olurum

Offf Allah ım bütün aldatanlar benim gözüme sokmak zorunda mı söylesem bi dert söylemesem ayrı dert

Aslında hak ediyo sonunu ama acıyorum işte can atamazsnki hastalığı telrarlar kötü olur.bu duyulrsa belki bn bile ona sırt dönmek zorunda olurum
Ya niye sırt döneceksin,bu yüzden ne hali varsa görsün mü diyeceksin
Tamam belki bir hata yapıyor,evet çok yanlış büyük bir hata,belki aşık,belki adam zorluyor,belki tehdit ediyor,belkide hiçbiri
İşte o da bunu biliyorsa,tabiki gizleyecek
Size anlatacağını sanmıyorum,çünkü onu atacağınızı biliyordur ailece
Böyle düşündüğünü o da biliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…