Yoksa hamile miyim?

Ama içe boşalma olmadı ki bu ladar kolay mı onu anlamıyorum
Hic belli olmuyor bu isler hepimiz 1 damla sudan olmadik mi.. 1 damla bile yeterli yarin sabah erkenden test alir yaparsin sabah yaparsan hcg degeri daha yuksek oluyo daha iyi belli olur..

Olma ihtimaliniz var malesef. Tarihler implantasyon kanamasıyla denk gelebilir gibi. Tabi en doğru sonucu test verir.

Bir de böyle durumlarda karşı tarafa nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz anlamak güç. Hamile kalmanız için illa tam boşalma yaşaması gerekmiyor. Prezervatif + doğum kontrol hapı ile dahi hamile kalabilenler varken geri çekilme yönteminde partnerin iradesine güvenmeniz yanlış.

Hamilesiniz gibi duruyor ama tabii test yaptirmaniz sart. Umarim ayrildiginiz erkek arkadasinizdan degildir ya icinden cikilamaz bir durum olur sizin icin

Hamile olmanız olası. Çünkü sperm sadece boşalma esnasında değil, ilişki sırasında gelen sıvıların içinde de vücuda geçiş yapabiliyormus. Başlangıçta korunmadiginiza göre (ki kondomla korunup hamile kalanlar da var %100 koruma yöntemi değil) böyle bir ihtimal var yani. Bazen spermler çok hızlı olabiliyor. Beklenen adet günü geçtiyse idrar testinde çıkar. Ama daha erkense kan testinde öğrenebilirsiniz. Benim yerleşme kanaması diye düşündüğüm lekelenmem çok çok az gelmişti ve tek sefer sürmüştü. O yüzden sizinkinin stresten gelemeyen regl olduğunu düşünüyorum

Eski konularınızı okudum.

2015’de yeni evliyim hamilemiyim diye konu açmışsınız.

Bi kaç ay sonra da nişanlımla birlikte olduk hamilemiyim diye açmışsınız.

Sonra ki konularınız ise apayrı.

İflah olmayan ve sonu olmayan bir ilişkiniz varmış bitmiş yeni.

Anlaşılan yeniden barıştınız ve bi ilişki yaşadınız.

Yaşabilirsiniz ama sorun şu ki 2015’de de yaşadığınız korkuyu tekrar yaşıyorsunuz. Tekrar tekrar barışıp aynı kavgaları ediyorsunuz.

Şimdi ya hamileyseniz?
O bebeğe çok yazık olacak değil mi?

Kendi ailenizde yaşadığınız şeyleri o da yaşayacak veya aldırıp hayatına son vereceksiniz..

Ablanıza kızarken siz de onun başka şekline dönüşmüşsünüz.

Anne babanız sorumsuzmuş ve sizleri hak etmediğiniz şekilde büyütmüş.

İşte böyle kısır bir döngü malesef..

Umarım Rabbim size doğru kararlar aldığınız güzel bir hayat nasip eder..

Ve evet bu yüzden yerin dibinde olmak istiyorum.

Umarım öyledir. Ama bu lekelenme hiç olmuyorfu bu yüzden risk çok yüksek sanırım.. Keşke adet olsam. En iyisi test alayım

Ve evet bu yüzden yerin dibinde olmak istiyorum.

Yerin dininde olmanıza gerek yok.

Hatalarınızdan pay çıkarıp güçlü durup size yapılanı ileride evlatlarınıza yapmamanızı öneririm.

Bende çok zor zamanlar yaşadım. Annemi kaybettim hatalar da illa ki yaptım ama derste çıkardım ve bir sonraki adımda biraz daha büyüyerek ilerledim.

Ne olur kendinizi harcamayın.
Gençsiniz ve hayat çok çabuk harcanan bir şey.

Napıcam ben peki hamileysem? Ablam evlenmeden hamile kaldı, evlendi o çocuk için ama evliliği bitti. Çocuğuna şimdi zar zor bakıyor. Annem alkolikti tedavi oldu 40 gündür içmiyor. Hadi şimdi kalk bu kadına hamileyim de.... Eminin içkiye başlar. Peki ben? Zaten bu kadar sorunlu bir ilişkide mutlu bir yuva mı kurucam? Ablamın yaşadıklatını yaşarsam...

Napıcam aldırıcam mı? Katil mi olucam?

Tüm bunları nasıl bir cehaletle gözü körlükle yaptım. Çok kızıyorum kendime. Hak ettim evet ama kim ödicek benim hatamın bedelini? Şimdi işin içinden çıkamıyorum

Nobetci eczane yakinsa al bi test yap ama ben hamile olmadığını dusunuyorum

Dilerim değilsindir ama hamileysen de o çocuğa bakabilecek bir yaşam tarzın yok gibi. Doğursan da yazık olacak doğurmasan da.

çok üzülerek okudum tüm sayfaları.. ya bu özgüven nereden geliyor gerçekten hayret ediyorum. böyle sıkıntılarınız var madem, yumurtlama zamanınızda girmeyin. hadi onu da geçtim yarım yamalak korunmuşsunuz sonra işin içinden çıkamayınca da yerin dibine girseydim diyorsunuz. bu pişkinlik mahvediyor beni.. şuan tek duam stresten sökülememiş olmanız

İdrarında çok koyu koyu demişsiniz.
Büyük olasılıkla hamile olabilirsiniz.
Hassas gebelik testi alıp test yapın.

yok yahu çok büyük ihtimalle bişey olmaz sizin anlattığınızdan.
ama madem cinsel hayatınız var neden korunma işini kendiniz halletmiyorsunuz?
başkasının kararına bırakmayın bu durumu.
test yapın ama bence adetiniz sökülemiyor sadece.

Konu sahibi öncelikle umarım korkun yersizdir diyerek söze başlıyorum. Belli bir olgunluğa ve bilgi birikimine sahip olmadan yaşanan cinsel deneyimler ya istenmeyen gebeliklere ya da ilerleyen vakitlerde ruhsal çöküntüye neden oluyor. Doğru insanla ve doğru zamanda olmadığında illa bir zarara yol açıyor. Değer mi bu korkuna ? Ablanın da benzer bir durum yaşadığını söylüyorsun, en iyi öğretmenler çevremizdeki kötü tecrübeler değil midir? Eski konularına baktığımızda benzer korkuyu ilk kez yaşamadığını ve çalkantılı bir ilişkin olduğu anlaşılıyor. Hayatta hiçbirşey için geç değildir. Gebelik var mı yok mu biz bilemeyiz. Ya korkutur ya da rehavete kaptırırız. İlk iş bir iki test al ve yap. Sabah ilk idrarınla yap ama. Bir daha da kendine aynı korkuyu yaşatma bence..

Herkes o kadar emin konuşuyor ki. Keşke dediğiniz gibi çıksa bir daha böyle bir aptallık yapmicam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…