- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
Hic belli olmuyor bu isler hepimiz 1 damla sudan olmadik mi.. 1 damla bile yeterli yarin sabah erkenden test alir yaparsin sabah yaparsan hcg degeri daha yuksek oluyo daha iyi belli olur..Ama içe boşalma olmadı ki bu ladar kolay mı onu anlamıyorum
Hamile olmanız olası. Çünkü sperm sadece boşalma esnasında değil, ilişki sırasında gelen sıvıların içinde de vücuda geçiş yapabiliyormus. Başlangıçta korunmadiginiza göre (ki kondomla korunup hamile kalanlar da var %100 koruma yöntemi değil) böyle bir ihtimal var yani. Bazen spermler çok hızlı olabiliyor. Beklenen adet günü geçtiyse idrar testinde çıkar. Ama daha erkense kan testinde öğrenebilirsiniz. Benim yerleşme kanaması diye düşündüğüm lekelenmem çok çok az gelmişti ve tek sefer sürmüştü. O yüzden sizinkinin stresten gelemeyen regl olduğunu düşünüyorumArkadaşlar yumurtlama dönemimde erkek arkadaşımla korunmalı bir şekilde ilişki yaşadık. Yani utanarak açacağım bu durumu kusura bakmayın. Prezarvatifle korunduk. Ama ilk ilişki sırasında takmadan git gel yaptı boşalmadı. Daha sonrasında ise hep taktı. Ben 31 günde adet oluyorum. İlişki adetin 16. Günüydü. Üç gün önce adet olmam geekiyordu.olmadım. ama dün tuvaletimden sonra peçeteye pembemsi bi leke geldi. Ped taktım bir şey yok. Bugün yine tuvalet sonrası peçeteye kanla karışık pembe açık kırmızı leke geldi. Ama yine olmadım. Pedde yine bir şey yok. İdrarım da çok koyuydu. Aynı adet ağrısı yaşıyorum. Ama kan gelmiyor.
Bu şekilde hamile kalmam mümkün mü? İlk kez böyle adet olamadım leke geliyo ama pedde bir şey yok. Yerleşme kanaması mı dite düşünüyorum. Yoksa gereksiz mi panik yapıyorum? Böyle açık açık anlattım ama idrar testi alsam çıkar mı şimdi?
Ve evet bu yüzden yerin dibinde olmak istiyorum.Eski konularınızı okudum.
2015’de yeni evliyim hamilemiyim diye konu açmışsınız.
Bi kaç ay sonra da nişanlımla birlikte olduk hamilemiyim diye açmışsınız.
Sonra ki konularınız ise apayrı.
İflah olmayan ve sonu olmayan bir ilişkiniz varmış bitmiş yeni.
Anlaşılan yeniden barıştınız ve bi ilişki yaşadınız.
Yaşabilirsiniz ama sorun şu ki 2015’de de yaşadığınız korkuyu tekrar yaşıyorsunuz. Tekrar tekrar barışıp aynı kavgaları ediyorsunuz.
Şimdi ya hamileyseniz?
O bebeğe çok yazık olacak değil mi?
Kendi ailenizde yaşadığınız şeyleri o da yaşayacak veya aldırıp hayatına son vereceksiniz..
Ablanıza kızarken siz de onun başka şekline dönüşmüşsünüz.
Anne babanız sorumsuzmuş ve sizleri hak etmediğiniz şekilde büyütmüş.
İşte böyle kısır bir döngü malesef..
Umarım Rabbim size doğru kararlar aldığınız güzel bir hayat nasip eder..
Umarım öyledir. Ama bu lekelenme hiç olmuyorfu bu yüzden risk çok yüksek sanırım.. Keşke adet olsam. En iyisi test alayımHamile olmanız olası. Çünkü sperm sadece boşalma esnasında değil, ilişki sırasında gelen sıvıların içinde de vücuda geçiş yapabiliyormus. Başlangıçta korunmadiginiza göre (ki kondomla korunup hamile kalanlar da var %100 koruma yöntemi değil) böyle bir ihtimal var yani. Bazen spermler çok hızlı olabiliyor. Beklenen adet günü geçtiyse idrar testinde çıkar. Ama daha erkense kan testinde öğrenebilirsiniz. Benim yerleşme kanaması diye düşündüğüm lekelenmem çok çok az gelmişti ve tek sefer sürmüştü. O yüzden sizinkinin stresten gelemeyen regl olduğunu düşünüyorum
Ve evet bu yüzden yerin dibinde olmak istiyorum.
Napıcam ben peki hamileysem? Ablam evlenmeden hamile kaldı, evlendi o çocuk için ama evliliği bitti. Çocuğuna şimdi zar zor bakıyor. Annem alkolikti tedavi oldu 40 gündür içmiyor. Hadi şimdi kalk bu kadına hamileyim de.... Eminin içkiye başlar. Peki ben? Zaten bu kadar sorunlu bir ilişkide mutlu bir yuva mı kurucam? Ablamın yaşadıklatını yaşarsam...Yerin dininde olmanıza gerek yok.
Hatalarınızdan pay çıkarıp güçlü durup size yapılanı ileride evlatlarınıza yapmamanızı öneririm.
