- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
- Konu Sahibi hulyaemrah
-
meraba hoşbuldum canım benim adet sirküm değişken oluyo hep günümden 3-4gün gec oluyorum jinekologum bana ovülasyon tarihimi vermişti bende boş geçirmedim tabimerhaba arkadaşım öncelikle hoşgeldin aramıza. adet sirkün nasıl 28 gündemi oluyorsun. biraz daha bekle bence hemen tahlil yapma yanlış çıkabiliyor çünkü. canım belirtilerin İnşallah hamilelikten oluyordur ama psikolojikte olabiliyor. biz 4 aydır deniyoruz. her ay hamilelik belirtilerini yaşadım ama sonunda kırmızıları gördüm. hakkımızda hayırlısı napalım Allah vermeyince olmuyor tabii.
hayırlısı olsun arkadaşım bahsettiğin belirtiler bende de olmustu ve ben gebe çıktım dilerim seninde hayırlı haberlerini alırız...
canım ben 34 yaşındayım. 2 oğlum var. şimdi diyceksin 2 çocuktan sonra neden tekrar bebek istiyorsun. yolun yarısına gelmeden belki kızım olur ümidiyle bebek istiyorum. dahası eşim çok kız çocuklarına düşkün olduğu için düşünüyorum. kız olucağı garanti değil ama %50 şansımı denemek istiyorum. ilk anneliğimi 25 yaşındayken, ikinci anneliğimide 29 yaşındayken yaşadım. dünya tatlısı oğullarımın Allah acılarını göstermesin. dilerim kurban olduğum Allah bebek isteyen herkese bebek nasip etsin.
haa birde ben kist ameliyatı oldum ve doktor yumurtalığın alınabilir deyince içim cız etti. bir kadın için doğurganlığının kalkması çok kötü bir his. ve ameliyat olucağım gece rahmetli babamı rüyamda gördüm. kucağında bir bebek vardı ve bana kızım bir tane daha olsaydı dedi. uyanınca babamın bana bebekten bahsettiğini anladım o an hayırlısıyla ameliyatım geçerse bebek düşünücem dedim. çok şükür aksilik olmadı ve şimdi bebek istiyorum. kız olsun istiyorum ama erkek olursada yine isterim. çünkü onlar Allah'ın birer hediyesi.
canım geçmiş olsun. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın. arka arkaya düşükmü yaptın. peki doktora gidip nedenini araştırdınmı. sebebini araştır. önce dahiliye doktoruna sonra kadın doğumum doktoruna gitmeni tavsiye ederim. çünkü bazı düşük sebepleri kadın hastalıklarından değilde tiroit hastalığı, kan uyuşmazlığı vs. pek çok nedeni olabilir.
üçüncü düşükten sonramıbazen bu doktorları anlamıyorum. tekrar bu acıyı yaşamakmı gerekiyor. basit birşeymiş gibi söylüyorlar. hem onun acısını yaşıycan olan sana olacak hemde bir cana mal olacak. o doktorlar diplomalarını nereden almışlar acaba. bu doktorları kınıyorum. sen en iyisi kotrollerine devam et. ben doktor değilim ama kardeşimde aynı şeyi yaşadı. tiroidit hastalığı vardı hamilelikten önce ölçtürdü değerleri normaldi. bu hastalık hamilelikte artıyormuş. doktorlara söyledi önlemini nasıl alırız diye bişey olmaz deyip başından savdılar. ama hamile kalınca kanında TSH yükseldi ve bunun sonunda bebek karnında gelişememiş ve boş gebelik teşhisiyle bebğini aldılar. o bişey olmaz dedikleri olay bir bebeğe mal oldu. günahı o doktorların. belki senin böyle bir sorunun yoktur ama tedbiri elden bırakma.
Bugün üye oldum.Aranıza yeni katıldım.Adetlerim hep düzenlidir ama bu sefer 4 gün gecikti.Kasıklarım çok ağrıyor göğüslerimde çok sertleşti başkada bir belirti yaşamıyorum.Sizce hamilemiyimdir :) çok merak içerisindeyim.
teşekkür ederim inş bende mutlu bi sonuçla hayatıma devam ederim...
gebelik belirtilerin kaç hafta sonra başladı canım,bende 1,5 yıllık ewliyim 2 aydır korunmuyoruz nasıl belirtiler yaşıcam merak ediyorum sürekli aklımda olacağı varsada olmıcak cok kafama takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?