Yoksa bu bir tuzakmı?

Konuşsamda bşe deişmez galiba bgun gelmş herşeyi brakıp başka sehre gitcen flan dio

Kararını vermişse sizin elinizden birşey gelmez. En azından eşiyle arasındaki evliliği sonlandırdıktan sonra hayatına çizdiği yoldan devam etmesi en mantıklısı.

şöyle anlatmak istedin sanırım: senin bir ablan var ve evli...bu ablan eşiyle arası iyi değil terk edip size geliyor...amca dediği ama yaş farkı pek olmayan biri ile ilgileniyor..bu emmi ile telefonda görüşüyor nereye giderse haberdar ediyor çarşıya pazara hatta sana....ama aynı zamanda ablan erkek gibi...ve epilepsi hastası aynı zamanda..
bir söz vardır bilirmisin bilmem....(a.... olanın imanı olmaz)bacım...yok anam yok baş edemezsin böyleleriyle zaten erkek gibiymiş alimallah seni döver...

Allah aşkına biraz kitap okuyun, Türkçe öğrenin. Bu nasıl bir dilbilgisi?
Gözlerim kanadı.

Yok eşini terketmedi.aynı evde.bize misafr gbi gelio sadece.ben ne yapacagım bilmiyorum ama galiba sonu çok kötü olacak bişe yapamayacagım

O ne biçim laf ya. İyice kendinizi aştınız.

Yok eşini terketmedi.aynı evde.bize misafr gbi gelio sadece.ben ne yapacagım bilmiyorum ama galiba sonu çok kötü olacak bişe yapamayacagım
ailemi ziyaret iin gidiyorum diyor eşine ama aşnafişneye gçıkıyor...en uygun ve güvenli yer ailenin evi...kim ne bilecek eşi hiç anlayamaz tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…