Bende çok zor zamanlar yaşadım. Annemi kaybettim hatalar da illa ki yaptım ama derste çıkardım ve bir sonraki adımda biraz daha büyüyerek ilerledim.
Ne olur kendinizi harcamayın.
Gençsiniz ve hayat çok çabuk harcanan bir şey.
Nobetci eczane yakinsa al bi test yap ama ben hamile olmadığını dusunuyorumNapıcam ben peki hamileysem? Ablam evlenmeden hamile kaldı, evlendi o çocuk için ama evliliği bitti. Çocuğuna şimdi zar zor bakıyor. Annem alkolikti tedavi oldu 40 gündür içmiyor. Hadi şimdi kalk bu kadına hamileyim de.... Eminin içkiye başlar. Peki ben? Zaten bu kadar sorunlu bir ilişkide mutlu bir yuva mı kurucam? Ablamın yaşadıklatını yaşarsam...
Napıcam aldırıcam mı? Katil mi olucam?
Tüm bunları nasıl bir cehaletle gözü körlükle yaptım. Çok kızıyorum kendime. Hak ettim evet ama kim ödicek benim hatamın bedelini? Şimdi işin içinden çıkamıyorum
Napıcam ben peki hamileysem? Ablam evlenmeden hamile kaldı, evlendi o çocuk için ama evliliği bitti. Çocuğuna şimdi zar zor bakıyor. Annem alkolikti tedavi oldu 40 gündür içmiyor. Hadi şimdi kalk bu kadına hamileyim de.... Eminin içkiye başlar. Peki ben? Zaten bu kadar sorunlu bir ilişkide mutlu bir yuva mı kurucam? Ablamın yaşadıklatını yaşarsam...
Tüm bunları nasıl bir cehaletle gözü körlükle yaptım. Çok kızıyorum kendime. Hak ettim evet ama kim ödicek benim hatamın bedelini? Şimdi işin içinden çıkamıyorum
İdrarında çok koyu koyu demişsiniz.Arkadaşlar yumurtlama dönemimde erkek arkadaşımla korunmalı bir şekilde ilişki yaşadık. Yani utanarak açacağım bu durumu kusura bakmayın. Prezarvatifle korunduk. Ama ilk ilişki sırasında takmadan git gel yaptı boşalmadı. Daha sonrasında ise hep taktı. Ben 31 günde adet oluyorum. İlişki adetin 16. Günüydü. Üç gün önce adet olmam geekiyordu.olmadım. ama dün tuvaletimden sonra peçeteye pembemsi bi leke geldi. Ped taktım bir şey yok. Bugün yine tuvalet sonrası peçeteye kanla karışık pembe açık kırmızı leke geldi. Ama yine olmadım. Pedde yine bir şey yok. İdrarım da çok koyuydu. Aynı adet ağrısı yaşıyorum. Ama kan gelmiyor.
Bu şekilde hamile kalmam mümkün mü? İlk kez böyle adet olamadım leke geliyo ama pedde bir şey yok. Yerleşme kanaması mı dite düşünüyorum. Yoksa gereksiz mi panik yapıyorum? Böyle açık açık anlattım ama idrar testi alsam çıkar mı şimdi?
Konu sahibi öncelikle umarım korkun yersizdir diyerek söze başlıyorum. Belli bir olgunluğa ve bilgi birikimine sahip olmadan yaşanan cinsel deneyimler ya istenmeyen gebeliklere ya da ilerleyen vakitlerde ruhsal çöküntüye neden oluyor. Doğru insanla ve doğru zamanda olmadığında illa bir zarara yol açıyor. Değer mi bu korkuna ? Ablanın da benzer bir durum yaşadığını söylüyorsun, en iyi öğretmenler çevremizdeki kötü tecrübeler değil midir? Eski konularına baktığımızda benzer korkuyu ilk kez yaşamadığını ve çalkantılı bir ilişkin olduğu anlaşılıyor. Hayatta hiçbirşey için geç değildir. Gebelik var mı yok mu biz bilemeyiz. Ya korkutur ya da rehavete kaptırırız. İlk iş bir iki test al ve yap. Sabah ilk idrarınla yap ama. Bir daha da kendine aynı korkuyu yaşatma bence..Napıcam ben peki hamileysem? Ablam evlenmeden hamile kaldı, evlendi o çocuk için ama evliliği bitti. Çocuğuna şimdi zar zor bakıyor. Annem alkolikti tedavi oldu 40 gündür içmiyor. Hadi şimdi kalk bu kadına hamileyim de.... Eminin içkiye başlar. Peki ben? Zaten bu kadar sorunlu bir ilişkide mutlu bir yuva mı kurucam? Ablamın yaşadıklatını yaşarsam...
Herkes o kadar emin konuşuyor ki. Keşke dediğiniz gibi çıksa bir daha böyle bir aptallık yapmicam zatenyok yahu çok büyük ihtimalle bişey olmaz sizin anlattığınızdan.
ama madem cinsel hayatınız var neden korunma işini kendiniz halletmiyorsunuz?
başkasının kararına bırakmayın bu durumu.
test yapın ama bence adetiniz sökülemiyor sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?