İşte o kırmızı da çok ince kesik bir şerit gibi diğer lekeler hep pembeYerlesme kanamasi kirmizi olmaz pembe ya da kahve olur
Ama boşalma olmadan nasıl olacak ki?Sabah ilk idrarla test yap büyük ihtimalle hamilesin...
17 gün geçtiKaç gün geçti ilişkinim üzerinden?
Zevk suyuyla birlikte de sperm gelebiliyor.Ama boşalma olmadan nasıl olacak ki?
Suan bile test alsaniz cikar hamileyseniz.17 gün geçti
17 gün geçti
Ama içe boşalma olmadı ki bu ladar kolay mı onu anlamıyorumPrezervatif olmadan içeri girmişse eğer ihtimal var tabiki
Nöbetçi eczane yakınsa eğer gidin test alın yapın
Ama boşalma olmadan nasıl olacak ki?
Korumaz elbette ama insanlar bu kadar uğeaşırken boşalma bile olmadan hamile olacağımı hiç düşünmedimHiç bir yöntem %100 korumaz aklında olsun canım.
öncelikle surtundum hamile miyim tarzi konu acmadiginiz icin tebrik ediyorum ammavelakin yumurtlama döneminde prezervatifsiz birleşme gerçekleşmiş ve zevk suyu ufakta olsa sperm içerir. Bence büyük risk almışsınız yani bu olağan gebelik durumları,kaza diye tabir edilen yanlış korunma şekilleriAma içe boşalma olmadı ki bu ladar kolay mı onu anlamıyorum
Doğrusu nasıl kiPrezervatif %100 koruma sağlamaz, test alın çıkar muhtemelen. Yalnız doğru bir şekilde yapın, kimisi yanlış yapıyor.
Korumaz elbette ama insanlar bu kadar uğeaşırken boşalma bile olmadan hamile olacağımı hiç düşünmedim
Doğrusu nasıl ki
Doğru olan ilişki boyu prezervatifi kullanmaktır.Doğrusu nasıl ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?